23748
-
DecenS #15679 te lobogtattad reggel a győzedelmi zászlót: szabad a pálya. -
DecenS #15678 a tologatást inkább kihagynám: nem szeretném holmi fénykép-linkelgetéssel megszakítani ezt a mozgalmas és gyümölcsöző verbális párbalyt...
mi sem zavaróbb annál, amikor a cselekmény folyton meg-megszakad holmi oda nem illő elemek által! -
Aspyrin #15677 Csak pont annyira, mint a jelenléted itt. ;) -
DecenS #15676 lol már! ez most csak vicc akart lenni, gondolom... -
Aspyrin #15675 Tényleg deci, mostanában milyen aktív lettél!
Tolhatnál pár képet is, hátha tanulhatnánk tőled! -
Aspyrin #15674 Tudod, hogy én is szeretlek. -
#15673 Dijazom a humorod :) -
#15672 Lehet, hogy bejovok neki :) Szerinted hogy kerjek tole randit? Stilusa alapjan tuti jo no lehet. -
Aspyrin #15671 Én is vállalom. :) -
Aspyrin #15670 Publikusan?
Minek szétbaszni flémmel a fórumot?
Fuss neki mégegyszer, deci. -
#15669 Csak az igazi parasztok linkelgetik be más arcképét.
(Nem mintha nem vállalnám azt a montázst, amivel digit rajztáblát nyertem egy pályázaton, meg az önportrét, amit a Sajtófotó évkönyvbe csináltam :) -
DecenS #15668 u.ui.: csak az igazi parasztok kezdenek mocskolódásba privát formában, ahelyett, felvállalnák publikusan - pláne, hogy ott kezdődött ez az egész. -
Aspyrin #15667 Ui: csak az igazi parasztok adják ki privát üzeneteik. -
Aspyrin #15666 Esztétikailag valóban nem tökéletes, de némely sorával teljesen egyetértek! :D -
#15665 Nekem nem írt :( -
#15664 Sracok nem ertem miert alltok le vitazni vagy akarmilyen szinten komunikalni olyannal aki ilyen levelet valaha is ki ad a kezei kozul. Nem tudom ti hogy vagytok vele de en maximum viccbol, havernak... 14 evesen.
"Feladó: Sné Zsuzsa
Elküldve: 2009. 03. 28. 09:13
Tárgy: :))
Na hello!
Latom ugy felagyaltalak,h megutaltal :)
Na,ha mar itt tartunk, te kis hulye pocs: baszodj meg
Csak azert irtam priviben, mert legalabb igy elhuztal a faszba a topicbol es tobbet nem zavarsz :)
Amugy meg ezeken kivul meg meg is dogolhetsz :)
Tovabbi szep napot!" -
Aspyrin #15663 Az ellen nem véd! -
#15662 követelem az ügyvédem! -
Aspyrin #15661 Ahhhhhh -
Aspyrin #15660 Bűnösnek érzed magad? :D
-
#15659 Midig meg kell lepődnöm, hogy hová képesek az emberek süllyedni? :( -
#15658 Lál, én mi tettem? :D -
#15657 -
Aspyrin #15656 ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15655 Koszonom megfogadom a tancsod, viszont:
ki a fene kert meg arra, h reagalj arra a hszre? Huzzal mar a fenebe es ne baszogass, majd akkor baszogass, ha neked irok! Mi a faroknak vagy velem elfoglalva, ha hozzad nem is szoltam?
-
#15654 Eszem megáll.....
Zsuzsa!
Ha csak 10%-át tudnád mint Timber tud a fotózásról, nem csak titákat kattintgatnál!
Mindegy...hiába járatom a beszélőkém.
És egy jótanács....nem megsértődni kell egy képre adott kritikán, és duzzogni,hogy "márpedig nekem jó", hanem meghallgatni a tapasztaltabb fotósok véleményét, viselni a kritikát,és tanulni a saját hibáinkból!!
Ha így állsz hozzá talán van esélyed kikerülni a kattintgatósok közül, és jó amatőr fotóssá válni!
Sok sikert! -
Aspyrin #15653 Deci, értsél már, nem tervezem ezt a változatot, főleg, nem az emberi seggért. :) -
DecenS #15652 attól mentse meg az ég ezt a világot..! szerintem te úgy tehetnéd a legtöbbet az emberiség génállományának a javításáért, ha kivonnád magadat belőle. -
Aspyrin #15651 Jesz, oké. :) -
#15650 Korrekt vagy -.- -
Aspyrin #15649
-
Aspyrin #15648 Ha lesz gyerekem, veled fogom ijesztegetni, nem a mumussal, vazzeg.
FAV+++++:
-
Aspyrin #15647 Nem hiszem, ahhoz túl ocsmány, rút a fejed. -
#15646 A helyzet az, hogy NEKED semmit nem kell bizonyítanom :) -
#15645 Ejakulálni is fogsz így fórumozás közben? -
Aspyrin #15644 Ebből már nem jössz ki jól, ötdé! -
#15643 Látom, hogy ez az eredeti, és a korábbira toltál rá kontrasztot, de ugyanaz a kép, én pedig azt mondtam, hogy fotózd le normálisan, mert nem a géped a szar. -
Aspyrin #15642 !
Vazze, 5D, nincs rajtad a hemüveg? -
#15641 ehhez hozzá se nyúltam PS-el :D -
#15640 Nem, arra gondolok hogy fotózd le rendesen, nem hogy PS-ben simogasd.