23748
-
#19210 Olyan oldalt ahol pillanatképek vannak? Tudtok mondani? Ahol vannak jók? De akkor majd szétnézek ezen a devianart-n is, hátha találok valami jót! :) -
stain #19209 Hja, de valahogy dA-n eléggé eye-candy a legtöbb kép. Legalábbis teljesen más fotók, mint amik ma mainstream fotóművészetnek számítanak. Pár arcot találtam már, akik mondjuk elég ügyesek. Tájképesek vannak sokan jók, meg csajok ügyesen portréznak, de általában ötletszegények a képek. Ja, és 99.99% macskafotó meg egyéb szemét. Ez kb. igaz a saját galériámra is :) Bár nekem macskafotóim nincsenek. -
Dénes é #19208 deviantart ami még tele van nagyon sok jó képpel -
#19207 Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani olyan honlapokat, ahol igényes fotókat találok mindenféle témában?! Engem főleg a pillanatképek, portrék és épület fotók érdekelnek, de jöhet mindenféle, ha tudtok! ;)
Flickr-t ismerem, szoktam nézegetni, lehet találni jó fotókat, meg a fotozz.hu-t... Köszi a segítséget! ;) -
#19206 hát én is ezt mondtam.
nem is értem h az esküvő 4-500k és ezen sporolnak, de nem tudok mit csinálni -
#19205 Jaja...ahogy írták már, profival csináltassák!
az elmondásod alapján se gyakorlatod, se kedved az egészhez..ha nem akarsz örök haragot, akkor még most mondd le! -
Dénes é #19204 bízzanak meg hivatásos fotóst -
stain #19203 Vigyél elég aksit. -
#19202 A steril alatt azt értettem, hogy nincs tele reklámtáblákkal és cégérekel.
Köszi az ötletek! -
#19201 Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Hétvégén megyek egy esküvőre fotózni, de ilyen téren semmi tapasztalatom nincs, általában álványról csinálok tájképeket, de azokat is csak hobbi szinten és mivel ezt szivességként kérték tőlem nem tudom sajnos lemondani.
Tudnátok esetleg adni néhány ötletet, hogy mire figyeljek oda?
A gép egy Sony A200 gyári obival asszem 35-70-es és egy forgatható vaku. -
DecenS #19200 kőbánya területén, az éles sarok után csak akkor nem találsz elhagyott, romos gyárterületet, ha nem akarsz :)
hogy mennyire lehet steril egy elhagyatott ipari terület... -
stain #19199 Eredeti ötlet! :) ... a csepel művek tele van ám mindenféle cég irodájával... itt-ott akad egy-egy lepukkant épület, de mindenki titkolja, hogy hol van. én budaörsön tudok, meg a fehérvári úton is van pár, de pontos címet sajna nem tudok. -
#19198 Tudtok esetleg vmi jó helyet csajfotózásra pesten, ahova nem 3kerítésen kersztül kell bejutni?
Annyi az elképzelésem, hogy valamilyen ipari, kicsit romos, kicsit lepusztult helyre kellene menni. A csepel művek területére gondoltam, viszont ott nem tudom, mennyire lehet találni steril környezetet. Legrosszabb esetben elmegyek és megnézem, de azért jobb lenen több opció közül választani. -
#19197 -t +, -
#19196 unatkoztam és találtam itthon egy raynox-ott még sosem használtam :)
flickR
-
#19195 HOLGYEK ,URAK elado lett a gepem hvalakit erdekel.Sajnos kell a penz a regadora
http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=21940707&cid=1199
205930840 -
Aspyrin #19194 -
#19193 Akkor mostmár nyugodtan fekszem le aludni :D
Nem fura ez, csak Te tudod hogy ez a semmi közepén egy benzinkút, de mi erről, legalábbis én, nem tudtam meg, így nem jött át, ennyi az egész. :) -
stain #19192 Dehogy, csak vicceltem. Azért fura kicsit, mert most épp ez az egyik kedvenc képem. -
#19191 most oltogatunk vagy mivan? csak véleményt mondtam, látom a magyar mentalitást amerikába is vitted magaddal. -
stain #19190 Hát jah, nem lehet minden képen Talmácsi... -
#19189 krv mamadat. aztatat! -
#19188 nekem nem adja át, semmitmondó kép szerintem, inkább távolabbról kellett volna lőni szvsz hogy adja a a "fénycsík az éjszakában" érzést.
és a kurva anyámat. -
stain #19187 Direkt hagytam így, játszottam vele eleget... talán pont az a lényeg a képben, hogy egy ilyen benzinkút egy fénycsík az éjszakában... -
#19186 én alulról vágnék jó sokat. -
stain #19185 most látom, hogy szarul raktam be a képet...
-
#19184 igen, pápán van a C17, és már egy magyar srác is vezeti :) -
stain #19183 http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2010/221/9/3/Gas_Station_by_dlacko.jpg -
stain #19182 Ezek a nagy dögök magyar jelzést kaptak? -
davos80 #19181 Stars
-
#19180 zsííír -
#19179 repnap1
repnap2
repnap3
repnap4 -
#19178 meghajlás:)
-
#19177 Elfogadok persze, mivel most kezdtem a dolgot:)
Köszi! -
Dénes é #19174 Flickr
-
#19173 Tökjóak!
Ha egy apró tanácsot megfogadsz.
Ne hagyj semmit ami zavaró a képen, ha esetleg nemcsak saját célra csinálod,mert iszonyatszigorúan veszik a madárfotósok hogy a háttér elmosott legyen,és ne zavarja a szemet semmi.
Csak a madár...max egy beülőág,vagy itatószéle.
-
#19172 itt mondjuk meghagyhattad volna a kerítésen végigfutó drótot, mert jobb oldalt levágtad. -
#19171 Igen az sajnos olyan lett, de ez már tisztább:)
-
ca kicsit zavaró a kép alján. -
#19169 Flickr