306
Narnia Krónikái
-
qper #26 ez a Narnina tényleg inkább gyerekeknek készült alkotás? -
Prof William #25 És a könyvben/sorozatban is -
davos80 #24 A könyben is ülnek a trónon,asszem... -
Lyan Kyj #23 SPOILER!!!!!
Miért, Ashla feltámad a végén, nem? A gyerekek közül meg mindegyik ülni fog a trónon...bár csak a játékot vittem végig, ott ezt mutatták.
-
#22 Százmillió dollár epizódonként mióta számít alacsony költségvetésnek? -
Prof William #21 Hm... :) Biztos nem lessz roszz... -
Malbeth #20 tegnap este volt a világbemutató a Londoni Royal Albert Hall-ban!
Már tűkön ülve vágom a centit!
Na azért ez a HappyEnd egészen más lessz mint a megszokottak! -
Lyan Kyj #19 Mondjuk, engem nem a story fogott meg, mert úgy is tudtam, h happyend a vége, hanem maga a világ....brilliáns, és nagyon hangulatos!!! -
Malbeth #18 Nagyon köszönöm a linkeket.Megnéztem az összes előzetest,és a történet ismeretében állítom,hogy csodálatos film lesz.Megerősödött bennem ez az érzés.
Igazi katartikus élmény,amely maradandó nyomot hagy maga után.
Perszer máshol sokkal ismertebb a könyv mint nálunk (főleg Angliában,és az USA-ban),és hatalmas rajongótábora van.Remélem ez a helyzet változni fog! -
#17 Pedig a GYU is alacsony költségvetésesnek számít. :-) -
Inquisitor #16 Négy gyerek volt, nekem tetszett, csak hát alacsonyköltségvetésű volt. Ott a csatákból általában max. a csatazajt hallotad pár jelenet alatt, meg pár villanást ... a moziverzióban meg majdnem Gyűrűk Ura moziverzió magasságában lesznek. -
Prof William #15 Az volt a TV-ben is emlékszem... Pont úgy volt... Oroszlán, boszi, a jeges királyság... Meg a három gyerek a fegyverekkel.... -
davos80 #14 Akinek kell.. -
Inquisitor #13 Ha meg valaki nem bírja kivárni, amig a teljes trillógia kijön moziban ... az angolok csináltak sok éve egy Emmy díjas TV film "sorozatot" belőle (nem az 1965-öst!), amiben elég jók voltak a szereplők. Ha nem zavar valakit a korabeli gagyi effektek halmaza, az szerezze meg :)
The Lion, the Witch, & the Wardrobe 1988
Prince Caspian and the Voyage of the Dawn Treader 1989
The Silver Chair 1990
A magyar tévében 3x6 részben adták le ... -
Inquisitor #12 Régen már igen, a mostani "új" kiadás (értsd amit kapni is lehet) azt hiszem 3 vagy 4 kötetnél jár a 7-ből. -
Lyan Kyj #11 Beleszerettem a filmbe! Hihetetlen hangulata van! A játékot most vittem végig, pár poént lelőtt előre, de így is nagyon kíváncsi vok! A könyvek megjelentek Mo-n? -
#10 van egy német oldalon 64 mbos is,ami ugyanaz,ést ezt elviszi a lejátszó is
egyébként jó a zenéje,ugyhogy ma már vagy 4-edszerre nézem meg :) -
Inquisitor #9 Van egy új AOL és egy TV4 (Svéd csatorna) trailer a Hardwired oldalán.
Utóbbi 9!!! perces!
A Nagy Narnia Szeánsz :) -
#8 Barátnőmmel tervezzük, hogy moziban megnézzük. Az előzetes látványvilága és hangulata elég meggyőző volt. -
#7 Én a bemutatóját láttam, de nagyon hangos volt -
Malbeth #6 Sziasztok!
A könyvnek hét része van,és az ötvenes években jelent meg.
A film igazi Blockbuster-nek ígérkezik...szerintem!
Csodálatos lessz!A Shrek rendezőjétől,a jelmezek,és díszletek a Gyűrűk Urát is készítő Weta Vorkshop műhelyében készülnek,a zenét pedig H.G.Williams szerzi.
-
#5 Es konyvbol lett film :D -
davos80 #4 Sztem a filmből lett a gém. -
#3 jééé, én aszittem ebből csak game van :D nem tudtam hogy ez mesefilm vagy film vagy mi is van belőle -
davos80 #2 Kurva jó volt a mese!Mármint könyvben.Volt vagy 3 része. -
Malbeth #1 Sziasztok!
Egy hónap múlva kerül a mozikba C.S Lewis nagysikerű könyvéből készült film.
Ha valaki a karácsonyi szünetben magának és családjának tartalmas időtöltést
akar szerezni,akkor ezt a filmet ajánlom!