Lost - The game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Beszélek Jackel aztán megkapom az irányítást és után 2-3 mozdulat után kék halál a gépnek... és reboot...ez miért van... Valamilyen filehibára vonatkozik..
Valaki megoldást? Pedig tök szépen fut a PC-n is 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Bent vagyok a barlangban, és 5 percenként valami memóriahibát ír ki és lefagy <#wow2>#wow2>
elõször én is azthittem, hogy zseblámpa egyébként...
más: a menüben szóló számnak mi a címe?
help
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ki ez a csaj? A barátnõje? Olyasmi látomása/halucinációja van vele, mint Jacknek az apjával.
Ti tudtok Sawyerrel üzletelni? Kétszer is próbáltam tõle lámpát venni, adtam neki 5 kókuszt, meg is csináltuk az üzletet, de a zseblámpát sehol sem találom..
Már vagy 5x kell újrakezdenem <#confused>#confused>
köszi
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Nincs valami automentés? Tud valaki megoldást az újraindítós/alklamazáshiba problémámra? <#help>#help>
Nekem folyamatosan vagy alkalmazáshibát ír ki vagy egyszerûen fogja és újraindíjta a gépet. (Most javítottam meg a panelt és Jakc bemutatkozott)
Mi ez? <#szomoru1>#szomoru1>
Mekkora a gépigény ??? amd 3100+ 512 mb ram gef 7600 gs hogyan futna ? nekem egy medium beállítás a minimum, ha nem akkor xboxra szerezném be .. 😊 szóval ?
Magyarosítás lesz ?
help
én még nem jutottam oda hogy frissítsem majd valamikor... :S
Options menüben meg semmi nincsen..:
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500