23748
-
#18286 Ez csak annyira elcsépelt, mint hajléktalant fotózni. -
stain #18285 Ez ügyes. Csak ehhez pl. kellenek jó minőségű régi fotók. -
#18284 én még nem de jó kis feladat :) -
#18283 FlickR
valaki próbált már ilyen képeket csinálni? -
stain #18282 Na még egy, aztán húztam aludni.
-
stain #18281 Ez meg nem túl szép, de olyan városi tél hangulata van, amit utálok.
-
stain #18280 No itt egy mai:
Valaki megsúghatná privát üziben, hogy hogyan tudok olyan dizájnos dA linket berakni. -
#18279 jajó -
stain #18278 :D -
#18277 wat?
-
#18276 Az ott egy madar ugye? Azoknak van 2 laba :) -
#18275 no offense, de 5 szinte teljesen egyforma kepet ne mar leccccci. Raadasul (nekem) tul nagyban rakod fel a kepeket (foleg az allokat) es mindig scrolloznom kell... Ezzel csak az a gond, hogy nem tudom igazan megnezni a kepet mint egeszet... -
#18274 monitorral minden rendben. direkt csinálom ilyenre vagy nem tudom. :( -
stain #18273 Figyu, szerintem nem stimmel valami a monitoroddal, mert ezek a lila filterek az égen nagyon pszichedelikusak ugyan, de rettenetesen hazavágják a fotókat. -
#18272 [apro][center] well
-
[apro][center] o hai cow
-
stain #18270 Jaja, szerintem azt kellene vele tenni, hogy levágni 1:1 arányban valahogy úgy, hogy a becsillanás pont ne látszon, és klassz fotó lesz. -
#18269 6. bejönde a többi nem fog meg -
stain #18268 Az utolsó előtti kafa, kár, hogy picit becsillant. Én is mindjárt rakok fel mai képeket, csak még be kell szkennelni. -
#18267 röviden Newcastle !:) Anglia
nagyon szép lett. -
#18266 [apro][center] o, hai i wuz out
-
#18265 Newcastle Upon Tyne -
#18264 Merre készült?
Amúgy nagyon szép! -
Csak mert mar reg nem raktam kept. Es igen... K10D-vel keszult :P -
zenoka #18262 nem:) -
#18261 vitatkoztam azzal hogy ez szubjektív dolog? -
zenoka #18260 kozel van egymashoz a ket billentyu:) -
#18259 -
DecenS #18258 frajdi elszólás? :D kevered a szezont a f@$zonnal?? :) -
zenoka #18257 vaszonra nem faszonra ejj.. -
zenoka #18256 tudom cifrazni.. gondold el jozsineni atmegy hozzad a szomszedbol meg mutat egy szamodra borzalmas festmenyt televan pacakkal meg ilyenekkel.. nem tetszik ugye egyertelmuen.. szamodra az nem muveszet hogy borsot hany egy faszonra.. de eltelik 40 jozsineni festmenye elkerul a szepmuveszetibe kialittjak es rajtad kivul 90millio masik embernek tetszik tatot szajjal nezik.. nos jozsineni muvesz a te szemedben? kepe ugyanugy nem tetszik neked mint 40 eve. vagy a tomeg hatasara megvaltozik a velemeny.
-
#18255 egyetértek.. ha meg akarnám most hirtelen fogalmazni, számomra az a művészi alkotás, ami esztétikai élményt és mondanivalót hordoz.. művész pedig az aki folyamatosan, különösebb erőlködés nélkül tudja ilyen alkotásokban közölni a mondanivalóját/világképét -
stain #18254 Azt nem állítottam, hogy technikailag nem kell jónak lennie a képnek. -
zenoka #18253 fuu maskepp latjuk a vilagot:)
engem az tesz boldogga ha technikailag lesz jo egy kep (ott van a fokusz, olyan a dof, olyan az expo, nem eg be..etc.)
norbre: pont az elmult napokban vitatkoztunk (kulturaltan) jo par ismerosommel hogy ki/mi a muvesz/muveszi haat ez egy bonyolult tema es nagyon szubjektiv.
DJRX7: szep helyen jartal. -
#18252 [apro][center]
hi, rokz
-
#18251 nem kell művésznek lennie valakinek hogy olyat alkosson néha ami "művészinek", esztétikailag megragadónak mondható. -
stain #18250 Pedig az a fotózás lényege. Legalábbis ha nem puncit fotózol vagy politikusokat. -
zenoka #18249 nem szoktam psselni csak amennyit muszaj max szinkorekcio.. tulkep elso felbozdulas volt az uj vakuk miatt.. meg teljes crop lekicsinyitve.(azzaz pontosan alulrol direkt vagva). gyaaaa soha nem mondanam egy kepemre hogy muveszi nem vagyok muvesz soha nem is leszek:)) -
stain #18248 Hát ez is egy olyan fotó, hogy oké, lefényképeztél egy nemköcsögöt, de nincsen benne semmi érdekes. Ebből szoktak szétfotosoppolt képet gyártani, és rámondják, hogy művészi.
Amúgy szerintem nem rossz kép, csak a képkivágáson kellene egy picit variálni; meg én kicsit játszanék a színeivel/kontrasztjával és sokkal érdekesebb lenne. -
zenoka #18247 igen jol sejtettem azon kivul hogy kocsog (:S) nem nyero a targyfoto:D:D