23748
-
#16523 olvasol, megértesz, örülsz :) -
#16522 mi??? -
#16521 pedig tényleg azt hittem egy békemegállapodásról lőtted szép a béka -
#16520 HDR kep egy bekerol... az elobb lottem egy canon sx10 essel
photobucket ugyhogy csak linkelni tudom :( -
#16519 Ez nagyongáz ez a kép :/ -
#16518 és visszafolyik a Duna... -
#16517 wtf?
Nembejön...szorri....akár telós, akár EOS 1D MkIII....... -
73998104 #16516 tudom, telóval csináltam. -
EK1TEP #16515 jó zajos -
73998104 #16514 dunapart:
-
CUCLI #16513 bakker tényleg. azt hittem a monitor retkes (azon is van) -.- -
#16512 koszos a ccd-d. de amugy hangulatos lett! -
#16511 függőőő -
EK1TEP #16510 Az ég az cigifüst -
CUCLI #16509 uccsó .d
vélemény? -
CUCLI #16508 ahham -
#16507 Ehhmááábammeg, ez széplett!:D:D
Hosszuzáridős?? -
#16506 szép -
#16505 mint a jég d: -
CUCLI #16504 ee
-
#16503 tetszik :) picit tobb golobis a DOFba IMHO -
#16502 keretezem, rakom :) -
#16501 hát ez..... gyönyörű! -
#16500 várom a véleményeket és a javaslatokat.
-
#16499 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#16498 Nekem bizonyítékom is van!!
-
#16497 ban-t neki!!! :DD -
#16496 Ezt olyan jo pont toled hallani :) -
#16495 Jo az oldal de en inkabb ezt az oldalt ajanlanam :D :D :D :D :D :D -
#16494 Pont így. -
#16493 Te utolsó parasztemberihulladékgecibuta, TEEEEEEEE!
Az ide feltöltőknek/véleményezőknek pedig (és mindenkinek aki szereti) szeretném ajánlani ezt a remek oldalt -
#16492 kikerem magamnak! nem kicsi! igenis nagy g**i vagyok! hosszu evek kitarto munkaja aran lettem az szoval ne degradalj engem lefele... koszi.
De akkor legyszives mond mar meg, hogy te hogy irtad volna meg azt, hogy Schorby kepei gyengek, nem tobbek egy egyszeru kattintasnal amit akar teloval is csinalhatott volna? Meg web-fotonak se jok. Az, hogy O el van szallva magatol az meg ne az en porblemam legyen mar. Meg az se hogy megint idejottel havibajjal :) -
#16491 "mondhatom azt, h egy kis g*ci vagy es azt is, h nem kedvellek" - -
#16490 jesszus, hat Te tenyleg nem erted, h nem a velemennyel van a baj, hanem a kifejezesmoddal
mondhatom azt, h egy kis g*ci vagy es azt is, h nem kedvellek
igy mar erted? -
#16489 latom valahol kemenykedned kell, mert szanalmas kis eletedben semmit nem tudsz megvalositani es nem tudsz kiallni magad mellett, igy fontos, h valahol JOOOOOOOOL MEGMOND..
egy kis szerencsetlen patkany vagy -
#16488 Figy Schorby....
Egyszer már beszéltünk erről...a kép attól még tetszhet Neked, hogy fotótechnikailag nem tökéletes, és másnak nem jön be.
Viszont attól függetlenül...a képnek kell hogy legyen valami tárgya, amit elsőre le kellene vennie a népnek,ha megnézi!
Namármost valljuk be a képeid 80%-a a +ittiskattintunk-ottiskattintunk" elvén készült!Nem kell mindent lefényképeni, hogy "majdcsakjólesz egy belőle".....próbálj ugy képet csinálni, hogy tudatosan törekszel a jó képre,mind minőségében,mind mondanivalójában!
Persze mondtuk már, hogy sokat fényképezve tanul az ember, de az észnélküli kattogtatás nem vezet eredményre...
És a képek....
A felső legyes, ha a sárga virág nem lenne ott, még jó is lenne szerintem...de elvonja a szemet a légyről....remélem ennek tükrében érted mire gondolok!
Nah...kitartás! -
#16487 ertem... es akkor minden meg van bocsajtva ugye? :D -
#16486 mi a francnak kersz velemenyt ha nem turod a kritikat? -
#16485 Ok :D
megvan a véleményem...
ne vegyétek hogy megsértődtem, inkább csak nem látom értelmét, csak olyat rakok legközelebb amin egy ...
amin egy néger sovány kisgyerek veti le magát az ejfel torony tetejéről, éhezem feliratos pólóban, és utána nyúl egy anyuka, a megmentő anyai ösztönt éreztetve
faszom erre nincs lehetőségem
csak ami nekem teccik azt fotózom, nem mondanivalót rakok minden képbe, amibe meg rakok és nem értitek az meg nem engem sért...
na mind1
meguntam hogy minden alkalommal ezt el kell mondjam
csók a pöcsötökre enkórtól
-fav -
#16484 de őt meg felhúzták :p