23748
  • Tikal #19128
    Ja bocs, nagy ember.
  • ivjoe
    Érted, "Ahhoz hogy ilyenekből pénzt tudj csikarni nagyon rá kell hangolódni egy témára", úgyvigyázz.
  • ivjoe
    Érted Dani, "ilyenekből pénzt tudj csikarni nagyon rá kell hangolódni egy témára", úgyvigyázz. :)
  • REPS0L
    Na jó, leírom, bár kicsit fáradt vagyok, lehet érthetetlen lesz.

Van az első lehetőség, amikor csak kimegyek pályára és fényképezgetek motorosokat, ott úgy mennek a dolgok hogy 20 percre felmennek körözni, addig én fényképezgetek. A képeket általában feltöltöm sportmotor.hu -ra, vízjelezve, lekicsinyítve. Ha valaki pályázás után, vagy esetleg neten keresztül megkeres hogy róla csináltam-e képeket, és ha csináltam, akkor mondom neki hogy azokért a képekért cserébe amiket csináltam a 20 perc alatt, kérek egy kemény 1000Ft-ot, és akkor át küldöm neki teljes méretben, vízjel nélkül.

Most volt ez a Talma Nap, itt már kicsit más a helyzet, Talma nem jött oda hozzám hogy küldjem át neki a képeket. :)
    Itt az a szitu hogy beküldöm valami nagyobb honlapnak a képeket, ott feltüntetik a nevem, e-mailem, ami tökéletes reklám számomra. (perpill www.hegylakok.hu) Az ilyen reklámok miatt most szombaton megyek Kakucsra fotózni, augusztusba meg még valahova kicsipénzért. Ahhoz hogy ilyenekből pénzt tudj csikarni nagyon rá kell hangolódni egy témára, nálam ez a motorokat/motorsportot jelenti.

Épp most keresett fel facebookon a sportmotor.hu adminja, hogy érdekelné a képeim :)
  • 5Dani
    Ki kellene találni ki a megrendelő? Viszonylag kevés ember értékesíti a képeit innen, érthető a kíváncsiság.
  • Csacsi
  • REPS0L
    na erőltesd meg azt a cuccot ami ott van a fejedbe abba.
  • Tikal #19121
    eladásra? kinek???
  • REPS0L
    hidd el, veszik.
  • DJ RX7
    kiveszi meg? :D
  • REPS0L
    úgy vágják le ahogy akarják, eladásra vannak a képek, nem divatolni, de gondoltam megmutatom itt is...
  • DJ RX7
    akkor is ronda a kép közepén. valamelyik sarokba biggyeszd inkább.
  • REPS0L
    elhiheted hogy nem viccből csinálom.
  • CUCLI
    hanyagold ezt a vízjel témát szvsz
  • REPS0L

• DirtyGab3sz
    Elég kontraszttalan is lett sajna....sebaj, legközelebb biztos jobban összejön!:)
  • stain
    Ez így van. Még pina sincsen rajtuk.
  • Aspyrin
    Ezek szinte biztos, hogy a szűk látásmódom miatt nem mesélnek semmiről.
  • Aspyrin
    Szép zöld, gondolom, ez volt a cél... :)
  • stain
  • Cowboy03
    nem

• Dénes é
    csak nálam nem jelenití meg az előzőt?
  • Dénes é
  • REPS0L
    GSXR
  • CUCLI
  • DJ RX7
    bkf-el mizu? bejutottál? - ha megkérdezhetem
  • sztyui2
    Van egy kis munka a képben...
    Katt flickr-re és nézzétek meg a munkafázisokat, werkfotókat a kép alatt! ;)
    Flickr
  • REPS0L
    sportmotor.hu kicsit butít

• Goruck
    Tudom, nagylátóval közelről portréztam...na és.... (:
    Flickr
  • oneal1
    Flickr nagy méret
  • oneal1
    Flickr
  • Goruck
    nekem van mind2, pontosabban az 55-200 az nem VR, az egy jó kis obi, ahhoz a váz szériához!

van egy 70-300 APO macrom is...kölcsön kaptam még októberben...akitől kaptam, annka 1,5 éve volt már kölcsönöadva, jár kézről kézre, ismerősömnek is van, nagyon nagyot csalódtunk benne!! Nagyon lassú, nem szép a rajzolata, csak műfénynél vagy erős napsütésbe lehet (ha lehet) teljesen éles képet csinálni vele, ja és nagyon lassú (tudom, hogy már írtam), illetve a macro...pfff 93 CENTI(!) a közelpontja

A Nikont ajánlom, de biztos mindjárt jön egy okos és elmondja, hogy mi a tuti, én csak személyes és ismerősök tapasztalatára alapoztam! :)

DJ RX7: dehogy megyek :S:S:S miért mennék?? Utálom!
  • DJ RX7
    igen. youtube-on van is videó róla.
  • Cowboy03
    Ugyanezt meglehet csinálni egy Canon 500D-vel?
  • DJ RX7
    javaslom állj át deviant-ra. én is azt fogom tenni.
  • DirtyGab3sz
    Köszi!
    Láttam a tiéd is gyarapodik szépen..:D
  • Aspyrin
    Nekem bejött, 8 képed van fent, hajrá. :)
  • DirtyGab3sz
    Az istenért sem az én galériám linkeli...pfff...keressetek az U betűnél,oszt jónapot.:)
  • DirtyGab3sz
    Szépen gyarapodik a Pentaxphotogallery-s galériám!:)
    Ehune...:D:D
  • neevous
    Szerintem a második, de ha nem, akkor kijavítanak.