Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DirtyGab3sz
köszönet!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

DJ RX7
<#eljen>

:3

DirtyGab3sz
contrast
egy uj ház épült a régi belvárosi bérházak közé......eléggé kitûnik....

DJ RX7
2. pöpec nagyon, tetszenek a színek is.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tomászító
amatõrbe ez még jó sztem😄

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Tomászító
kössz tönkretetted lelki világomat<#nyes><#mf2>

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

ivjoe
Fúde ügyes vagy, hadgratuláljak? 😄DD
Tomászító
és persze saját

Tomászító
nem photoshop és 1 ember van 3x 😄

Tomászító

DirtyGab3sz
Nekem annyi a véleményem:
1.kép
Jó,bár nem szerencsés a képkivágás...ha a lámpák alul nem lennének benne igazi dark hatása lenne...<#eljen>
2.kép
Képkivágás.....semmi extra,a aranymetszésre próbálj figyelni ennyi!<#awink>
3.kép
Jó, ehhez inkább tanácsot adok...
Gyerekhez,állathoz próbálj az õ szemmagasságukra "süllyedni", akkor a perspektíva miatt átláthatóbb a kép....<#wave><#awink>

csak így tovább!

fle go
Jó kis szegedi képek😊 A kacsás képnél nem találom kellöen élesnek a szemét, pedig az fontos és a képkivágás sem a legszerencsésebb.
Monitort pedig vannak cégek akik bekalibrálnak, de ha vastagabb a pénztárcád 60eFt körül jó kis kalibrálót lehet vásárolni.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

LES FORZA INTER
jah és lenne egy olyan kérésem, hogy még nagyon régen, talán április környékén olvastam itt olyat, hogy érdemes beállítani a monitort, hogy a színek jól kijöjjenek. ehhez a monitor beállításhoz ha tudnátok valamilyen segítséget nyújtani azt is meegköszönném.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

LES FORZA INTER
hali! ne csak nézõ legyek így beszúrok én is pár képet, építõ jellegú kritikát szívesen fogadok.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fle go
egyet értek

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Kovács legény
tök igazad van, jó betartani ezeket az alap szabályokat, kivéve ha direkt ezek felrugása a cél, de akkor annak a képnek direktbe ferdén,eltoltan.., és nem estlenül kell kinéznie.
Ez a halálom, hogy mostmár minden dilettáns szarra rámondják, hogy mûvészi. (ez nem az itteni képeknek szól csak úgy általánosságban😊)

www.czekoart.hu

Akos 001
köszi a fáradozást,nem csak neked,mindenkinek...lehet benne valami...hogy másképp kellett volna levágnom...nem tudom,nekem akkor igy tetszett,de lehet hogy majd (engedelmeddel) ellopom a képet...ha nem gond😊

örülök hogy azért tetszett nektek

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

fle go
talán rossz volt a szóhasználatom, nem KELL, de legtöbb esetben úgy jó a szemnek, úgy teremödik meg az egyensúly. Ezen a képen szerintem nem a gitár a lényeg hanem a személy aki gitározik, és általában (nem KELL) egy portré úgy kelt harmóniát ha a tekintet irányába hagyunk több helyet, jelen esetben jobb oldalon (a gitáros nézetéböl jobbra) aki szemböl nezi annak balra. Persze lehetnek eltérö és kirivó esetek, de ez nem az.

ivjoe
Nem érzem úgy. 😊
A balra igazítottnál pedig a karod akad bele a képe szélébe. 😊

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

ivjoe
Így látva mindkettõt, nekem egyértelmûen a balra igazított jön be jobban, de lehet csak azért mert gitározok és úgy elég nehéz játszani, h a gitár nyaka be van akadva valamibe, jelen esetben a kép szélébe. 😊
ivjoe
Hádde mi az, hogy KELL? Ezt kitõl hallottad, mert fasság ugyanis? 😄
Kovács legény
kircsi, így a jó😊

www.czekoart.hu

fle go

Kovács legény
aha balra

www.czekoart.hu

fle go
Az eredeti képhez még teret, úgy gondolod?

Kovács legény
kérnék egy olyat is hogy balra raksz még teret

az elsõ és utsó gyakorlatilag borul, kb olyan a hatása mintha leakarna ugrani valahonnan magasról

www.czekoart.hu

fle go
Akos 001 engedelmeddel és csak az érdekesség kedvéért 3 külömbözö kivágásban a kép:

Ki ki maga eldöntheti melyik kivágás a jobb, nekem egyértelmüen az eredeti.

ott a pont...

http://gaborszantai.co.uk/

Kovács legény
én spec pont hogy baloldalra raknék még plusz teret

www.czekoart.hu

Blasta
Fúdevágja

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fle go
akkor rakjál mögé nagyobb teret és meglátod milyen fasza lesz<#idiota>

30Dani
Nem KELL befele néznie, és nem felel meg az aranymetszésnek (annak sem KELL persze).

thank you for helping us help you help us all

fle go
Ha ebben a pozicióban a gitáros a kép baloldalára kerülne pont hogy nem lenne jó. Még pedig azért nem mert igy jó ahogy van ugyan is amerre néz a gitáros arra kell hogy több hely legyen a képen, hogy ne keltse azt az érzést, hogy "nincs hova néznie" és a háta mögötti rész úgysem érdekes.
Szóval ez a kép igy tökéletes ebben a formában, megfelel mindenféle aranymetszési és egyéb szabálynak.

ivjoe
Jah, és nagyon a bal oldalára raknám, kb. annyi helyet hagynék a ruhája és a kép széle között, amennyi a másik oldalon a képszél és a gitár között van, esetleg pár pixellel többet.
ivjoe
Én a kép bal oldalára raktam volna, de semmi egyéb kivetnivalót nem találok, szép!

Mondjuk ez még megoldható, a háttér elég fekete ahhoz, hogy a bal oldalból levágj és a jobb oldalon kipótold, mindezt észrevétlenül. 😊
Akos 001
hát nem tudom miért,de páran voltak ugyan így vele 😛

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

BiG G
hirtelen azt hittem, hogy Bud Spencer van a képen! 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Akos 001
véleményeket légyszíves...milyen lett? (öregebb kép,de nem baj😊

Kovács legény
temeg kabe😊

www.czekoart.hu

<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kovács legény
ha egy festmény lenne azt mondanám giccs de így tetszik😊
talán egy picit levágnék a jobb oldalából

www.czekoart.hu

DirtyGab3sz
Szép!
Mondjuk én elfogultan tudok csak nyilatkozni a naplementékrõl....

Falconer
Véleményeket pls! Nemrég csináltam:

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Énvagyokazapád
fake 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

DJ RX7
<#eljen>

Tikal

DirtyGab3sz
kösz!