11
-
1990 #11 van egy alcatel vanthacmaxom még jól birja a strapát nagy baltával vertem bele semmi baja se lett csak annyi a rossz hogy nem tud annyit mint ezek az ujjak -
#10 meg azokat, akik nem vesznek a cigóknak 100k-s telefont, hogy arra verjék magukat 2 hétig, amig náluk van (rejtett cigó támogatás) -
#9 Éljen-éljen! Támadjon csak fel a Siemens! Az elmúlt 5 évben csak Siemens telefonokat nyúztam, és mindegyikkel elégedett voltam. Remélem, amikor jövőre ismét készülékcsere lesz, akkor lesz a piacon valami jó cuccuk, ugyanis csak a Siemens és az SE telefonok tetszennek. A Nokia meg pukkadjon meg! :D -
Athlon64 #8 Nekem most egy SE K300i van, de a 2éves Siemens C62-es még a mai napig jó. Értem ez alatt, hogy stabil vonaltartás, hoszú üzemidejű akku, jó billentyű!
Ja és amióta megvettem a mai napig éjjel-nappal megy, sose kapcsoltam ki akár csak éjszakára!
A BenQ-ól meg annyít, hogy egy szkennerem volt ilyen.
Nem volt semmi baja, de hely hiányában leváltottam a nyomtatómmal eggyütt egy Multifunkciós ketyerére! -
#7 közeli ismerősöknek, asszonynak volt siemens-e az elmúlt 2 évben és egyikük se volt jó véleménnyel róla. asszonyé pl egy év után tényleg nem működött "rendeltetés szerűen":) -
#6 Legelabb egy kis szint hoznak mobilvilagba... -
#5 A régi siemensek pl c35 még nagyon jók voltak az ujabbak meg hát.. mondjuk én az sx-1 el is halálosan megvoltam elégedve. -
sped #4 BenQ odabasz. Nézd meg az X800-as billentyűzetüket. Van még egyéb jó termékük is. -
OMax #3 Fuaj de utalom a benq-t :) nemtudom miert de eddig csak negativ emlekeim vannak! -
Cat #2 Az, hogy alsókategoriás telefonokat gyártanak, nem feltétlen a gagyi szinonimája. Tömegtermelésre álltak be, mivel gondolom a piaci részesedés növelése volt az elsődleges, és kevés pénzből ilyen telefonokat lehet kihozni. Ez messze nem jelenti azt, hogy nem tudnak jót (jobbat) gyártani, csupán annyit, hogy a plebset akarták kiszolgálni, nem a menedzser réteget. -
Mipi #1 Látszik is hogy fellendült a cég mert azóta nem gyártanak gagyi SIEMENS-eket. Eddig nagyon gagyi telefon volt az összes SIEMENS!