Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztyui2
Ez amolyan PS ujjgyakorlat volt csak úgy unalomból. Amúgy a kép kuka lett volna, mer igazából semmi sincs rajta, és gagyi az egész. Így is kuka, csak volt egy fél órám, amikor nem unatkoztam, hanem gyakoroltam. Engem élvezettel tölt el a fotózás ez a része is. Fõleg este, amikor nyers képekkel van tele a memkari és mind arra vár, hogy elszórakozzak velük PS-ben😄

www.flickr.com/sztyui

norbre
üdv emberek.. tudja valaki hogy ha a flikkeren a statisztikáknál megjelenik a referrersnél mondjuk a google (rákerestek a gugliban egy adott szóra, tag-re).. akkor a képet amire a statisztika vonatkozik azt ténylegesen megnyitották, vagy csak a gugli keresõrobotja miatt szerepel a statisztikában?
nemtom érthetõ-e a kérdés egyáltalán? <#idiota>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

BECKHAM7
Nekem az eredeti jobban tetszik 😄

Ez nekem egy kicsit el van túlozva<#confused>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

Higany
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom én azt megnézni, milyen polárszûrõ jó a Panasonic FZ7-emre? Esetleg tudnátok valami tutit ajánlani, ami nem túl drága, de mégis minõségibb és strapabíró is? Esetleg cirkuláris vagy lineáris legyen? Amúgy mi a fõbb különbség a kettõ között? Köszi elõre is a válaszokat!

Higany
Bejövõs! Ügyes! Én is rakok még fel ide párat, mert tegnap voltam újra, a jobb fények reményében, korábbi órákban. De majd holnap..

sztyui2
Na, akkor már tõlem is egy õszi kép a meglévõk mellé😄
Avagy Hogyan kell PS-ben hangulatot csinálni?<#vigyor><#vigyor0>

Flickr
Figyelem! Az alapkép illúzióromboló lehet és kérem az Anti-PS-es emberkéket, hogy meg se nézzék, vagy csak a végeredményt értékeljék!<#vigyor>
Áhh, úgyis megnézi mindenki<#vigyor0>

www.flickr.com/sztyui

zolo

http://flickr.com/photos/zolika90/

Enyémrõl is írjatok lécci! 😊

sztyui2
Kamu halszem nem nagyon jön be. Plusz a lába is le van vágva.

www.flickr.com/sztyui

Lullaby
dõl a tehén o:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

VRSDM
köszi.
tulajdonképpen erre voltam kiváncsi, mostanság kezdtem el a régebbi fotóimat buherálni és sosem tudom hol a határ <#miaz>

u dont have to listen anybody else but me

Tikal
nem akartam mondani, de nekem is sok rajta az utómunka... amugy jo lenne

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Aranyos tehénke: az utómunka tehetné érdekessé, de szerintem csak árt neki. Bocs.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

VRSDM
nem hdr de van rajta utómunka nem tagadom

HDR kép?

Törölt felhasználó
😄 szerintem jó lett, tetszik, hogy tehén halszemben, csak a felhõk kicsit furák nekem😊
VRSDM
vegyétek figyelembe hogy közbe megbaszott a villamoskerítés ami alatt hasalva fotóztam hogy a drótok ne zavarják a témát

VRSDM
õszintevélemény?

Higany
Szép és jó képek! De ne az én véleményemre adj, mert én még nagyon amatõr vagyok hozzá. A gombár, kifejezetten tetszik! Ügyes!

Jagumo
Basszus kulcs az 1. kép tényleg dõl... 😄 észre se vettem :$ 😄 am. köszi a kritikát ^^

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Sikerült végre! 😊
Várom a véleményeteket!

Tikal
ezek ott olyanok mint a galambok velencében 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tõletek. A Saját albumomba szeretnék képeket feltölteni, de nem engedi. Azt írja ki, hogy nem megfelelõ formátumu a kép, pedig jpg. Kell hozzá VIP jog? Vagy miért nem sikerül?

Timber
Csak siman a kezemet jott megnezni, hogy mi van benne... szerencsere objektivet nem esznek mert csak az volt nalam 😛 Hihetetlen pofatlanok a mokusok itt... volt amelyik elindult fel a labamon, hogy megnezze mi van a zsebemben 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

5Dani
WTF, mogyoró a napellenzõben?

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Higany
Amúgy meg eléggé késõn értünk oda a séta/fotózás helyszínére és hát kevés volt a fény, mint késõbb kiderült. Majd ma du. újra megpróbálom az egészet. Várom még a további véleményeket is és mindenkinek jó hétvégét kívánok! Csá!

Higany
Köszi a tippeket! Még nagyon kezdõ vagyok az egészben, de alakul a molekula.. <#vigyor2>

DJ RX7
elsõ jó lenne csak a kép dõl, másodikat is jól elkaptad csak hát nem kellenének oda azok a kocsik. ceruzát (szerintem) távolabbról kéne.

:3

DJ RX7
1. túl sok a bloom és túl sok minden van rajta
2.ez jó lenne mondjuk ha függõlegesen tartottad volna a gépet és úgy készíted el. kevesebbet a füves részébõl és többet a fából
3. ez már még jobb de oldalt belógó faágak nem kellenek oda
4.bokeh-t itt már hiányolom, csaj hülye képet vág hozzá és mindjárt eldõl a képpel együtt
5. vágd le az alját, hogy jobb alsó sarokban ne legyen ott az a fehérség és akkor már tökéletes is lesz

peace

:3

BaliBoy
Az 5. nagyon <#eljen>! Kicsit talán ha többet mutattál volna akkor még jobb lenne.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Törölt felhasználó
az elsõ tetszik, de mennyi photoshop/LR van benne?😊 a 4.,5. szintén bejövõs😊 a 4. azért, mert sosem tudtam jó képet csinálni emberrel, de a tiéd tetszik. A 2., 3. nekem olyan semmitmondó, de ez saját vélemény😊
Higany
Sziasztok!
Ma barangoltam egyet a barátnõmmel..
Íme pár kép a sok közül:

Együtt egy egész életen át

Az õsz kezdete

Móló

Kérsz te is egy levelet

Már mindenhol jelen van

Várom az észrevételeket! És köszönöm!

Jagumo
Hoppá, de kretén vagyok :$ 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Hello, de régen írtam ide 😄

Higany
Aranyos! Jó kép! Ügyes vagy! Bátor kis jószág, ha engedte magát lefényképezni.

Timber

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Atika :o)
jo lett tetszik 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

sztyui2
Nem sok. Igazából az eredeti képen jól volt kiexponálva a Balaton és a hattyú kicsit sötét volt. LR-ban az exposure-t nagyon felhúztam, így a Balaton teljesen kifehéredett, a hattyú meg kellõen világos lett. Jah, ezután meg FF konverzió és ennyi.

www.flickr.com/sztyui

Atika :o)
Az elso kepen mennyi photoshop van??

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

<#eljen>

Szép 😊

KicsiMonkey
Tetszik, de csak nekem bántja a szemem?<#szomoru1>

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Tikal
oh, ez nagyon jó 😊

Tikal

sztyui2
Utolsó kép az elõzõ postból,amit nem sikerült betenni:

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
Még egy kis Balaton:

http://imagerz.com/QENGUEtvAwIBAl1NEwVR

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
Így nézett ki múlt hét pénteken a Balaton:

www.flickr.com/sztyui