Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A feltapadt porszemeket csak lemosni lehet, annak ne állj neki, bár az sem nagy dolog, csak kell hozzá spéci vegyszer meg spéci tiszta törlõ pálcika. Lehet kapni, de elég drága (eclipse a szer neve, a pálcikát meg a Photographic Solutions nevû cég gyártja).
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

és valóban igen szürke minden kép a ködös idõjárás miatt.
u dont have to listen anybody else but me
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
a gond inkább ott lehet hogy .raw.ból nem tudtam normálisan beállítva menteni
20e-s sony ericson és micsoda színek iszonyat 😊
/bocsi ha sok / nagyok
/utolsón kár hogy nincs benne az egész fesztáv. de pöppetgyorsanjöttapcipöppetfejmagasságba 😄

A fekete keret meg nem gyászkeret, egyszerûen a böngészõ fehér alaphátteréhez képest sokkal jobb és kontrasztosabbnak hat az egész kép így ezzel a fekete háttérrel.
www.flickr.com/sztyui
így sokkal közelebbinek és barátságosabbnak érzed
elég ha megnézel egy-egy politikai plakátot 😄 mind meg van skalpolva
Ami zavar az az alul-felül lévõ fekete csík és most így kicsit hiányolom a kalapja tetjét, de valószínûleg így jobb.
www.flickr.com/sztyui

Nem találtam, jobb helyet ezért ide írok.
Elcserélném (vagy eladnám) újszerû kifogástalan állapotban lévô Canon Extender 2x II-et tartozékaival, dobozával, bôrtokkal.
Illetve eladó egy Raynox DCR-250 makróelôtét. Érdeklôdni itt privátban.
Köszi!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
#18138: az elsõre valóban ráfért egy kis világosítás.. a csillanással valóban nem tudtam mit kezdeni, de nekem valahogy így "kerek" a kép és a becsillanás is belefér (nekem) 😊 azért legközelebb kipróbálom amit ajánlottál..
#18136: Jósvafõ és környéke
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
kb. így képzelem el a hdr értelmét (ilyen helyzetekre, ilyen megvalósítással)... és nem a mûanyaggá effektezett plasztik-fantasztikokként.
(Y)

Itt van nekted egy filmes fotó a várból:
Másodikon a srác háttal nekünk nem túl szerencsés és a fák aurája nem szép.
Harmadik nagyjából tetszik, kár hogy kilóg az orra és nagyon kékesek a fák😄
Negyedik nem túl bejövõs.
Ötödik tetszik, ezzel minden rendben.
Hatodik megint nem annyira...
www.flickr.com/sztyui
remélem nem gyengék / sok