Lost - The game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Na,én is kipróbáltam.Elsõ benyomások:a zenék és hangok elég jók,a menü nem tetszik így,h mozaikokból áll,és a grafika is szép...lenne,ha menne maxon,pedig a gépem meghaladja a követelményeket,de közepesen is belassul a dzsungeles részeknél.A Gears of War is szebb,mégsem akad maxon.
Irányításról annyit,h elég idegesítõ,h az esc-el állandóan a menübe lép vissza egybõl.A játék tényleg rövid lesz,mert már telepítéskor lehetett látni,h hány epizódos,és már a negyede megvan 3 óra alatt lassan játszva. És néha fura színek meg tompítások vannak benne,egyedül a barlang nem homályosított részei hatnak valóságosnak. Amúgy jó játék,végig fogom azért vinni😊
minek fizetnél ha ingyen is megkaphatod?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hátha valalki más is belefutott az alábbi hibába:
Felinstalláltam, feltett egyébb progikat is, tök jól ment.
Majd mikor másnap akartam játszani azota akad. Mármint a menü is ugye forog, aztán feketeség majd bejön.
A játék is megy de mikor párbeszéd jön akkor megint beáll, majd bejön a párbeszéd...igy tovább.
Minden más megy.
Ha menübe lépek, megáll, bejön, fiolyton várni kell szinte mindennél.
Tuti valami szar kis progi a baja.
HELP!
amúgy nincs ha jól tudom, csak videós.
help
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
De csak azért segítek hátha történik velem mosmár valami jó😞 (mert eddig...)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A régi verziót én is végigvittem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amuyg minden áramkört helyre állítani. (3 "tábla" van)
sajnos elakadtam
lent vagyok a bunkerba az ajt bezáródott a biztosítékokat összeszedtem van 3 biztósítéktáblázat is lenn ami az ajtó közelébe van avval próbálkoztam de nem nyilik ki az ajtó pedig kiraktam vagy 2 biztosítékot nem lehet kicserélni
MIT KELL ITT CSINÁLNI:??
A végén meg hát... meglepõdtem 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3Ds MAX :)
don't give a fuck
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3Ds MAX :)
i7 azt szevasztok :P
don't give a fuck
MEg amikor az emberke a fán lóg.NEm ertem.Vegig nyomtam az osszes billentyut,de nem jo...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN