25
-
Hegyikecske #25 csinálja csak a sony, maga alatt vágja a fát, én semmit ami sony :) ha letöltöm NETRŐL akko legalább nincs korlátozás benne :) -
#24 Hmm... nekem is kell ilyen póló -
syabica #23 te véletlenül nem az 576-os Dzson vagy ?!
amúgy sony ms egy kutya -
Evil Merodak #22 A kiadók nagy része nem is tudja mi az a magáncélú másolás, akkor miért kellene aggódniuk miatta? -
Mr. Perfect #21 A rootkit-et nem te telepíted fel. Az egy kis médialejátszóval együtt települ fel szó nélkül a háttérben. Ráadásul a rootkit tulajdonsága az, hogy a gépen hagyományos eszközökkel nézve teljesen rejtve marad.Ez a média lejátszó rajta van a CD-n és PC-ben csak ezzel lehet lejátszani a zenét ami a lemezen van... -
dez #20 Te meg valami irdatlanul naív... :) (Vagy csak megjátszod.) -
kbupdate #19 te egyszerűen hülye vagy. hogy lehet ilyen baromságokat mondani? -
kbupdate #18 "Az emberek nagy része nem is tudja mi a rootkit, akkor miért kellene aggódniuk miatta?" - nyilatkozta korábban Thomas Hesse, a Sony illetékes vezetője
"Az emberek nagy része nem is tudja mi a SPYWARE, akkor miért kellene aggódniuk miatta?" ... -
Lame #17 Jo, de egy program nem telepul fel egy CD-rol, ha En magam nem telepitem.
Legalabbis nallam biztos nem :) -
pemga #16 Úgy, hogy ez egy játék :). Ketten játszák, és irdatlan pénz a tét :). -
#15 Öcsém azért te elmehetnél filmrendezőnek is... Hogy a francba jön ide a Microsoft és az XBOX360? Nem teljesen vagy komplett... :)) -
pemga #14 Hmm, az Xbox360-al most kicsit lépéselőnyben vannak, ugyanis az a piacon van. Most lehet tesztelni, hogy az emberek mennyire képesek várni egy jövőbeli PS3 reményében. Ráadásul alaposan megtervezték a piacradobást, hogy ne essen ki a köztudatból 3 nap után: készlethiánnyal nyitnak, jönnek majd a hírek, hogy: áá, micsoda roham, és most nincs, és nézzék hogy várják, és hogy örülnek, stb-stb. :) -
#13 A microsoft csinálja afesztivált, amikor a windows a szar. Igy akarja elterelni magáról a figyelmet az ügyben és rugdosni a SONY-t mert érzi az ixfos3,6 vesztét a PS3mal szemben. Tipikus microsoft stratégia. Egy telefon ide, egy telefon oda, és kész a balhé. -
pemga #12 Én azért szeretném látni is :). A törvény és a hit nekem valahogy nem ugyanaz :). -
CsabiDuke #11 Van ilyen törvény elhiheted :) -
CsabiDuke #10 Ja ez válasz Lame-nek volt! :D -
pemga #9 Ezt meg tudnád mutatni hol? US-ben tudom hogy van (DMCA), de a magyar törvényekben hol láttál ilyet? -
CsabiDuke #8 "... egyikükön sem tájékoztatják őket, arról hogy zenehallgatás közben milyen programok települnek fel számítógépeikre."
Gondolom ezek a progik egyáltalán nem kérdezik meg hogy feltelepülhetnek-e. És épp ez az ami blokkolja a másolálst. Bár lehet hogy tévedek. -
pemga #7 Valakinek nagyon a begyében lehet a Sony. Az MS-t sosem perelték azért, mert ártó patch-et jelentetett meg. Vagy úgy gondolják, hogy abban az emberek amúgy sem bíztak és számítottak rá, hogy ártó szándékú lesz, míg a Sony termékénél nem és emiatt villámcsapásként érte őket? :) -
Lame #6 Arra lennek kivancsi, hogy mit gondoltak amikor ezt kitalaltak.
Egyebkent meg miert telepitenem a hulye SW-juket a gepemre? Maximu lekapom a trackeket wav-ba, ha nelkule nem lehetne lejatszani. -
Evil Merodak #5 It's a Sony again! -
#4 Kiadhatnanak egy patchet hozza... -
#3 olyan szar bugosak a magyartörvények hogy az szánalmas... -
torjoz #2 Elvileg nálunk is az, mégis kivétel nélkül másolásvédettek a szoftverek, holott csinálhatsz magadnak biztonsági másolatot, de ha feltöröd a másolásvédelmet, akkor már törvényt sértessz! Ennyit a Magyar Törvényekről!!! -
galocza #1 ideje lenne már a nagyoknak is az orrára koppintani - kezdve a másolásvédelmek sok országban törvényellenessé nyílvánításával.