27
-
inad #27 bocsesz! -
inad #26 na,mi az?nincs itt senki????? -
inad #25 hmmmmmm...azaz.ha van itt valaki,akkor irhatna.akarok venni egy használt nokia7160-ast.nem-e tudtok?mármint,h ki adja el,meg menyiért?ja,és hol? IRJATOK lécci! -
roliika #24 Hm...érdekesen néz ki az előlapjukon az a matyóhímzés.... -
#23 Én a nokia 6220-asomat cseréltem el barátnőm motorola v300-asára. Mindkét telóval megvagyok elégedve, de azért hiányzik az FM rádió. :))) -
#22 Nekem most nokiám (6680) van de alig várom hogy lecserélhessem siemens re nekem azok jobban bejönnke bejöttek mindig is. -
#21 Régi szép idők :) -
#20 jah, nekünk itt-nokia videónk volt, és sokáig nem is akartuk lecserélni, mer ge*ijó volt + sokkal szebb formája volt, mint az akkori videók akármelyikének:) -
Skyline #19 Nemtom miért marhaság a Stick:)
A strapabíróságról pedig pont nem a nokiák a híresek és főleg nem 90ezres kategória alatt...:) -
Hegyikecske #18 se a sonyt se az ericcsont nem szeretem, a SE csúcskategoriás modellje már nemrossz, de kezeéhetőségben meg stapabíróságban nem veszi fel a versenyt egy nokiával, valamint a SEbe a sony marhaságát a memoryticket kell tenni nem MMC-t vagy RS_MMC-t... szal nem azsondom h nem fogadnám el, ha kapnék egyet, de jobb a nokia ezen a téren -
Skyline #17 A gumiabroncs az nokiaN.....
SE-ról pedig annyit hogy a 120-130ezres nokiák tudásával vastagon felveszi a versenyt egy 70-ezres K750-es....
-
Skyline #16 Már sorry,nem a nokia leszólására,de könnyű úgy elhódítani a vezető szerepet ha hetiszinten új telót adnak ki és éves szinten vagy 100 új készüléket mutatnak be (megjegyzem 60%-uk teljesen azonos tudással,és ár/tudás arányban eléggé nevetségesen,arról nemis beszélve hogy a telefonjaik 90%-ának a megjelenés napjától 1-2 hónapon belül felére,rosszabb esetben negyedére csökken az ára a tucatgyártás miatt) -
Hegyikecske #15 a nokia gyártott már mindent a gumiabroncsoikra még én is emléxem, h láttam, de mára télleg csak telót gyárt, viszont kár h a samsungot meg sem említette a teszt, én azt a motorolajnál előrrébb tenném, mert főleg a csúcskategoriában hódít a samsung az új modelljeivel, a SE meg főleg az alsó közép, (tom van annak is csúcskategoriás, de azér az holvan a nokiától...) -
Aspyrin #14 Álj Titi! No kia? :)(bár lehet, hogy nem erre gondoltál) Pár éve én is Nokiával kezdtem(ha jól emlékszem a típusára 3210 volt), majd nagysokára váltottam Motorola V300-ra. Mindkét márkával elégedett voltam/vagyok. -
saldi #13 Nokia a monitor részleget régesrég eladta a Viewsonic-nak..
Emlékeztek még nagyon anno az ITT-Nokia tv-kre? Még vicc is vont hozza.. -
#12 Nokia gyárt monitorokat és gumiabroncsot is(ez volt a vállalat első profilja)... -
pemga #11 Meg hálózati eszközöket (wap gateway-től, tűzfalon át, gsm/umts/voip elemekig), meg mindenféle szoftveres megoldást. :) Asszem ők szállították a TETRA-t is a mentősöknek, de ha jól emlékszem a Bluetooth-ban is az elsők között voltak. Gondolom még egy csomó mindent mást is csináltak, ennyi ugrott be fejből. -
CrazyTomcsy #10 csak telefonokat??? ezt bizony elnézted, mert egyik kedves barátomnak nokia márkájú monitorja van :)
mindenesetre jó telókat csinál a nokia, de sztem még mindig meg kell fizetni csak a márkanevet. egyébként én a motorolát jobban kedvelem, már 2 éve megvan a v525-öm, nagyon kedvelem :)
bár itt sok típus csak álom számomra, amik bezzeg az usaban vannak... na mind1, majd egyszer lesz nekem is jobb :D -
Librarian #9 Világéletemben Nokiám volt, fel se tudnám sorolni mennyi, meg milyen... Imádom őket! Szerintem a legjobbak, főleg mert CSAK telefonokat gyártanak, mást nem. Az 5110-esemmel még verekedtem is... istenem, azok a szép emlékek! Good ol' Nokia... -
#8 Nem vicc :) de nem is írták hogy Mo.-n :) Széles ám a világ :) -
manthey #7 a Nokiától még idén 40 új modell?????ez biztos vmi vicc -
#6 A telód sok alkatrészét is a Nokia gyártotta :)
Bár szerintem kétségtelen az, hogy a Nokia egy ideje az innováció terén sehol sincs, új ötletei vannak, de a belső ugyan az. Gondolok itt a sokáig használt VGA kamerára, az elavult kijelzőkre, stb stb. Szerintem mindenki tudja mire gondolok. Kár hogy a cikkből kimaradt a Sony Ericsson, szerintem az a cég ma reneszánszát éli. Jobbnál jobb telókat gyárt, gondolok itt a "slágertelfon" K500-ra a brutáljó W800i-re. Árban ugyan ott van mint a Nokia, de sokszor olcsóbban jobbat ad. Lehet vitatkozni :)
Azért a Flamer-Májsztereket megkeverjem Motoroloa Razr V3-am van :) Elötte 2 évig pedig egy Sagem My-x5m (sajna egy kamion átküldte a másvilágra):)
Pás. -
#5 Ez vicc...Méghogy a nokia az tudás és kedvező ár...Valaki hasonlítsa már össze a nokia 6020-at és a sagem myv-76-ot.A vodánál egy ezressel drágább feltöltő kártyával a sagem és dalolni lehet a különbségeket.És ne jöjjön senki azzal hogy a sagem minősége ratyi mert nekem is az van:) -
zoolii #4 itt az eredménye a sok fejlesztésnek -
zidder #3 A Motorola V360as nagyon kellemes csalódás volt.
Hajrá Moti:P -
Highw@yPos. #2 hajrá Motorola, V3 blacky powaa ;-) -
CsabiDuke #1 Hajrá nokia!