Véglegesítették a HD DVD formátumokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a matrica nélküliek között is igen... "olcsó". Amúgy szerintetek mi a francért ilyen rohadt drágák ezek? :p
Nem biztos hogy rosszak, általában csak matrica nincs rajtuk.
neten akár 800Ft-osat is rendelhetsz. Gondolom, olyan is 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Sajnos még sokáig a 4.7 Gb marad az elérhetõ (megfizethetõ) valóság. Jómagam egyetlen egyszer találkoztam üzletben 8.5 Gb-os DVD+R lemezzel (és akkor hol vagyunk még a 45-tõl) : a darabonkénti 2800 Ft-os ár nagyon lehangoló volt...
Caro: nem tudsz mit tenni, hirtelen mindenhol felfedezték a Netet mint reklámfelületet. Már alig várom azokat a weboldalakat, ahol két reklámmezõ közötti fél milliméteres csíkra kell majd klikkelned a további tartalomért (hátha félreklikkelsz), esetleg olyan - félig már létezõ - webszolgáltatások lesznek, ahol végig kell nézz egy reklámfilmet a tartalomért. Ott már az idegeid is 100%-ra lesznek terhelve, ne aggódj...
Caro: nem tudsz mit tenni, hirtelen mindenhol felfedezték a Netet mint reklámfelületet. Már alig várom azokat a weboldalakat, ahol két reklámmezõ közötti fél milliméteres csíkra kell majd klikkelned a további tartalomért (hátha félreklikkelsz), esetleg olyan - félig már létezõ - webszolgáltatások lesznek, ahol végig kell nézz egy reklámfilmet a tartalomért. Ott már az idegeid is 100%-ra lesznek terhelve, ne aggódj...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Visszatér a lyukkártya, és lenyomja mind 😄
Én azt mondom, hogy ez nem más, mint a piac mesterséges gerjesztése. Most már a DVD nem elég nyereséges nekik, és ezért kell. Nem mintha a DVD nem lenne otthonra bõven elég.
Nekem nem valószínû, hogy lesz bármelyik meghajtóm. Inkább várok még egy generációt.
Én azt mondom, hogy ez nem más, mint a piac mesterséges gerjesztése. Most már a DVD nem elég nyereséges nekik, és ezért kell. Nem mintha a DVD nem lenne otthonra bõven elég.
Nekem nem valószínû, hogy lesz bármelyik meghajtóm. Inkább várok még egy generációt.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
mégiscsak a nappalidba kerül, nem? 😊
És most szerintetek mitõl is dõlt volna el, egyik napról a másikra? Majd a piaci verseny dönti el, hónapok, évek alatt. Vagy nem is dõl el: lesznek majd mindkét típust támogató írók, lejátszók, és lehet majd kapni mindkét fajta lemezt (kb. mint most a pluszos meg minuszos).
és akkor most tulajdonképpen Blu RAy disc vagy HD korong maradt? mert elég nagy különbség van tároló kapacitásban a kettõ között. És mikor jön a holos lemez a 900GB-jával? 😄
Nem a lényeg, hanem a fontos!
" hogy jó ötlet tovább bonyolítani az amúgy is alig kibogozható kavalkádot"
mi ebben a bonyolúlt?
mi ebben a bonyolúlt?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
És ez szted hány embert érdekel, hogy hogy néznek ki? <#idiota>#idiota>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Neeem olyan nagyon rondák! :-) Kb mint az NDK-s videó magnók. :-) 1-2 év és lecsitul a HD-DVD, Blue Ray ügy és már jönnek is az FMD lemezek! :-) Abból is lesz több rétegû/DL/ +RW +lehet,hogy RAM is. Ha az ember vesz majd a számítógépébe 1 írót, 18 formátumot kell az írónak kezelnie!!!! /Már ha kombó/...Úristen milyen keveredés lesz....
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
igen nagyon sz.rul néznek ki ezek a hd-dvd-s cuccok... <#levele>#levele>
Máris változott az elnevezés: kikerült belõle a kötõjel. Talán úgy gondolták, így még jobban kötõdik a már megszokott DVD-hez.
"a HD DVD-R elnevezése és logója változatlan marad, a dupla rétegû HD DVD-R "Dual layer disc" ezentúl az egyszerûbb HD DVD-R DL jelölést viseli, míg a két újraírható lemez a HD DVD-RW és HD DVD-RAM néven kerül majd forgalomba." - ezeken az elnevezéseken biztosan sokat töprengtek, és a bizottság ezért nagy pénzt kaszálhatott. MEGALOL !!!
Eléggé bonyolódik a helyzet. Minden örömöm, és tiszteletem annak, hogy ilyen gyorsan feljödik a technika, de ha igy megy ez rá megy a gatyánk is..
Én azt hittem valamit csak kitalálnak, hogy egyesitsék a blueRayjel, de ugylatszik nem.
Most hogy fogom elmagyarázni az ösöknek, hogy mi a külömbség a DVD és a HD DVD és BlueRay között?! Aki nincs tényleg jobban benne (esetleg nem olvas rendszeresen SG.hu-t 😄 ) az tutira nem tudja miröl van szó. És ez szerintem az emberek 90-95%-a.
Mekkora érthetetlenség lesz a boltokban majd késöbb, mire szerencsétlen eladók elmagyarázzák miért is jobb az *UJ* HD DVD és barátai..
Én azt hittem valamit csak kitalálnak, hogy egyesitsék a blueRayjel, de ugylatszik nem.
Most hogy fogom elmagyarázni az ösöknek, hogy mi a külömbség a DVD és a HD DVD és BlueRay között?! Aki nincs tényleg jobban benne (esetleg nem olvas rendszeresen SG.hu-t 😄 ) az tutira nem tudja miröl van szó. És ez szerintem az emberek 90-95%-a.
Mekkora érthetetlenség lesz a boltokban majd késöbb, mire szerencsétlen eladók elmagyarázzák miért is jobb az *UJ* HD DVD és barátai..
Végre történik egy kis változás. 2002-ben jelentették be a formátumot. 😊 Egy kicsit várni kellett, de most már lehet bízni. Nálunk meg jó ha 2 év múlva elkezd terjedni.