23748
  • DirtyGab3sz
    Ez digiráma (diaporáma)...nem szlájdsó!
    Épp a figyelemfelkeltésen van a lényeg...ha valami langyos, hígfos zene szólna alatta, és sorban mennének a képek, akkor nem lenne érdekes!
    De izlés kérdése!
  • Tikal #17604
    de ez a családi fototár, ezek között semmi olyan kép ami kép! tényleg jobban járnál ha vennél egy két fotos könyvet és nézegess fotos oldalakat hogy legyen fogalmad arrol mi az amit mások képnek hívnak...
    Hasonlitsd össze a képeid ezekkel... :)
  • Tikal #17603
    háát, az első egy perc nagyon idegesítő, utána kevésbe.. a zene se passzol a témához.... a képek biztos jok, de nem birtam végignézni...
  • DecenS
    ha csak az elején lenne, hagyján.. (amúgy is kb. az egész műsor 1/4-e az intró, ami elég sok) de később is minden zizeg-rezeg-mozog... a képek hol nagyobbak, hol összerándulnak egy villanásnyi időre kisebb méretre, stb.
  • Higany
    Köszönöm, hogy tetszett! A keretet a flash-es progi generálta hozzá, alapból nem nagyon használom, csak ritkán. Vannak újabb képek is. Ha gondoljátok nézzétek meg itt. De folyamatosan fényképezek dolgokat. Akkor szerintetek ez a Panasonic megéri ennyiért? Köszi még 1x! Csákó!
  • DirtyGab3sz
    Az alapkoncepció arról szól, hogy csak egy pillanatig lássa a néző a képet (megnyitó elején), így el kell hogy kezdje keresni a kiállított képek között, a neki tetszőt!
  • 5Dani
    Ezt én is kilőttem pár másodperc után, rendkívül idegesítő.
  • DecenS
    a képek szépek.
    de csak beletekerve tudtam (végig)nézni, mert annyira idegesített az örökös villódzás, rángatózás, hogy nagyon...
    kár érte. látszik, hogy "tudással" lett összeállítva a cucc, de ha valahol, akkor most nagyon aktuális: a (sokkal) kevesebb, töb lett volna... :(
  • DirtyGab3sz
    Egy hete volt a kiállításunk megnyitója....a fotókör tagjainak képeiből, Budai Jocó barátunk összerittyentett egy kuuuvajó kis digirámát!

KUKKMALZIBITTE
  • DirtyGab3sz
    Az első tecc!!
    De a keretet hanyagold!:D:D
    Sokszor a kevesebb a több!

• Higany
    Köszi! Azon vagyok!
  • oneal1
  • zenoka
    kerek szepen "fikat" en is #17571 :)
    vagy kezdek rajonni hogy unalmas kepeket csinalok ezert nem mond ra soha senki semmit:D
  • DirtyGab3sz
    A fotózás alapjait tanuld meg...lesz ez akkor jobb is!
    Ne vegye el a kedvedet a negatív kritika soha!Abból lehet a legjobban tanulni!
  • Taki29
    Azt tartsd szem előtt , hogy a kevesebb néha több . Nem kell annyira kapkodni a fényképezéssel .

Nem a kedved akarom elvenni , nem arról van szó , hogy telefonnal illetve lyukkamerával készült-e a kép . Ha van mit mutatnod a fotóddal akkor érdemes azokat mutatnod , ha a néző érezheti ugyanazt amit te érzel , érti a gondolataidat .

Ha ezek hiányoznak , akkor nincs értelme mutogatni .

De én nem értek hozzá , még mindig ezt mondom .
  • 5Dani
    Ez az a fajta vizuális szemetelés, ami miatt nem Nobel díjat, hanem kötelet kellett volna kiosztani a digitális érzékelők feltalálóinak.
  • Higany
    Ezt a honlapomon lévő képekre reagáltad? Csak, mert már régebben készültek a fent lévő képek.. Mi a véleményed róluk? Nagyon gázok? A felük telefonnal készült annó. Hamarosan teszek még fel új képeket is!
  • Taki29
    Én mint laikus és hozzá nem értő . ...

Szerintem még egy kis olvasgatás rád férne a fotózás témakörben , mielőtt újra fényképezőgépet veszel a kezedbe .

Családi mutogatásra lehet , hogy jók a képeid , de a nagyközönséget szerintem ebből még ki kellene zárni .

Próbálkozz minél több a témába vágó internetes oldalt látogatni és (ha nem is profi ) más fotósok munkáit nézegetni , kiállításokra járni .

Próbáld a saját munkádat kritikus szemmel nézni .

• 5Dani
    Első jó képed (Y)
  • Higany
    A honlapomon találtok nagyon sok szép és jó képet. Szívesen várom a véleményeket a képekkel kapcsolatban. És köszönöm, ha megnézitek!! Katt ide!
  • DJ RX7
    windows háttér
    (y)
  • Aspyrin
  • Tikal #17583
    egyenlőre nem, ezt sem igazán használtam ki, most egy jó vakunak jobban örülnék... de ha újra veszek majd telét akkor 2.8-at szeretnék, hajh :)
  • 5Dani
    mármint helyette, neked
  • Tikal #17581
    nem lesz, ez van csak :)
  • 5Dani
    kettőnyolc lesz?
  • Tikal #17579
    hali, ha valakit érdekelne egy használt kitünő állapotban lévő canon 70-200 f4 is usm, privátban keressen meg, köszi
  • Gabo
    Öregem! Újra és újra meg tudsz lepni a képeiddel és a látásmódoddal. A legutóbbi tájképeidet is mentettem a kedvenceim közé, mert élveztem őket. Ez a Fotó pedig egyenesen mellbevágó. Le a kalappal!
    Remélem, hogy még sok hasonlót fogok látni tőled!
  • DIESEL DOG #17577
    Gyönyörű kép!
  • Aspyrin
  • Aspyrin
    Majdnem, mint a mesében! ;)
  • 89

az én képeim egyike is kiállításra került :)
  • 89
    hanyagold sztem ezt a keretet...
    a második tetszik a leginkább, a harmadik valszeg jobb lenne színesben
  • pinyo18
    nagyon szép a panoráma kép :) <3
  • zenoka
    Tegnap este sikerult par "orultel" kozel 2 ora alatt at erni a szabadsag hidon ez lett belole (tucat)

tobbi is allo formatum igy nem szurom be ne legyen tul nagy
    masodik
    harmadik
  • Bexter
  • 5Dani
    Jó, mint általában :)
  • EK1TEP
    Ez krva jó! Grat!
  • sztyui2
    Pécsen volam 3 napig. Két kilátót is meglátogattunk. Innen két panoráma:

Nekem az első jobban tetszik, de azért beraktam a másodikat is, hátha az valakinek jobban bejön:D
    És a végére egy kis borkóstolás utáni szórakozás:

Sajna mivel borkóstolás után fotóztam, így kicsit le kellett takarítanom PS-ben az első poharat. Eredetileg ilyen csúnya volt:D
  • Tomo15