23748
  • VRSDM
    köszi.
    tulajdonképpen erre voltam kiváncsi, mostanság kezdtem el a régebbi fotóimat buherálni és sosem tudom hol a határ
  • Tikal #17764
    nem akartam mondani, de nekem is sok rajta az utómunka... amugy jo lenne
  • Aspyrin
    Aranyos tehénke: az utómunka tehetné érdekessé, de szerintem csak árt neki. Bocs.
  • VRSDM
    nem hdr de van rajta utómunka nem tagadom
  • Stickee
    HDR kép?
    :D szerintem jó lett, tetszik, hogy tehén halszemben, csak a felhők kicsit furák nekem:)
  • VRSDM
    vegyétek figyelembe hogy közbe megbaszott a villamoskerítés ami alatt hasalva fotóztam hogy a drótok ne zavarják a témát
  • VRSDM
    őszintevélemény?
  • Higany
    Szép és jó képek! De ne az én véleményemre adj, mert én még nagyon amatőr vagyok hozzá. A gombár, kifejezetten tetszik! Ügyes!
  • Jagumo
    Basszus kulcs az 1. kép tényleg dől... :D észre se vettem :$ :D am. köszi a kritikát ^^
  • Stickee
  • Stickee
    Sikerült végre! :)
    Várom a véleményeteket!

• Stickee
  • Tikal #17752
    ezek ott olyanok mint a galambok velencében :)
  • Stickee
    Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek. A Saját albumomba szeretnék képeket feltölteni, de nem engedi. Azt írja ki, hogy nem megfelelő formátumu a kép, pedig jpg. Kell hozzá VIP jog? Vagy miért nem sikerül?
  • Timber
    Csak siman a kezemet jott megnezni, hogy mi van benne... szerencsere objektivet nem esznek mert csak az volt nalam :P Hihetetlen pofatlanok a mokusok itt... volt amelyik elindult fel a labamon, hogy megnezze mi van a zsebemben :)
  • 5Dani
    WTF, mogyoró a napellenzőben?
  • Higany
    Amúgy meg eléggé későn értünk oda a séta/fotózás helyszínére és hát kevés volt a fény, mint később kiderült. Majd ma du. újra megpróbálom az egészet. Várom még a további véleményeket is és mindenkinek jó hétvégét kívánok! Csá!
  • Higany
    Köszi a tippeket! Még nagyon kezdő vagyok az egészben, de alakul a molekula..
  • DJ RX7
    első jó lenne csak a kép dől, másodikat is jól elkaptad csak hát nem kellenének oda azok a kocsik. ceruzát (szerintem) távolabbról kéne.
  • DJ RX7
    1. túl sok a bloom és túl sok minden van rajta
    2.ez jó lenne mondjuk ha függőlegesen tartottad volna a gépet és úgy készíted el. kevesebbet a füves részéből és többet a fából
    3. ez már még jobb de oldalt belógó faágak nem kellenek oda
    4.bokeh-t itt már hiányolom, csaj hülye képet vág hozzá és mindjárt eldől a képpel együtt
    5. vágd le az alját, hogy jobb alsó sarokban ne legyen ott az a fehérség és akkor már tökéletes is lesz

peace
  • BaliBoy
    Az 5. nagyon ! Kicsit talán ha többet mutattál volna akkor még jobb lenne.
    az első tetszik, de mennyi photoshop/LR van benne?:) a 4.,5. szintén bejövős:) a 4. azért, mert sosem tudtam jó képet csinálni emberrel, de a tiéd tetszik. A 2., 3. nekem olyan semmitmondó, de ez saját vélemény:)
  • Higany
    Sziasztok!
    Ma barangoltam egyet a barátnőmmel..
    Íme pár kép a sok közül:

Együtt egy egész életen át

Az ősz kezdete

Móló

Kérsz te is egy levelet

Már mindenhol jelen van

Várom az észrevételeket! És köszönöm!
  • Jagumo
    Hoppá, de kretén vagyok :$ :D

• Jagumo
    Hello, de régen írtam ide :D

• Higany
    Aranyos! Jó kép! Ügyes vagy! Bátor kis jószág, ha engedte magát lefényképezni.
  • Timber

Ha nem latszana...
  • Atika :o)
    jo lett tetszik :)
  • sztyui2
    Nem sok. Igazából az eredeti képen jól volt kiexponálva a Balaton és a hattyú kicsit sötét volt. LR-ban az exposure-t nagyon felhúztam, így a Balaton teljesen kifehéredett, a hattyú meg kellően világos lett. Jah, ezután meg FF konverzió és ennyi.
  • Dénes é

• Atika :o)
    Az elso kepen mennyi photoshop van??
  • Aspyrin
  • Aspyrin
    Szép :)
  • KicsiMonkey
    Tetszik, de csak nekem bántja a szemem?
  • Tikal #17730
    oh, ez nagyon jó :)
  • Tikal #17729
  • sztyui2