Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyesmi képeket hogy lehetne csinálni?
Milyen beállításokkal, milyen idõben, mit kell szerkeszteni PS-ben, stb? 😄
Csak úgy naggyából, hogy legalább el tudjak indulni valamerre, mert semmi ötletem nincs... :/
Elõre is kössz! 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Kár hogy messze ültem és megtelt a kártyám is (lol), mert fasza volt nagyon.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Nem hiába, a tavasz mindenkit megmozgat.<#worship>#worship>
2. <#eljen>#eljen> nagyonjó
1. ez is nagyon szép, csak kicsit már túl lila
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Szép a mélységélesség játéka....
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
1.
2.
faszák amúgy <#eljen>#eljen>
Ezt még biztosra tudom mondani, de a többit már nem😄
Na most jönnek a nehezebbek:
Itt a másodiknál bár jobban látszik a háttérben lévõ lánc(bár nem az a fõtéma), nekem mégis az elsõ tetszik jobban, mert kiegyensúlyozottabb a kép, és a fõtéma is jobban a harmadolóvonalra esik.
A következõ kettõ is elég húzós, mert szvsz a színes változaton szépek, élénkek, szóval jól sikerültek a színek, viszont a Raw formátumból kihozható fekete-fehér is eléggé meghódította a szívemet, és ott meg nagyon tetszenek a tónusok. A kérdés:Hülyeség volna-e eldobni a szép színeket a szép tónusokért?<#vigyor>#vigyor>
A következõ kettõnél a színekkel variáltam, nekem az elsõ tetszik jobban, mert az kicsit természetesebb, de a másodikat sem "vetem meg"<#vigyor0>#vigyor0>

www.flickr.com/sztyui

MÉG MIELÕTT MINDENKI BEUGRANA!

Engem lenyûgöz!

ugye nekem a kompaktal fél centire kell odamennem...
nemegy iszonyat papirmaséval álltam már elõ😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
de a mélységélesség ami a fordított mellett szól.
közgyûrûvel az a pár mm (1.8-on)elég kevés.. ha meg lereteszeled 9-11 köré, hogy legyen élesség, nem tudod kitartani kézbõl.
fordítottal pedig 1.8-on is szépet mutat, de majd hétvégén belevetem magam valami nagy tesztbe😊