23748
-
#15071 a legjobb no szamodra az,akibe bele vagy zugva, igy termesztes rozsaszin allapotban, h miben van...de azert sztem azon felesleges vitatkozni, h egy jo no miben jo -
Dénes é #15070 elhiszem én is tudok kivételeket, de mégis sokuknak tönkre teszi. (a kivétel erősíti a szabályt :) ) -
#15069 Az előző barátnőm 42 éves volt, világ életében tűsarkút hordott, és még nem láttam az övénél szebb lábat! -
Dénes é #15068 nah igen, de a rendszeres használat tönkre teheti a lábukat -
#15067 Csak halkan jegyezném meg, hogy a tűsaroktól a nőknek formásabb a fenekük. -
#15066 egy jó nőnél -szerintem- teljesen mindegy, hogy tűsarkúban van, papucsban, mezítláb, vagy sportcipőben. :)
nem attól jó nő :D
-
Bala10 #15065 tűsarokról mindig eszembe jut ez:D -
#15064 Gondolom nem tudod hmilyen a tusarku, de ajanlom figyelmedbe, probald ki, emlekezetes lesz :D
Nos...nincs vilag legszebb noje, mert mindenkinek mas az izlese, a masik pedig az, h egy jo no elegans...es igen...a tusarku a legszebb egy no laban..szoknya kosztummel (sztem). -
#15063 dííí kenonról lefelejtették a d-t -
kicsit világítgattam ma suliban. hát kell még gyakorolnom ha filmre akarok dolgozni -
#15061 Aspyrin megelőzött :):) és hát nem tudom, de a világ legszebb nője nem biztos hogy tűsarkút hord :) -
Aspyrin #15060 Gondolod norbre rendelkezik kellő tapasztalattal tűsarkú cipők viselése terén? ;) -
Aspyrin #15059 Filmezni is szoktál? :D -
#15058 nem tudom, en normal eletben szeretek lazulni, utalom a merev embereket...es oszinten...egy tusarkuban hogyan legyen az ember laza???
:) -
#15057 eddig nem ismertem ezt az oldalt, de igen hasznos cikkek vannak benne:
http://www.fotoagora.hu -
#15056 ezt nem csak a kamera előtt teszik a nők :):):) de jó is ez így :) -
#15055 kamera elott megprobalom azt a benyomast kelteni, h en vagyok a legjobb nő a vilagon...tudod, mint minden modell...kitekeredett poziciok,lelkedre hatni akaro tekintet, na meg a szokasos...legjobb ruha stb...tudod...? :D -
Aspyrin #15054 Kamera előtt milyen vagy? :) -
#15053 ja,persze....nehogy azt hidd, ha nem allok kamera elott igen atlagos vagyok...szal kepzelj el engem szemuvegben, lazan, sport csuka, sport szerko es kicsit fius viselkedes :D
ha en mennek, csak egy "fiuval" lenne tobb...vagy inkabb kettovel...tutira elrangatnam a baratomat is :) -
gaeb #15052 Sziasztok!
Szeretnék a figyemetekbe ajánlani egy baráti közösséget.
Fotómegosztás, játékok, fórum.
Csatlakozzatok hozzák.
www.kepalkotok.ning.com -
#15051 na igen, egy tali kéne majd, csak legyen melegebb.
ha te is jössz, tuti jönne mindenki :D
-
#15050 sajnos a piros csík csak canon obiknál érvényes :p -
#15049 zsu :)
az van a fehérrel összehasonlítva :)
ha már teleobit veszel, ne azt vedd. -
#15048 Na jah, én az obijaim képminőségét piros szigszalaggal szoktam feljavítani. :D -
#15047 :D
tudod mi kell az embernek :D -
#15046 felhasználók által lőtt fotók -
#15045 leírást anno én sem találtam róla sajnos.
ha van kérdésed akkor válaszolok szivesen.
meg küldhetek majd képet is ha érdekel -
#15044 koszonom szepen
nem talalok leirast rola sehol...tudsz segiteni?
-
#15043 nekem ugye ilyen van, hobby célra sztem tökéletes:) -
#15042 Nya...most mondjatok nekem vmi okossagot:
Canon EF 4-5,6/75-300 II USM objektiv
ez nekem jo? -
#15041 fogalmam sincs melyik a jobb, de a feher komolyabbnak nez ki :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
gondoltam en is bovitem tudastarad a szakertelmemmel :P -
#15040 jaja, vettem karacsonyra magamnak egyet :D
en is azon gondolkoztam, h ahogyan jon a jo ido mehetne a csapat egy turara vagy egy talalkozora :) -
#15039 11.000 Ft-os Tokinámon is van piros csík
-
#15038 -
#15037 na igen.. ezeket kaptam pont, mikor anno kérdeztem :D -
#15036 +százszor jobb képminőség. Nem véletlenül van rajta az a piros csík:D
Nemtom mit értesz a jobb felépítés alatt, de ha azt, hogy anyaghasználat brutális, akkor egyetértek:D
Egyértelműen a 70-200 F4 L a legjobb választás kistelének. Ennél már csak a 70-200 F2.8 a jobb, de az árkülönbség miatt csak annak éri meg, akinek tényleg szüksége van a kettőnyócra, és van is rá annyi zséje, és nem is sajnálja elkölteni:D -
#15035 ilove 70-200 -
#15034 70-200-at vedd!
-Jobb felépítés
-zoomolásnál nem változik a mérete
-fix fényerő
-"valós" USM -
#15033 70-200 155.000.-ft
70-300 130.000.-ft
Canon 450D gépem van. -
#15032 Ilyenkor egy pontosabb tipus, adat, ar nem art:)
De en a felsot vennem (persze, ha kozel azonos arkategoria:P). Igaz hogy az also nagyobb zoomos es stabilizalt, de a felso minosegi darab es fix fenyeros. Ezeknek a tul nagy zoomosoknak a vege mar kerdojeles minoseg (foleg ennyi penzzert). A mostani gepeden (azt sem ismerem:P) valszeg mar eleg nagy a felbontas (bo A/4-et lehet tuti nagyitani), vagyis a felso zoomhatranyat kenyelmesen lehet potolni egy vagassal;)