23748
-
#17765 köszi.
tulajdonképpen erre voltam kiváncsi, mostanság kezdtem el a régebbi fotóimat buherálni és sosem tudom hol a határ -
#17764 nem akartam mondani, de nekem is sok rajta az utómunka... amugy jo lenne -
Aspyrin #17763 Aranyos tehénke: az utómunka tehetné érdekessé, de szerintem csak árt neki. Bocs. -
#17762 nem hdr de van rajta utómunka nem tagadom -
Stickee #17761 HDR kép? -
#17760 :D szerintem jó lett, tetszik, hogy tehén halszemben, csak a felhők kicsit furák nekem:) -
#17759 vegyétek figyelembe hogy közbe megbaszott a villamoskerítés ami alatt hasalva fotóztam hogy a drótok ne zavarják a témát -
#17758 őszintevélemény?
-
#17757 Szép és jó képek! De ne az én véleményemre adj, mert én még nagyon amatőr vagyok hozzá. A gombár, kifejezetten tetszik! Ügyes! -
#17756 Basszus kulcs az 1. kép tényleg dől... :D észre se vettem :$ :D am. köszi a kritikát ^^ -
Stickee #17755 -
Stickee #17754 Sikerült végre! :)
Várom a véleményeteket!
-
Stickee #17753 -
#17752 ezek ott olyanok mint a galambok velencében :) -
Stickee #17751 Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek. A Saját albumomba szeretnék képeket feltölteni, de nem engedi. Azt írja ki, hogy nem megfelelő formátumu a kép, pedig jpg. Kell hozzá VIP jog? Vagy miért nem sikerül? -
#17750 Csak siman a kezemet jott megnezni, hogy mi van benne... szerencsere objektivet nem esznek mert csak az volt nalam :P Hihetetlen pofatlanok a mokusok itt... volt amelyik elindult fel a labamon, hogy megnezze mi van a zsebemben :) -
#17749 WTF, mogyoró a napellenzőben? -
#17748 Amúgy meg eléggé későn értünk oda a séta/fotózás helyszínére és hát kevés volt a fény, mint később kiderült. Majd ma du. újra megpróbálom az egészet. Várom még a további véleményeket is és mindenkinek jó hétvégét kívánok! Csá! -
#17747 Köszi a tippeket! Még nagyon kezdő vagyok az egészben, de alakul a molekula.. -
#17746 első jó lenne csak a kép dől, másodikat is jól elkaptad csak hát nem kellenének oda azok a kocsik. ceruzát (szerintem) távolabbról kéne. -
#17745 1. túl sok a bloom és túl sok minden van rajta
2.ez jó lenne mondjuk ha függőlegesen tartottad volna a gépet és úgy készíted el. kevesebbet a füves részéből és többet a fából
3. ez már még jobb de oldalt belógó faágak nem kellenek oda
4.bokeh-t itt már hiányolom, csaj hülye képet vág hozzá és mindjárt eldől a képpel együtt
5. vágd le az alját, hogy jobb alsó sarokban ne legyen ott az a fehérség és akkor már tökéletes is lesz
peace -
#17744 Az 5. nagyon ! Kicsit talán ha többet mutattál volna akkor még jobb lenne. -
#17743 az első tetszik, de mennyi photoshop/LR van benne?:) a 4.,5. szintén bejövős:) a 4. azért, mert sosem tudtam jó képet csinálni emberrel, de a tiéd tetszik. A 2., 3. nekem olyan semmitmondó, de ez saját vélemény:) -
#17742 Sziasztok!
Ma barangoltam egyet a barátnőmmel..
Íme pár kép a sok közül:
Együtt egy egész életen át
Az ősz kezdete
Móló
Kérsz te is egy levelet
Már mindenhol jelen van
Várom az észrevételeket! És köszönöm! -
#17741 Hoppá, de kretén vagyok :$ :D
-
#17740 Hello, de régen írtam ide :D
-
#17739 Aranyos! Jó kép! Ügyes vagy! Bátor kis jószág, ha engedte magát lefényképezni. -
Ha nem latszana... -
#17737 jo lett tetszik :) -
#17736 Nem sok. Igazából az eredeti képen jól volt kiexponálva a Balaton és a hattyú kicsit sötét volt. LR-ban az exposure-t nagyon felhúztam, így a Balaton teljesen kifehéredett, a hattyú meg kellően világos lett. Jah, ezután meg FF konverzió és ennyi. -
Dénes é #17735
-
#17734 Az elso kepen mennyi photoshop van?? -
Aspyrin #17733 -
Aspyrin #17732 Szép :) -
#17731 Tetszik, de csak nekem bántja a szemem? -
#17730 oh, ez nagyon jó :) -
#17729 -
#17728 Utolsó kép az előző postból,amit nem sikerült betenni:
-
#17727 Még egy kis Balaton:
http://imagerz.com/QENGUEtvAwIBAl1NEwVR -