23748
-
#15719 A házigazda jog még téged illet, így a te dolgod lenne a takarítás. És tényleg! Nyomassál fel képet! :D -
Aspyrin #15718 Hétfőn, kedden szabin leszek. Ha az időjárás engedi, valamit összehozok a reggeli székletemen kívül! -
#15717 Értelek én....de én Téged is bírlak, meg a többi lököttet is!
Szar ez így...nna...
Dobjál fel egy képet vazzz...nem láttam Tőled semmit már vagy fél éve!:D:D -
Aspyrin #15716 Kurvára untam évekig, hogy baszakodtak velem.
Most már ráérek. Majd a leendő házigazda takarít...:D -
#15715 Komolyan.....
ÁLLJATOK LE MERT A SAROKBA TÉRDEPELTETEK MINDENKIT!!
kuuuurva unalmas már a flém! -
Aspyrin #15714 Ja, én is.
Timbi! Lökj még egy kis infrarétet, attól berosálok!
Dani Angyal, merre bujkálsz? :D -
#15713 Ez mar nem igaz nem unjatok meg ezt a veszekedest?? Jobban orulnek ha kepekkel lenne tele az oldal nem pedig total felesleges anyazassal. -
Aspyrin #15712 Neked mi a jeled, nyalóka? :D -
#15711 SG ovi átköltözött ide (: -
Aspyrin #15710 Asszem elment a kedvem tőle mára... :D -
#15709 EOS DIGITAL Timbah nyakában, PLÁGIUM!!!!4
egyébként meg fejezzük már be egymás képeinek beszúrogatását -.- -
Aspyrin #15708 Haverem, méjki:
-
Aspyrin #15707 Dani ANGYAL! :SADFAFGASDFHGSDFHGfhgsfghlksjldf
Vazzeeeeee
[sír] -
Aspyrin #15706 Csak szeretnéd, kicsi huszár :DDD -
#15705 Ahhah, miért vágsz ilyen ijedt arcot? -
#15704 kar magyarazkodnod, mar elarultad magad ;)
a foromuzok fenykepalbumaban fent vagyok
nem tetszik a srac -
#15703 Egyik legjobb haverom:
Zsuzsa neked ugye bejon a srac? Tok jo fej is amugy! :D :D -
CUCLI #15702 itten anyázzatok. E
katt ide -
#15701 Szépen komponált, tónusdús, és a formai követelményeket felrúgva absztrakt irányba elhúzott művészi alkotás!
Javasolnám a Nat.Geo. számára beküldeni, hátha címlapkép válik belőle!
[mielőtt valaki hülyének tekintene Zsuzsán kívül, csak jókedvemben poénkodom....szorri Decens!Remélem nincs harag!] -
#15700 TITAAA!
-
Aspyrin #15699 Lol, tudsz te, ha akarsz. -
#15698 Zsuzsa... te az a kategoriaju "no" vagy szamomra akit meg bottal sem piszkalnek meg. Hidd el ahoz sokkal tobb erdeklodest kellene bennem felkeltened, hogy akar csak egy kicsit is fel tudj idegesiteni egy magamfajta buddhalelku (es testu) embert. De oszinten sajnalom, hogy sikerult neked oromet szereznem (legalabbis te ebben a tevhitben elsz) mert te es az oromszerzes fogalma nalam a leheto legtavolabb vannak az ertelmezo reszlegeben az agyamnak :)
Szerintem probalj meg inkabb a kiehezett geekek fele nyitni mert azokat abszolut nem erdekli, hogy ha ronda vagy esetleg egyszeru vagy mint egy faek (elobbire max tippelni tudok, utobbit viszont biztosra tudom), nekik csodaszamba megy, hogy egy magat nonek kiado szemely szoba allt veluk. -
#15697 what a cute kitty!!!!!!!!!!!!!
szerintem kuldd el Timbinek :DDDDDDDDDD
-
DecenS #15696 -
#15695 T I M B E R
En nem is irtam ilyet...
Na jo. Megis.
Erre szamitottam, h bemasolod mivel nagyon kiszamithato a viselkedesed (mert olyan agytroszt vagy) es, h ide bemasoltad a privit azt tamasztja ala, h utalsz, magyarul felidegesitelek, magyarul elertem, amit akartam :)
Es, h mindenki elvarasanak megfeleljek ide is irok neked vmi szepet,h meg tovabb tudjalak idegesiteni es hogy erre ujra tudjal valaszolni en meg azon mulatni, majd tovabb idegesiteni teged :)
Hmm...azt hiszem mostanra mar felhuztad magad elegge, szoval nem kell nyulat ugrasztanom a bokorbol.
Irj vmi szepet ;) -
DecenS #15694 tudod, mit? legyen gyereknap! tolok neked egy képet, azt' tanuljatok belőle jól! -
#15693 formában vagytok -
#15692 Ha a sok off-os hsz-t törölné valaki, a fél topic eltűnne... -
#15691 vagyok minden nap, csak mutogatnivalóm nincs :D mert én a kőkemény amatőr vonalat képviselem, aki nem bírja a kritikát :D -
Aspyrin #15690 A lelkiismeretem szólalt meg. :D
Jártál már itt, nem emléxem rád? :) -
#15689 te kivel beszélgetsz? :) -
Aspyrin #15688 Mi lesz szegény Timbivel, ha mindenki itthagyja! -
Aspyrin #15687 Itiz :) -
#15686 fúú mán mekkora flémek vannak idt :C -
Aspyrin #15685 Ott vagyok, kis butus. :) -
#15684 -fav -.-
(azért remélem, hogy az az 1-2 ember, aki messze kiemelkedett innen, átjön a másik topikba) -
CUCLI #15683 megy még a szájkarate ezerrel -
Aspyrin #15682 Törődök veled, baszdmeg, és ez a hála? :DDD -
Aspyrin #15681 Azért valld csak be, geci jól érzed magad, rég tudtál ilyen sokat dumcsikázni, nemde? -
Aspyrin #15680 Akkor meg minek szakítod meg? :C