Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
talán az elsõbõl még ki lehetett volna hozni valamit, ha több fény jött volna át a fák között vagy az ut végén... a többi inkább csak egy kattintás az erdõben kategoria szerintem....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DirtyGab3sz
Az elsõ bejövõs!!
én egy kicsit szaturáltabb színben mutatnám, de krrvajó!😄😄😄

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

sztyui2
Melyik tetszik? Melyik nem tetszik? Vélemény?

www.flickr.com/sztyui

Hol találtál benne "fikázást"?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Garf
tudnám te mi alapján fikázol így...

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Hívjuk inkább "mûképeknek" 😊

DirtyGab3sz
A hosszúzáridõs-patakos!!😄😄😄

tugyiti
<#wow1><#worship>
Tomo15
Vigyázat, ultragiccs áradat!😉)

DirtyGab3sz
hát nem életem képe, szóseróla!
nemistudom miért linkeltem be.....

Timber
nekem zavaros meg dol is picit 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

😊))))))))))). 😊)))))

DirtyGab3sz

tep

\"SLICE of LIFE\"

Jagumo
ez még mindig az FZ20-as FZ30-asom nemis volt 😊

az FZ28-as cirka egy hónapja jött ki akkor volt 99000 most meg 90900, szóval még várok vagyis én már megvenném csak ugye apámtól függ mikor ad rá pénzt, most szakvizsgája után aztmondta megveszi nekem 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Timber
akko' menjunk el valamikor ketten is akar! 😛 .photo>>code squad 😊

The Garrett
enis mennék szerintem. 😊 Ugyis rég láttam már Timbert live. 😄
okt.18; okt 25 nemjó, de utánna a vasárnapok késõdélutántól estig igen. Meg a hétköznapok is.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

sztyui2
Legyen egy nagyon nagyon nagy fal, ami teljesen üres, és legyen kitéve egy számítógép internet hozzáféréssel, és az legyen összekötve egy fotónyomtatóval, és mindenki aki fotózik, felmegy a portfoliójára, leszedi a képét, kinyomtatja, és felrakhatja a falra. Szépen lassan meggyûlne gyönyörû fotókkal az a fal. Ne mondd, hogy nem nézne ki jól😄
Ilyen kisebb képekre gondoltam, mondjuk max 10x13-as méret, és abból nagyon sok tök jól nézne ki a falon.
És nem mellesleg nagyon egyedi is lenne.
Ezt most hirtelen találtam ki. Nagyon jó ötlet, ez a kávéház fotósoknak. Ha pesti lennék, mindennap oda járnék az tuti.
Jah, és alap a kártyaolvasó és a Photoshop(vagy valami más képszerkesztõ program) a gépen, és egy akksitöltõ állomás, hogy ha valaki túrázik és kifogyna a memóriakártyából, vagy az akksiból, az azonnal tölthessen akksit, vagy menthessen adatokat a memkariról a netre, amíg kihozzák a kávéját. Aztán amíg megissza feltöltõdnek a cuccok, és már megy is tovább fotózni.

www.flickr.com/sztyui

Cujo01
úgy érzem Pest 😊

"A Király utca 100 alatt van egy hangulatos kávézó. Párommal gondoltunk egy nagyot és elhatároztuk, hogy miért ne lehetne ez a hely a fotósok találkozóhelye. Egy szó, mint száz... terveink szerint október végén, az átalakítás után megnyílik a Blende "Club Cafe. Olyan helyet szeretnénk összehozni, ami nem trendi, nem csilivili, nem drága, de otthonos, kellemes és határozottan tükrözze azt, hogy a fotózás szerelmeseinek készült.. A cél, hogy mindenki, de legfõképpen a fotósok (legyen hobbi, amatõr, vagy hivatásos) szívesen, jó érzéssel térjen be." by bcc

Timber
Valami Pest kornyeke a legjobb szerintem...
Idopontra? 3-4 het kb. imho... addig meg is lehet szervezni. Majd megkerdezzuk a FotoTV munkatarsat, hogy mit ajanl olyankor 😊

Cujo01
ez mekkora duma 😄

maci:

sztyui2
Ezek még FZ30-al, vagy már FZ28-al készültek? Megvetted már, vagy még várod, hogy barátságosabb legyen az ára?

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
Merre mennénk? Hol találkoznánk? A Blende Cafe Club hol van? Pesten? Mert ha igen, akkor nekem valószínû nem jó, mert messze lakok Pesttõl.
Mellesleg ezen a héten nem jó, mert vasárnap+jövõhét hétfõ,kedd osztyálkirándulás=fotózás😄
Következõ hét hétvége(18.,19.) szintén nem jó, mert szombat iskola, és este belga koncert=fotózás😄
Másnap vasárnap "Dél Alföldi Fotósok" fotóstalálkozó, amit már egy hónapja szervezünk=szintén fotózás😄
Szóval most nem érek rá fotózni, mert fotóznom kell😄

www.flickr.com/sztyui

Cujo01
ha már itt vagyok..😊

Cujo01
😊

norbre
ha a többségnek ok akkor nekem is ok 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Cujo01
akkor legyen jövö vasárnap 😊

DJ RX7
ja, amúgy sem lenne jó, mert költözni fogunk õszi szünetben.

:3

norbre
ezért írtam a vasárnapot 😊😊 a 4napos szünetben a tátrában leszek..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Cujo01
kérd meg aput, hogy kisérjen el 😉

norbre
uccsó nem rossz.. elsõ is tetszene de zavar hogy ennyire becsillan a foltos lencse..

DJ RX7
túl kiskorú vagyok, de szívesen mennék. seggre pacsi is lesz? <#idiota>

Cujo01
csak jövöhéten szombat munkanap, akkor inkább október 23-ai 4 nap szünetben valamikor

DJ RX7
utolsó 3 odabasz. <#wow2>

Cujo01
a vízcsepp a levélen bejön😊

norbre
vagy jövõhét vasárnap.. 😊

norbre
benne vagyok!.. de sajna a mostanit is beleértve az elkövetkezendõ 3 hétvégém foglalt.. uh ha hétköznap du szervezõdik akkor szivesen csatlakozom..

Cujo01
én benne vagyok 😊

norbre
ja nem olyan zajos.. frankó

Cujo01
gondoltam 😊)
itt van eredetiben, szerintem még jobb is:

Timber
SG.hu Fórum Fotóink (Amatõr szekció) topik!

Nincs kedvetek egy közös kiránduláshoz, fotózáshoz amit mondjuk a Blende Cafe Club-ban fejeznénk be?

Cujo01
a szénrakodó: 😊

norbre
eheheh 😄.. jóvan nem a bw volt a kérdés 😊😊😊😊

Jagumo

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Cujo01
"(B/W HDR?)"

pontosan 😄

norbre
khm.. bocsi.. a "marhát" elnéztem 😊. .az valóban alexpós de szándékosan

norbre
teccik.. jó grafikus hatása van (B/W HDR?)

norbre
köszi mindenkinek a megjegyzéseket 😊

zsuzsa: igen saját mind, köszi 😊

Aspyrin: nem lehet hogy sötét a monitorod? (enyém kalibrált és nálam nem tûnik alexpósnak.. amúgy hdr)

30Dani: van egypár még róla, majd átküldöm..

tep: az utolsó a számomra is meglepõ, már ami a készítés körülményeit illeti 😊.. éppen lement a nap és egy fára odaszállt ez a kib nagy szúnyog (kb 5 cm!).. makróm nem, csak telém volt uh kézbõl 300mm-el ISO 640-el (emiatt a zaj de talán tûrhetõ még), 1/750-es záridõvel kézbõl lõttem úgy hogy közben pipiskedtem hogy a háttér olyan legyen mint amit láttok 😊.. végül magam is meglepõdtem hogy alig mozdult be a kép..a háttér világosa egy tó tükre, a sötétje pedig a tó tükrében a partszéli fák tükrözõdése.. igencsak elmosottan 😊

Sné Zsuzsa
sajat?
mert akkor wow 😄

Canon 450 D

Tájképek nagyon szépek, marha szvsz túlzottan alexpós.