Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztyui2
Elvileg ha direkt így pózolnak a kamerának, és a kamerába néznek, akkor nem kell megkérdezni õket, ha le akarod fotózni, mert egyértelmûvé válik, hogy tudják, hogy õket fotózzák.

www.flickr.com/sztyui

hmm. akkor a háttérbe lévõ házat akartam csak rossz helyre fókuszált a gép

Szia ! Úgy tudom , hogy míg az utca illetve a közterület a mondanivalója a képednek addig igen , de mint a képeden látszik , bizonyos személyek a téma akkor kell a beleegyezés .

kérdés.

az utcán (közterületen) azt fotózok le amit/akit akarok, nem?

sztyui2
Jah, és én is grat TMS-nek!

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
Túl vagyok életem elsõ modellfotózásán. Természetesen nem saját géppel, ugyanis azzal nem tudtam volna kioldani a stúdióvakukat, nameg nem is lett volna olyan a minõség.
A képek nagyrésze egy Canon EOS 40D-vel és Canon 70-200 F4 L-el készült, de néhány kép készült sigma 50-150 f2.8 EX-el is, lehet valamelyik innen azzal készült, nem tudom.
Szerencsére lesz legközelebb is, akkor már több tapasztalattal, de amit a legjobban remélek, hogy már saját géppel. Ja, és legközelebb már lesz Canon 24-70 f2.8 L-es kép is<#vigyor> Számomra az a legbrutálisabb obi, amivel találkoztam a canon 300 f2.8 L-et leszámítva<#vigyor> Most is majdnem lett vele kép, csak aztán mégse...

És végül a Lighting setup itt látható:

www.flickr.com/sztyui

<#smile>

http://thenamelessphoto.com/

5Dani
grat@spottr!

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

szerintem itt is nyugodtan kérdezhetsz

http://thenamelessphoto.com/

Cujo01
Zsu, én azt mondom, semmiképpen ne napsütésben próbáld a szép színeket visszaadni, mert a nap kiégeti a színeket.
felhõs idõben, kora reggel vagy késõ délután próbáld.
RAW-ban fotózd, aztán számítógéppel tudsz a fehéregyensúllyal játszani, hogy a valós színeket lásd a monitoron is 😊

Törölt felhasználó
Helló mindenki! Keresnék valakit, akit felvehetnék msnre, akitõl kérdezhetnék a fotózás terén. Kezdõ fotós vagyok, vagymég talán azt a szintet sem érem el. A lényeg, hogy szeretnék fotózni, és lényegében tanácsot, valamint segítséget kérnék. Például ha hallok valami fotós paramétert, vagy szakszót, és még a google sem tudná megmagyarázni. Nagyon örülnék, ha lenne valaki, aki jelentkezne. Nem vagyok sem begyökösödött, sem kis tizennégy éves, vagy idegesítõ szerintem (remélem).
Mellesleg ez a szöveg is kicsit hivatalosan néz ki😄

SiteDisagner
Tudod suli után egybõl<#hehe>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Goruck
😄😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

89
mekkora party 12:23-kor <#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

BiG G
elsõ tetsz, másodiknak hiába van vintage jellege😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

RATCUSTOM
nagyon profi képek 😄

SiteDisagner
Olyasmi😊 de leginkább Chivas Regal😄

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

The Garrett
2. képen a pohárból épp kiömlik az amlalé?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

schorby
Elég... sõt. Agy is nem semmi origami skill kell hogy a vaku fényét valahogy a tárgyra irányítsd, ugyanis az objektívje kitakar minden fényt.
SiteDisagner
Sziasztok!

Ez most kicsit nem olyan jó minõségû, de alapból ekkora mérettel is 600kbyte fölött volt.. szóval.. :S

RATCUSTOM
nem rossz gép, de nem gondoltam volna, hogy ilyen jó képeket lehet vele csinálni
de nem tudtok egy olyan gépet, aminek még kisebb a min. felvételi távolsága? (ez 1 cm-es) vagy ez már bõven elég?

schorby
Canon A650 IS
ja és kösz!
RATCUSTOM
nagyon jó képek, elismerésem<#worship>
milyen fényképezõd és objektíved van? 😄

schorby
Ahogy idõnként szokásom: most is megkérdezem mi a véleményetek a képeimrõl.
A HONLAPOM/GALÉRIÁM
Elõre is kösz!
norbre
nem lehetne ezt ahosszu monologot levenni? szemely szerint mar idegesit

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

RATCUSTOM
Sziasztok!
Volt közületek valaki lakiteleki töriversenyen?
Csak mert fotós volt rendesen 😄
Ha volt valaki, akkor az átküldené a képeket?
Elõre is kössz!

The Garrett
hehe, es tenyleg. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Timber
Röno után szabadon: Önarckép kamerával

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

sztyui2
Hopsz, elfelejtettem, utolsó 4 kép:
Bartók Béla: A kékszakállú herceg vára

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
Na ígértem még néhány színházas képet:
A csodálatos mandarin:

www.flickr.com/sztyui

5Dani
Ha egyáltalán nem írsz ide, senki nem fog rád reagálni. Próbáld ki!

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Sné Zsuzsa
aaaaaaaaaaa meg neked is hozza kell szolnod!!!!!!!!!!!!!!!

ugy latom ez a nap ilyen

Canon 450 D

Timber
aranyos csaladi fotok

dinnyet akarok en is 😄

És 2 színes:

Ezt be akartam már régebben tenni, de most jöttem csak rá a módjára hogyan lehet nagyobb képet felrakni.
Február közepén készült kb.
Timber
jo tudni, hogy teged boldogga tesz ha minel tobben irjak a kepedre, hogy szar 😊

norbre
küldtem privátot..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Sné Zsuzsa
jesszusom, ilyen rosszul fogalmazok?

"A te hsz-ed tette a pontot az i-re, ami annyit takar, h egyaltalan nem akartalak bantani." = magyarul SAJNALOM, HOGY RADRIPAKODTAM, NEM AKARTALAK MEGBANTANI

lelki vilag...

Canon 450 D

norbre
mondtam én hogy durván válaszoltál?
a hülye kérdésem meg segítõ szándékú volt de nem értetted mit kérdeztem..
bocs ha felzaklattam a lelki világodat, ígérem nem kommentelem a képeidet többet..

Roger6
Hát én nem értek a fotózáshoz, de úgy tudom, hogy nagyban befolyásolja a színeket a fehéregyensúly, illetve az, hogy milyen hõmérsékleten készíted a fotókat (asszem Kelvinben van megadva). Kérem kaccsojjja ki... <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sné Zsuzsa
nem baj, õ erti 😉

Canon 450 D

oneal1
szerintem mindig az aktuális fénytõl függ.
Próbálgatni kell aztán egyszercsak meglesz az😊

!Forza Ferrari!

No offense, 5Dani az utolsó ember itt, aki segget nyalna nekem <#idiota> (illetve az utolsó elõtti? <#vigyor4>)
Vitatkozni nyugodtan lehet, csak ne küldj el senkit a picsába! <#zavart1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

tugyiti
<#idiota>
Sné Zsuzsa
Ujabb kerdes.

Ennek a ket viragnak gyonyoru szine van, viszont akarhogyan allok, fordulok, akarmilyen feny ala helyezem oket nem ugyanazt a szint adja vissza a fenykepezogep.

Hogy lehet azt elerni, h ugyanazt kapjam vissza? Milyen beallitasokkal?

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
elolvastam a velemenyeket es valaszoltam egyaltalan nem durvan

zartam mondandomat, egyet ertettem, h a kep nem felel meg a szabalyoknak, de nekem tetszettek a szinek

erre meg felteszel egy hulye kerdest, amire valojaban tudod a valaszt..na ezt vettem idegesitonek (nem kotozkodesnek), 5Dani paratlan okos hozzaszolasa utan, akinek meg kell szakertenie, mert vmikor belemasztam a kicsiny lelkivilagaba.

egy mondattal:
A te hsz-ed tette a pontot az i-re, ami annyit takar, h egyaltalan nem akartalak bantani.

Aspy tarsulok a nyalashoz:
Válaszodat EN IS örömmel nyugtáztam, mely szerint pártatlanul szándékozol fenntartani a rendet és a nyugalmat eme online kisközösség otthonában.

Canon 450 D

norbre
azt gondoltam hogy konstruktív véleményeket vársz, viszont a válaszaid azt sugallták hogy az egészet csak kötözködésnek veszed és egybõl védekezésbe mentél át..
bocsánat ha félreértettem a hozzászólásaidat.. ha nem baj a bazmeget én kihagyom, nem az én szintem..

5Dani
Válaszodat örömmel nyugtáztam, mely szerint pártatlanul szándékozol fenntartani a rendet és a nyugalmat eme online kisközösség otthonában.