Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
Ulloi ut-Ferenc korut keresztezodes aluljarojaban hazafele menet 😄.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

vinetúúú <#idiota> aluljáróban fotóztad?

http://thenamelessphoto.com/

Timber
Vidám ének hangja száll... 😄

Timber
Es a fogorvos mit szolt hozza, hogy ott fotozol? 😄 A masik, hogy ha ennyire direktbe fotozod akkor illik megkerdezni, hogy kirakhatod-e a netre...

Timber
300D mint uj gep? 😄

A macsek jo lett csak sajnos jopar helyen kiegett a kep (ez sajnos 300D betegseg...).

DJ RX7
Naneee, csak a fogorvost nee!!!

:3

soma62
Nem az enyém Kóbor macsek volt:S

www.flickr.com/photos/soma62sco

Szép macskád van, bár kicsit csipás 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

soma62
Tegnap😊

Jó estét!
Fogorvosnál jártunk asszonnyal 😉))

Papirzacsi
Szép az a hullámfelhõ ott a naptól balra. Tegnap készült a kép vagy ma? Mert tegnap tele volt velük az ég. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

soma62
Új gépemmel készített képeim!

Véleményeket várom!

LES FORZA INTER
a kaukázusi nem hasonló kiskorában? bár én csak nagyot láttam meg középúton járót a növésben. de pincsi? annak tuncsibb vagy mibb az orra.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Roger6
"14 colos monitoron látok mindent" - Hát azon inkább semmit!<#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lehet, egy õsrégi 14 colos monitoron látok mindent a munkahelyen.

ahogy látom teljesen jó az expó.

nem lehet, hogy a monitorod sötét?

Nekem alulexpózottnak tûnik.. Bár gondolom a zaj miatt 😉

Máté94
Milyen kutyus ez?Valami pincsi?Nagyon aranyosnak tûnik!Meg a kép is jó!😄
ez nagyon jó

1 a normalisabbja kozul.. egy volt tanár.. deákon szokott lenni a piros metró kijáratnál

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

DJ RX7
Hát itt náluk inkább kerülendõek a romák. 😄

DJ RX7
Köszi szépen az infókat! <#vigyor2>

Timber
Nem mindegyikre igaz, hogy kerulendo. Pl. a Blahan egy cigany asszony volt velunk a legkedvesebb mig szinten a Blahan egy cigany foszer probalt meg atverni (kapott egy szendvicset aztan meg penzt is kert mikor megegyeztunk... De azert lekaptam ot is... csak utana nem fizettem neki 😄 szoval 1:1 😛 Persze utana elhajtott... 😄)

Timber
Altalaban sokat segit ha szepen elmondod mi jaratban vagy. En azt mondtam (ami igaz is volt), hogy egy fotosorozatot szeretnek csinalni a budapesti hajlektalanokrol egy online fotogaleria szamara (ez mar kicsit loditas volt... vagyis inkabb nagyon szepen elnevezve a PBase oldalam 😄 😄). Persze volt aki azzal jott, hogy 200 forintert csinalhatok (aztan ezt legtobbszor sikerult lealkudni egy cigire, vagy max 50 forintra), volt olyanis aki egybol rabolintott, volt olyan aki latta, hogy a tarsat fotozom es kerte, hogy ot is... stb. De ami mindig jellemzo, hogy meg kell hallgatni a tortenetuket.

Amire viszont nagyon figyelj: sajnos a legtobb hajlektalan TBC-s igy ne nagyon kerulj kozel hozzajuk. Legyen nalad valami kezmosasra alkalmas cucc vagy valami fertotlenito. Nem egyszer akartak kezetfogni velunk amit visszautasitani igencsak lehetetlen lett volna. Ilyenkor ha mar nem latjak akkor szepen lemosod a kezed es nincs gond. Es ami talan a legfontosabb, hogy legyel veluk megerto es igyekezz nem megbantani oket 😄 Annak ellenere, hogy milyen helyzetben vannak a legtobbjuk nagyon onerzetes ember!

30Dani
hm

thank you for helping us help you help us all

30Dani
Szerintem nem egy lehetetlen küldetés, a legtöbb örül ha valaki emberi hangnemben szóba áll velük, ha egy cigit belengetsz nekik, akkor teljesen kitárulkoznak. A cigókat viszont kerüld, gondolom ez alap.

Timber
Haaaaaaat... az igazat megvallva nem. Csak neha elmegyek kattingatni egy iciripiciri online ujsagnak, valamint egy hetilapnak 😄 De ezt nem neveznem annak, hogy ott dolgozom. Az ott dolgozom az inkabb a jatekfejlesztes (volt es lesz de most nem van) 😄

DJ RX7
Csak úgy kb. szeretném tudni, hogy lehet õket megközelíteni mit lehet kínálni, mit nem lehet nekik mondani. Én ugyanis még egy középiskolás diák vagyok, szóval sokkal jobban parázok. Itt Várdában nem nagyon találkoztam még úgymond "társsal" aki esetleg fotózna.

Timber
Elso korben tudod mit probalj meg? Megkeresni a Menhely alapitvanyt. Ha mast nem tanacsokat tudnak adni, de meg az is lehet, hogy megengedik, hogy az egyik szoc-munkas melle csapodj. Nekem is mar felajanlotta egy szoc-munkas, hogy eljon velem egy korre es mutat nekem 'rejtekhelyeket' meg konyebben megy akkor ha olyannal vagy akit ismer, akiben megbizik.

30Dani
Médiában-e dolgozol!

DJ RX7
tudom*

DJ RX7
Hát is Szabolcs megyében, Kisvárdán lakom. Hogy itt milyen a természetük az hajléktalanoknak nem tudod.

Timber
Megkozelites: Ha elfogadsz egy tanacsot sose menj egyedul. Ne nagyon fotozz a Nyugati es a Keleti palyaudvarnal. A Nyugatinal ne is nagyon legyen elol a gep 😄 A Blahasok is eleg mogorva nepseg, nekunk is csak ugy engedtek a fotozast, hogy sajtoigazolvany elo es megigertuk nekik, hogy irunk egy 'cikket' a Juli nenirol (4. kep). Ahol nagyon keszsegesek voltak az a Moricz es az Ulloi/Ferenc krt aluljaro. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy az emberek tartanak a fotozastol. A Nyugatinal tortent is egy eleg meredek eset (amikor a haver 300D-je a foldre esett) aminek ugy lett vege, hogy a rendorok vettek korbe minket, hogy a par felboszult csovit tavoltartsak tolunk. Ja es meg valami... ha alszik ne fotozd mert ha felebred akkor nagy futasnak nezel elebe 😄 😄 😄

Obik: Valtozo. az elso egy CZJ Sonnar f2.8/180 mm a maradek pedig egy Tamron 28-105 f4-5.6. De volt meg Pentax SMC M 1.7/50 is.

DJ RX7
Én is gondolkodtam azon, ha meglesz a 400D-m, akkor fogok ilyen hajléktalanokkal portrét készíteni. Nekem is ilyen elgondolás jár a fejemben, hogy hogy lehetne õket megközelíteni valamint, hogy megengedjék, hogy lefotózzam õket.
Milyen obival készítetted?

baszki :o a 2. faszi tõlünk kb 100méterre "lakik". ferenc krt. üllõi sarok. kicsi a világ <#idiota>

Timber
Nehogy azt hidd 😄 csak megfeleloen kell kozeliteni felejuk. Altalaban ha DSLR van a nyakadban (persze csak akkor ha tudod hol nem ajanlott ez...) akkor nem egyszer ok jottek oda, hogy melyik ujsag stb. Egy kis beszelgetes egy szal cigi (en nem dohanyzom de erre a celra volt nalam egy doboz kek multi 😄) es maris hajlandoak az obi ele allni. Volt olyan aki nem cigit hanem egy szendvicset kert stb. Aztan persze meg kellett hallgatni egy kis politikat is meg elettorteneteket is (amelyik kozott azert volt igencsak erdekes...). Alapjaban veve en elveztem azt az estet amikor direkt ilyen cellal indultunk utnak egy baratommal. Valoszinuleg megyunk majd meg egy kort valamikor 😄

DirtyGab3sz
huhh!Appám!Meglestem az oldalad....korrekt kis fotók!
Külön kiemelném a pacis-IR-képet!!Az qrrrrva király!!Imádom egyébként is az IR-fotókat, de az a kép...hmmmm 10 pont!<#eljen><#worship><#wave>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

DirtyGab3sz
Huhhhh
Kemény!Csak gratula!Nem lehet egyszerû "dolgozni" sajna a homlessekkel...és most félre ne értsen senki...csupán arra gondolok, hogy kemény meló lehet rávenni õket a fotózásra!<#worship><#eljen><#taps>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Szépek.

DJ RX7
Ejj az utcsót láttam!<#eljen>

Te jó isten, az utolsó kép bebüntetett! <#nyes><#vigyor><#taps>

Timber
Na akkor mar en is rakok fol par kepet 😄

Egy kis szocio: Hotel Demszky 2008 😄

Remelem nem szurtam el 😛

desigo
komoly ez a kép...

nem én fotóztam
ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DJ RX7
Nem rossz, de a horizontra figyelj mert nagyon zavaró!

Timber
Jok lettek. Csak en mar nagyon unom a naplementeket 😄

Netgear
Póbálkozik a magyar.......FujiFinepix S7000 <#szeret>

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Sonajk @:o)
köszönöm

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]