25
  • Hegyikecske
    csinálja csak a sony, maga alatt vágja a fát, én semmit ami sony :) ha letöltöm NETRŐL akko legalább nincs korlátozás benne :)
  • Obi Wan
    Hmm... nekem is kell ilyen póló
  • syabica
    te véletlenül nem az 576-os Dzson vagy ?!
    amúgy sony ms egy kutya
  • Evil Merodak
    A kiadók nagy része nem is tudja mi az a magáncélú másolás, akkor miért kellene aggódniuk miatta?
  • Mr. Perfect
    A rootkit-et nem te telepíted fel. Az egy kis médialejátszóval együtt települ fel szó nélkül a háttérben. Ráadásul a rootkit tulajdonsága az, hogy a gépen hagyományos eszközökkel nézve teljesen rejtve marad.Ez a média lejátszó rajta van a CD-n és PC-ben csak ezzel lehet lejátszani a zenét ami a lemezen van...
  • dez
    Te meg valami irdatlanul naív... :) (Vagy csak megjátszod.)
  • kbupdate
    te egyszerűen hülye vagy. hogy lehet ilyen baromságokat mondani?
  • kbupdate
    "Az emberek nagy része nem is tudja mi a rootkit, akkor miért kellene aggódniuk miatta?" - nyilatkozta korábban Thomas Hesse, a Sony illetékes vezetője

"Az emberek nagy része nem is tudja mi a SPYWARE, akkor miért kellene aggódniuk miatta?" ...
  • Lame
    Jo, de egy program nem telepul fel egy CD-rol, ha En magam nem telepitem.
    Legalabbis nallam biztos nem :)
  • pemga
    Úgy, hogy ez egy játék :). Ketten játszák, és irdatlan pénz a tét :).
  • PyRex
    Öcsém azért te elmehetnél filmrendezőnek is... Hogy a francba jön ide a Microsoft és az XBOX360? Nem teljesen vagy komplett... :))
  • pemga
    Hmm, az Xbox360-al most kicsit lépéselőnyben vannak, ugyanis az a piacon van. Most lehet tesztelni, hogy az emberek mennyire képesek várni egy jövőbeli PS3 reményében. Ráadásul alaposan megtervezték a piacradobást, hogy ne essen ki a köztudatból 3 nap után: készlethiánnyal nyitnak, jönnek majd a hírek, hogy: áá, micsoda roham, és most nincs, és nézzék hogy várják, és hogy örülnek, stb-stb. :)
  • Dzson
    A microsoft csinálja afesztivált, amikor a windows a szar. Igy akarja elterelni magáról a figyelmet az ügyben és rugdosni a SONY-t mert érzi az ixfos3,6 vesztét a PS3mal szemben. Tipikus microsoft stratégia. Egy telefon ide, egy telefon oda, és kész a balhé.
  • pemga
    Én azért szeretném látni is :). A törvény és a hit nekem valahogy nem ugyanaz :).
  • CsabiDuke
    Van ilyen törvény elhiheted :)
  • CsabiDuke
    Ja ez válasz Lame-nek volt! :D
  • pemga
    Ezt meg tudnád mutatni hol? US-ben tudom hogy van (DMCA), de a magyar törvényekben hol láttál ilyet?
  • CsabiDuke
    "... egyikükön sem tájékoztatják őket, arról hogy zenehallgatás közben milyen programok települnek fel számítógépeikre."
    Gondolom ezek a progik egyáltalán nem kérdezik meg hogy feltelepülhetnek-e. És épp ez az ami blokkolja a másolálst. Bár lehet hogy tévedek.
  • pemga
    Valakinek nagyon a begyében lehet a Sony. Az MS-t sosem perelték azért, mert ártó patch-et jelentetett meg. Vagy úgy gondolják, hogy abban az emberek amúgy sem bíztak és számítottak rá, hogy ártó szándékú lesz, míg a Sony termékénél nem és emiatt villámcsapásként érte őket? :)
  • Lame
    Arra lennek kivancsi, hogy mit gondoltak amikor ezt kitalaltak.
    Egyebkent meg miert telepitenem a hulye SW-juket a gepemre? Maximu lekapom a trackeket wav-ba, ha nelkule nem lehetne lejatszani.
  • Evil Merodak
    It's a Sony again!
  • Hedgehunter #4
    Kiadhatnanak egy patchet hozza...
  • Darth Sith
    olyan szar bugosak a magyartörvények hogy az szánalmas...
  • torjoz
    Elvileg nálunk is az, mégis kivétel nélkül másolásvédettek a szoftverek, holott csinálhatsz magadnak biztonsági másolatot, de ha feltöröd a másolásvédelmet, akkor már törvényt sértessz! Ennyit a Magyar Törvényekről!!!
  • galocza
    ideje lenne már a nagyoknak is az orrára koppintani - kezdve a másolásvédelmek sok országban törvényellenessé nyílvánításával.