23748
  • Higany
    Nagyon király kép! Gratula! Ügyes vagy!
  • norbre
    első frankó
  • DirtyGab3sz
    Az első ilyen húúbazmeg kategóriás nálamis!:D:D
  • CUCLI
    első baromi jó (Y)
  • sztyui2
    Végre egy kis strobist
    Mindkét kép a fix50-el készült.
    Gyerek mögött Nikon SB900, jobb oldalról magasról pedig a 430EX-em. Mindkettő 24mm-en és 1/16-on.
    Szerencsére akkora királyság volt, hogy mindkét vaku bírta az 5kép/sec-es sorozatképet
    Flickr

Srác mögött Nikon SB-26, szemből pedig Pentax 540AF egy fehér áteresztő ernyővel:
  • Stickee
    Vélemény?
  • stain
    A fölső klassz. Az alsó életlen.
  • Aspyrin
    Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :)
  • norbre
    ha még valaki nem olvasta volna.. hasznos..
    21 mód hogy jobbá tedd az alkotásod
  • DirtyGab3sz
    Nem tudom...nem ismerem őket...ha Neked az tetszik, akkor vedd azt!:D
    Nem beszéllek rá márkára, mert minden ember másmiatt választott magának!:D:D
    Rosszul nem jársz szerintem egyikkel sem...de ha már választani lehet akkor a szonikból valamelyik!:D
  • gurubefree
    "Sopron" .. na valami ilyen stilusban szeretnek megtanulni fotozni.
    A kep gyonyoru
  • gurubefree
    SONY DSLR-A330
    Sony DSLR-A350
    Olympus E450 ( 14-42mm+40-150mm Lens )

Ezekre gondoltam .
  • Stickee
    Nem.
    Az Újpesti Farkaserdőben. :)
  • Aspyrin
    OFF

Felkerült a 18-ik képem a PPG-be, akit érdekel, lesse meg!

Köszi! :)

ON
  • DirtyGab3sz
    A 10 Mp környéke bőven elég!
    Hacsak nem óriásplakátokat akarsz csinálni...de akkor egy Hasselbladot vegyél!
    Viccen kívül...
    Ha kezdő vagy, egy belépőszintű dslr bőven megteszi 2 kitobival.(18-55 és 55-200).
    Ha Nagyonnagy külömbség nincs ebben a szegmensben, csak pár apró dolog!
    Ahogy anno nekem ajánlották itt, így én is csak ismételni tudom: rendszerben gondolkozz!
    Később valószínűleg veszel obit,vakut,miegymást hozzá!
    A megapixelek háborúja, csak parasztvakítás!
    Én 10.2 Mp-es gépet használok, és egy 20x30-as képet csodásan lehet belőle nyomtatni!
    A fejlődés pedig bennevan az emberben, ha szán időt arra hogy tanuljon könyvekből, a többi fotóstól, és sokat használja a gépét!
    Most nem akarom magam futtatni, de két és fél éve még fogalmam sem volt erről az egészről, és az idén októberben már volt egy közös kiállításom más fotósokkal!:D:D
    Sok sikert!
  • Blasta
    Ezek csak nem Sirokon keszultek?
  • CUCLI
    hm, teljesen jogos meglátás. ma valahogy nem megy ez a színkezelés dolog
    [leült]
  • gurubefree
    Sziasztok

Nagyon erdekes tema .... Milyen dolgok dominalnak egy camera kivalasztasanal ( amator fotos ) Ha tema kotott : termeszet , makro , mono.
    Fontos a MPixel ?? Milyen kategoria az ami meg megfizetheto , es hasznalhato ... es fejlodik az amator fotos a kamera hasznalataval megismeresevel ??

A valaszokat elore is koszonom
  • Higany
    Jók a képek, meg a néni is, viszont a 2. képnél szerintem nem ártana egy kicsivel több fény előlről és az a kép kicsit zajos is. Nemde? Mondjuk én nem vagyok profi, de ez a meglátásom, teljesen amatőrként.
  • CUCLI
    mai termés:

vélemény?
  • norbre
    amúgy ha az elsőt úgy nézem hogy elkapott pillanat és nem beállított kép, egész másképp hat..
  • norbre
    egyébként a második jobban bejön, abban látok fantáziát, kreativitást, nyilván a kép és a bögrét tartó ember miatt.. a fényképezőgép ott még valahogyan nem is hat (nekem) zavarólag, én a jobb oldalról és fölülről vágnék hoyg a témát jobban kiemeljem, illetve az asztalkának ha csak ekkora darabkája látszik alul az már inkább azt az érzést kelti (bennem) hogy véletlenül lóg bele a képbe
  • zolo
    nincs mondanivaló.
    elkapott pillanat.

egy kép. munka/móka/szórakozás közben.

második már inkább beállított, de ma már máshogy csinálnám.

• norbre
    személyes vélemény: nem szeretem a fényképezőgéppel a kézben, szemem helyén fényképezőgép, éppen fényképezek, tükörbe fényképezek - klisé szerű képeket.. látok egy srácot akinek fényképezőgép van a kezében és nem tudok szabadulni attól a gondolattól hogy azért csinálta a képet hogy megmutassa hogy a kezében egy fényképezőgép van.. lehet én vagyok túl egysíkú de sokkal többet nem mond a kép.. bocs

objektív észrevételek: kiégett a fej egy része, zaj (számomra) nem zavaró, az előtér (asztal) és az üres fal jobb oldalon (nekem) sok, a háttér vonalai és a szemüveg, a tekintet az arcra irányítják a figyelme(me)t, ha ez szándékos volt akkor ügyes.. hmm.. hirtelen ennyi

feltennék egy kérdést.. mi volt a képpel a cél, mondanivaló, szándék?

• zolo
    Szeretnék véleményt kérni erről meg előzőről!
  • pista89
  • Lullaby
    kisebbek nem voltak?
  • Icey87
    Néhány kép még nyárról!

• SuzanneSophia
    Tényleg nem lett rossz, igy hangulatos:DD

VRSDM #17758 fürdesd meg a tehént mert nagyon koszos:DD Jó pofa kép, de legközelebb vigyázz:D

Dénes é : Ááá ezek az órás képek nagyon jók! Nekem legalábbis tetszik, grat!
  • KicsiMonkey
    Hát lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, de nekem nagyon tetszik, és jóval szebb, mint az eredeti :) Szerintem nagyon el lett találva és a hangulata is jó

Amúgymeg PS FTW
  • sztyui2
    Ez amolyan PS ujjgyakorlat volt csak úgy unalomból. Amúgy a kép kuka lett volna, mer igazából semmi sincs rajta, és gagyi az egész. Így is kuka, csak volt egy fél órám, amikor nem unatkoztam, hanem gyakoroltam. Engem élvezettel tölt el a fotózás ez a része is. Főleg este, amikor nyers képekkel van tele a memkari és mind arra vár, hogy elszórakozzak velük PS-ben:D
  • norbre
    üdv emberek.. tudja valaki hogy ha a flikkeren a statisztikáknál megjelenik a referrersnél mondjuk a google (rákerestek a gugliban egy adott szóra, tag-re).. akkor a képet amire a statisztika vonatkozik azt ténylegesen megnyitották, vagy csak a gugli keresőrobotja miatt szerepel a statisztikában?
    nemtom érthető-e a kérdés egyáltalán?
  • BECKHAM7
    Nekem az eredeti jobban tetszik :D

Ez nekem egy kicsit el van túlozva
  • Higany
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom én azt megnézni, milyen polárszűrő jó a Panasonic FZ7-emre? Esetleg tudnátok valami tutit ajánlani, ami nem túl drága, de mégis minőségibb és strapabíró is? Esetleg cirkuláris vagy lineáris legyen? Amúgy mi a főbb különbség a kettő között? Köszi előre is a válaszokat!
  • Higany
    Bejövős! Ügyes! Én is rakok még fel ide párat, mert tegnap voltam újra, a jobb fények reményében, korábbi órákban. De majd holnap..
  • sztyui2
    Na, akkor már tőlem is egy őszi kép a meglévők mellé:D
    Avagy Hogyan kell PS-ben hangulatot csinálni?

Flickr
    Figyelem! Az alapkép illúzióromboló lehet és kérem az Anti-PS-es emberkéket, hogy meg se nézzék, vagy csak a végeredményt értékeljék!
    Áhh, úgyis megnézi mindenki
  • zolo
  • Stickee
    Enyémről is írjatok lécci! :)
  • sztyui2
    Kamu halszem nem nagyon jön be. Plusz a lába is le van vágva.
  • Lullaby
    dől a tehén o: