szoba hangszigetelése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert én nem.
a Polgármesteri Hivatalnál szoktak feljelentést tenni emberek, akkor (napok, hetek múlva) kijön valami hivatal (de nem a rendõrség) és megméri a zajszintet...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Aztán ha pampog le kell ugatni, hogy te meg nappal aludnál.
Persze az abszolút IQ_Lite hülyeség ellen ez sem véd, az egyszerûen azt se veszi észre, ha épp saját magának csinál szart.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
én csak 1 évig laktam panelban és az alattam lévõ cigók állandóan halgattták a szarbbnál szarabb zenéket. a lakók többször szóltak néha le is kapcsolták az áramot náluk de semmi az annya szarik mindenbe nem érdekli semmi.
és akkor végre eljött az én idõm mikor megvettük a házimozirendszert. nem nagy 5*20W +50W mélynyomó. idegesített hogy hangos a zene amit hallgat hát én is felhangosítottam annyira hogy alig tudtam elviselni de csakazértis bömböltettem. egy idõ után lehalkította de sosem tanult az esetbõl, és tuod méirt??? mert valójában Õ a primitív hogy nem veszi észre, hogy másokat ezzel zavar!
egyébként meg a magyar olyan hogy akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
nincs egyirányú hangszigetelés. amibentrõl nem megy ki, az kintrõl sem megy be.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Falun így oldják meg 😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Egyébként én nem vagyok agresszív tipus, viszonylag erõs az idegrendszerem, mindig képes vagyok megvárni míg valaki más be nem pipul ;-)
Ja és #32-re pedig: primitív vagy, bocs.
pl én, de nekem mégcsak egyszer szoltak, szerencsére
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
No persze egyszer-egyszer bosszúnak jó, hagy tapasztalja a hangoskodó kis mocsok, hogy milyen is az a fal túloldaláról, de csak esetileg.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Hallgass te is.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Azóta filmet nézek hangosan. Ez se tetszik nekik, de nappal meg õk nem hagynak engem aludni, tehát nyalják ki. 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Egy nyári nap mutogatta a zenéimet a haveroknak mikor dolgoztam.
De nem mentek be mert jó idõ volt,+ cigiztek stb.
A házunk nyitott folyosós szóval ordított a zene a fsz-elsõ félemeletéig lehallatszik néha.
Erre feljön az alattunk lévõ, hogy vegyuk lejjebb mert megbolondul stb...
a házmester is arra járt a 4. rõl jött lefelé hallotta az egészet ami a következõ volt:
- Halgass olyat ami más is szeret
- Például?
- "zambódzsimit"- szól bele a házmester
Utána még blabla bla blabla...
Mikor az öcsém megunta a dolgot aszonta:
- Ha nem tetszik el lehet költözni.
Erre a haverokból kitört a röhögés, a nõ visszament a "helyére"
A poén az egészben az, hogy férjestõl gyerekestõl 2 hónap múlva sehol nem voltak. 😊 Tényleg elköltöztek. (de nem hiszem hogy amiatt, mindenesetre vicces) 😄
A fura az, hogy a mostani szomszéd egy büdos szót sem szól, hogy zavarja,
pedig a Hi-Fi mellé (akkor még csak az volt) vettem egy 5.1-et(Genius) pedig az jobban szól.<#vigyor>#vigyor>
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
meg van egy könnyü fa tetöszerkezete valszeg lesz egy egy gipszkarton plafon a fölé esteleg vmi...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
amugy egy 30 nm-es garázsrol van szo ami át lessz épitve keconak ugyhogy ne gondolkodjatok vmi nagy dologban és a falai is elég vékonyak...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ahol aztán semmi idõtartamot nem írnak. Így tudtam én is, hogy megszûntették az idõkorlátot.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Gondolom a szomszédod még nem mutatta meg neked, hogy milyen érzés is az, ha valaki a túloldalt egy mélynyomót huzat (kb mintha téglával vernék a fejed).
Kellemes, próbálj mellette olvasni, vagy tévézni, 5 perc és migrén lesz az eredménye.
Úgy mellékesen ekkora rezgések már szerkezeti károk okozására képesek az épületben!
Nekem is van egy ilyen hangerõbuzi basszusszomorító szomszédom, de leszoktattam róla.
Sõt, ha lenne gyerek már összefutott volna a fa testápolómmal <#hehe>#hehe>
Szóval a legjobb és legköltségtakarékosabb hangszigetelés, ha lehúzod, és eladod a mélynyomót, merthogy a falak csodaszépen vezetik a basszust, így atán szõnyeg/hungarocel parketta alá/lábak semmit sem érnek (akkor a plafonból kiindulva fog terjedni a falakban). Persze megteheted, hogy minden falat végig hungarocelezel, de ne fûzz hozzá vérmes reményeket.
Ja, és az ablak a másik gyenge láncsszem, ott semmit nem fogsz tudni kitalálni.
Lásd be, hogy társasházba nem való (mint ahogy királykobra, teve, vagy skorpió sem)
(Nagyrészt a gyerekek nem szeretete beszél belõlem<#eplus2>#eplus2>)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
tudom mert rám hívták már egy párszór a rendõreket, hogy motorozok aztán megmagyarázta a rendõr hogy is mûködik eza csendháborítás dolog.. bár õk nem láttak motorozni szal nem tudtak csinálni semmit én letagadtam<#hehe>#hehe>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ha nincs, akkor este 10-ig ha emberi mértékkel hallgatod (nem ugrálnak az ablaküvegek), akkor elküldheted a rákba nyugodtan (max. kiutál a lakóközösség, akkor továbbköltözöl...)
shit happens
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Gondolom a mélynyomó a földön van, tegyél alá "tüskéket", hogy minnél kissebb felületen érintkezzen a földdel. Talán kevesebb rezgés megy le.
Amúgy este 10ig azt csinálsz amit akarsz szóval bekaphatja😊
Ha nem találsz semmi használhatót,akkor az alsó szomszédtól kéne megszabadulni.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Társasházban lakom és van egy elég pöpec hangcuccom mélynyomóval. Az oldalsó szomszédok még nem nagyon panaszkodtak,
de az alattam lévõ arc folyotn feltolja a képét és beszól hogy vegyek vissza, amit én meg is értenék, de egyszerûen a
középszintû hangerõ is zavarja már. Este 7-8 után csak minimum hangerõn tudok hallgatni bármit, a filmnézésrõl nem is
beszélve.
Hallottam már róla hogy le lehet hangszigetelni helyiségeket(hungarocellel talán?), de nagyon nem értek a dologhoz.
Viszont az biztos hogy max a padlót tudnám így megoldani, mert a falakra anno a festék(piros) 60 ropi volt,
szóval újrafestetni nincs kedvem a kérót.
Mindenesetre nagyon zavar a dolog. Írjon olyan aki már ki tudta küszöbölni az ilyen jellegû problémát vhogy.