Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.flickr.com/sztyui
nemtom érthetõ-e a kérdés egyáltalán? <#idiota>#idiota>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ez nekem egy kicsit el van túlozva<#confused>#confused>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Avagy Hogyan kell PS-ben hangulatot csinálni?<#vigyor>#vigyor><#vigyor0>#vigyor0>
Flickr
Figyelem! Az alapkép illúzióromboló lehet és kérem az Anti-PS-es emberkéket, hogy meg se nézzék, vagy csak a végeredményt értékeljék!<#vigyor>#vigyor>
Áhh, úgyis megnézi mindenki<#vigyor0>#vigyor0>
www.flickr.com/sztyui
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
tulajdonképpen erre voltam kiváncsi, mostanság kezdtem el a régebbi fotóimat buherálni és sosem tudom hol a határ <#miaz>#miaz>
u dont have to listen anybody else but me
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
u dont have to listen anybody else but me
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Várom a véleményeteket!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
:3
2.ez jó lenne mondjuk ha függõlegesen tartottad volna a gépet és úgy készíted el. kevesebbet a füves részébõl és többet a fából
3. ez már még jobb de oldalt belógó faágak nem kellenek oda
4.bokeh-t itt már hiányolom, csaj hülye képet vág hozzá és mindjárt eldõl a képpel együtt
5. vágd le az alját, hogy jobb alsó sarokban ne legyen ott az a fehérség és akkor már tökéletes is lesz
peace
:3
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ma barangoltam egyet a barátnõmmel..
Íme pár kép a sok közül:
Együtt egy egész életen át
Az õsz kezdete
Móló
Kérsz te is egy levelet
Már mindenhol jelen van
Várom az észrevételeket! És köszönöm!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
www.flickr.com/sztyui

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3