23748
-
#16283 Ha portré, akkor menj közelebb!Nem harap!!
Ha életkép, akkor meg zsír, bár a tatajéből levágnék picit, mert zavar a házsarok dőlése!:D -
Dénes é #16282 vélemény?
-
#16281 Oké:DD -
#16280 Keretet hanyagold.....:D:D:D -
#16279 Hello
Vélemény?
-
#16278 Nem konkrétan egy kép...... digiráma
Saját képeimből.....nyugis zenére....soxeretettel! -
#16277 azigen :D
még jó hogy nem kérnek alváz számot.. -
#16276 bongeszo fuggo a dolog IMHO -
#16275 ez most muszaLY volt? :) -
mejik #16274 -
#16273 Mert a zinternet csak a 8 bites srgb-t ismeri, abban kell kitenni a képeket. -
#16272 Beztos jól megdolgozott a kocsiért. :)
:) -
#16271 Bocs...OFF
De annyira jó a sztori, hogy meg kell osztanom Veletek!!
URBAN LEGEND prezented:
A rencám
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút
Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is... stb. Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot. Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent-kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított. Szóval jön ő a kutashoz:
Csaj: Hali, egy autópálya matricát lécci
Kutas: Milyet?
Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
Kutas: Ilyen-meg ilyen.
Csaj: Ilyen jó lesz.
Kutas: Ok, rendszám?
Csaj: Most szívatsz?
Kutas: Nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
Erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rá**sztok (bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant. Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött. 3 perc múlva visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni, miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni, elég lett volna ha bemondod
Erre a csaj: úúú igen?
Jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől, jó fej volt.
ON
Jómi?? -
#16270 Valamiért tök másak a színek PS-ben Adobe RGB-vel... -
#16269 -
Dénes é #16268 tudom egy kicsit le van csípve a füléből, de már nincs mit tenni -
#16267 -
Dénes é #16266 vélemény?
-
zenoka #16265 en nem akarok ilyen csinalni csak erdekel hogy mi az eljaras..de ezzek szerint full automata a dolog..nah abba meg nincs nagy truvaj (szerintem igy eslo blikkre) technikai hatter erdekelt:D
-
#16264 Mármint az eredeti EOS Utility-n kívűl. -
#16263 Canon-hoz van valami efféle cucc? -
#16262 Inkább több ezer, több száz egy átlag rendezvényen megy bele a gépbe. -
mmkek #16261 Videó 154 -
#16260 Van egy program Nikon-hoz, összekötöd a gépet a laptoppal, aztán megadhatod, hogy mennyi időközönként csináljon képet, és beállíthatod, hogy automatán fókuszáljon, vagy fehéregyensúlyt mérjen, expot stb. Személy szerint sajnálnám a gépet, hiszen egy ilyen film több száz expo-t igényel.
Sok sikert hozzá! -
zenoka #16259 ezeknel mindig felmerul a kerdes bennem hogy hogy csinaljak fogjak es elejen beallitanak egy expoziciot majd azzal lovik el vegig..vagy "utkozben" valtoztatjak korulbelulre vagy vegig az automatika dolgozik:P -
mate317 #16258 üdv! valaki próbált már ehhez hasonlót?
link
ma este kipróbálom, sztem szép lesz a végeredmény:D -
#16257 jaja. régi története van:D volt osztályban angol szódogában egy jóbarátom névjegyezte.. deee megmaradt:) -
#16256 Disagner? :) -
#16255 Ne vedd fel...már aki egy jóideje idevalósi, így írja...pojénból!:D:D:D -
#16254 apró bokeh.... -
Aspyrin #16253 Ez itt a poén helye, kérem. ;) -
#16252 koNpakt?!!!
inkább -
#16251 Amikor koNpakt gépem volt, sem találkoztam hasonlóval.... -
#16250 Hm. Jólvan:D Még kompakttal nem jártatok úgy, hogy zárt térben valamiért mégis ilyen "lens flare" - rel volt teli a kép? De persze nem csillanás volt. Nem tudom miért volt, akkor hívtam így:D Ahhoz hasonlított. Még régi családi kép tele volt velük, nem is nagyon tudtam kiretusálni.
-
#16249 Egyébként is....a lensflare nem a becsillanás??:D:D -
#16248 Nemtudom...nem láttam még ijet így!:S
Azért írtam, hogy szerintem.... -
#16247 az nem egy Lens Flare? -
#16246 Bocs...félre ne érts, csak szeretném én is látni, mire gondoltál...:D
Szerintem egyébként az sima becsillanás... -
#16245 ...
nem buborékot mondtam, hanem gömböt. pl a 3-as képnél lehet látni, hogy a kép alsó részében egy kék gömb alakú folt, vagy micsoda van. nem tudom pontosan a nevét, kár hogy te ezen még így lovagolsz.... -
#16244 Jójó...de mit keressek?:D:D
Hogy néz az ki??
A furcsa gömbök....hiszen televan a kép buborékkal...:D:D:D