Lost - The game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi megcsináltam😊 De azt nem tudom, hogyan kell meggyújtani a barlangba a fákját, pedig van 2 és csak az öngyújtóval megy
Drephis
a gép törmelékei mutatják az utat... csak ügyesnek kell lenni, hogy ne kapjon el a füst!

help

Mit kell csinálni mikor beszélek a dzsungelbe Lock-ak és elindulok, felveszem a papajákat, de mindig jön a fekete füst és vagy megöl, vagy mikor bemenekülök egy bozótba és mikor kijövök nem tudom mit kell csinálni
Nekem is megállt már kékhalállal meg kifagyogatott de csak telepítettem legfrissebb vga drivert és mûködik, biztosabb megoldás! 😉
Gideon Wieth
Lejjebb vettem a grafikát, így megoldódott 😊 mostmár semmi

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
annál a pályánál amikor meg kell keresnem a csomagjaimat van gondom!
Beszélek Jackel aztán megkapom az irányítást és után 2-3 mozdulat után kék halál a gépnek... és reboot...ez miért van... Valamilyen filehibára vonatkozik..

Valaki megoldást? Pedig tök szépen fut a PC-n is 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Soldiers
én se de majd magyarul újra lezuhannak ááááá

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Én is végigtoltam, de nem értem a végét.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

trogerzsiger
türelem.

mama2
Gépröl mindent kiír, c format : gép újrarak, driver frissítés, és nézd meg úgy jó-e.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

PrisonMan
Ááá ez így élvezhetetlen <#shakehead>
Bent vagyok a barlangban, és 5 percenként valami memóriahibát ír ki és lefagy <#wow2>

Drephis
😄
elõször én is azthittem, hogy zseblámpa egyébként...
más: a menüben szóló számnak mi a címe?

help

Klemice
bocsánat de erõsen kell nyomkodni a billentyûzetem ezért pár betû kimaradt

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Klemice
azal én is becummoltam hogy at hittem a fusera ogy zseblámpa 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Drephis
szerintem te a fuse cumóra értetted a zseblámpát! <#idiota>

help

mama2
Egyserzû, azért nem tudsz üzletelni vele mert: Elõször meg kell csókolnodw<#idiota><#idiota>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

PrisonMan
Mostmár megoldódott, kicsit lejjebb kellett venni a grafikát <#wink>
Ki ez a csaj? A barátnõje? Olyasmi látomása/halucinációja van vele, mint Jacknek az apjával.

Ti tudtok Sawyerrel üzletelni? Kétszer is próbáltam tõle lámpát venni, adtam neki 5 kókuszt, meg is csináltuk az üzletet, de a zseblámpát sehol sem találom..

PrisonMan
Megnéztem a C:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\Lost Via Domus mappát (elvileg ide ment) és ez holt üres! <#wow1>

mek van..alig kerestem félórát^^
PrisonMan
Akkor nekem más fajta. Automentést vagy gyorsmentés gombot nem tudtok?
Már vagy 5x kell újrakezdenem <#confused>

mama2
Nekem az, hogy vagy hibát írt ki a játék indító fájlára(yeti.exe)-re hivatkozott, vagy fogta magát, sötétség és kikapcsolt a monitor, de a játék hangok(madár csiripelés stb.) ugyan úgy ment. Ugyan ez a problémám a UT2007-tel, de szerintem az is megoldódott most hogy frissítettem a drivert. Megyek is felrakom😊.

hi nemtudjátok merre találom a repülõgép környékén a cuccaimat?:Smár átnyálaztam az összes csomagot,de nem találom...

köszi
Gerbill
Hasonló géppel, kicsit több rammal very highon kicsit lassan megy 1024-ben de tûrhetõ. Most highon játszom úgy teljesen jól megy.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

PrisonMan
Neeeee. Most nézem megint elõrõl kell kezdeni <#szomoru1>
Nincs valami automentés? Tud valaki megoldást az újraindítós/alklamazáshiba problémámra? <#help>

PrisonMan
Radeon X1800 GTO-m van

PrisonMan
Neked mi volt pontosan a probléma?
Nekem folyamatosan vagy alkalmazáshibát ír ki vagy egyszerûen fogja és újraindíjta a gépet. (Most javítottam meg a panelt és Jakc bemutatkozott)
Mi ez? <#szomoru1>

danikarate
Én 11:00-tõl 18:00-ig játszottam ki! Nem nagyon hosszú!

mama2
Nekem is megoldódott a probléma. Nem kapcsol ki a driver frissítgés után😄. Most a barlangnál vagyok, csak elakadtam, mert nem tudtam merre kell emnnni a maci tetem után, de meglestem a videót, és már tudom. Megyek is játszani. Amúgy mennyi van még a játékból?

trogerzsiger
Jajj bakker elnéztem<#vigyor5> aszidtem 600. lesz😄

PrisonMan
Mit jelent ez a "ték"? <#nemtudom>

mama2
Nem fog futni, xboxon szerezd be, magyarul fog megjelenni Április környékén.

trogerzsiger
ték

Gideon Wieth
sziasztok!
Mekkora a gépigény ??? amd 3100+ 512 mb ram gef 7600 gs hogyan futna ? nekem egy medium beállítás a minimum, ha nem akkor xboxra szerezném be .. 😊 szóval ?

Magyarosítás lesz ?

mama2
Köszi. Reméelm megoldja a problémát.😊. Amúgy Jack arca a játékban, máshogy néz ki mint a filmben nem? Vagy csak nekem tûnik így?

Drephis
csak magyarázná el valaki, hogy mi az értelme... 😊

help

Drephis
mama2
Kérem írjátok le lépésrõl lépésre, hogy lehet letölteni a frissítést, mert én nem értek hozá és szeretnék már játszani. Köszi😊.

aztakurva a vége nem semmi ! igazi lostos !!!!!!!!!!!!!!! 😊
mama2
Köszi, de itten hogy és mint? Nem tudom a product meg az ilyen kódokat.

Jah nekem is megoldotta a problémát a driver frissítés.. de elakadtam ott, hogy odaadtam vmit sayidnak a laptop miatt és vmi olyasmit mond h ismerd, vagy tanuld meg a neved akkor lemehetsz a bunkerba.. na itt mi a feladat?
Drephis
mama2
Gforce 7600GT van. Akkor hogy kell frissíteni?

Klemice
meg kell bütykölni egy panelt ahol locke van a géptörzsnél

PrisonMan
Lejutottam a partig, (közben megnéztem a 4x05-öt is😊 itt mit kell csinálni? Próbáltam már beszélni a túlélõkkel, utána meg beszippantott a még forgó turbina. Jack valami segítséget kér miközben újra próbál éleszteni egy nõt. Neki kell segítni vagy valami más a küldetés?

Klemice
attól függ milyen karid van
én még nem jutottam oda hogy frissítsem majd valamikor... :S

mama2
Olvastam, hogy valaki új videókari drivert rakott fel, és nem kapcsolt ki neki a játék. Kérdésem:honnan rakok fel új videókari drivert? Valahonnan le kell szedni?

trogerzsiger
amikor bejön a launch games felirat ott :/

PrisonMan
Hol lehet beállítani a grafikát és a felbontást? Az Optionsban a világért sem találom. Haveromnál behozta egybõl fullgrafikán, én most nyomtam fel és valami iszonyat gagyit dobott fel a legalacsonyabb felbontáson <#szomoru1>
Options menüben meg semmi nincsen..:

Szasza20
Nekem bejönne a gém ha bírná a videókarim a felbontást, csakhát 1024be nagyon szar 22" moncsin <#nyes> na majd a 9600GT-vel...

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

danikarate
Nekem bevállt!
Antihero: Remélem kapunk valami választ! 😊