Narnia Krónikái
Oldal 1 / 7Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali !
Remélem még valaki ráránéz erre a topikra...
a 88-as sorozat utolsó két része kellene (olyan verziót találtam, amiben csak az elsõ 4 rész volt benne)
illetve angol verzióban megtaláltam, de ahhoz jól jönne magyar felirat (feliratok.hu-n nem leltem hozzá)
ha valaki esetleg tudna segíteni, az légyszi írjon
Remélem még valaki ráránéz erre a topikra...
a 88-as sorozat utolsó két része kellene (olyan verziót találtam, amiben csak az elsõ 4 rész volt benne)
illetve angol verzióban megtaláltam, de ahhoz jól jönne magyar felirat (feliratok.hu-n nem leltem hozzá)
ha valaki esetleg tudna segíteni, az légyszi írjon
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szerintem egyértelmûen jobb mint az elsõ, már csak azért is, mert a története is mozgalmasabb. Bár a film a könyvtõl eléggé eltért, azért élvezhetõ volt.
Sziasztok!
Latom tobben kertek mar a Narnia 2 zenejet, azt is ami a filmben nincs benne. Valaki el tudna nekem kuldeni emailban ([email protected])? Megvennem eredetiben is, de sajna itt Afganisztanban eleg nehez lenne hozzajutni, es meg eleg soka megyek haza... Elore is koszonom a segitseget!
Latom tobben kertek mar a Narnia 2 zenejet, azt is ami a filmben nincs benne. Valaki el tudna nekem kuldeni emailban ([email protected])? Megvennem eredetiben is, de sajna itt Afganisztanban eleg nehez lenne hozzajutni, es meg eleg soka megyek haza... Elore is koszonom a segitseget!
sziasztok! nem tudja valaki hogy honnan lehetne megszerezni "Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény" címû MESÉT? Fontos lenne, és már nagyon sok helyen megnéztem de sehol nem találtam! Valaki segítsen! Elõre is köszi!
Hali!Megnéztem moziban a filmet,és hát..írtó lassan bontakozik ki a film.ezért nekem unalmas is volt az elsõ 50perc.viszont utána az effektek,a hangok és a látvány kárpótól!iszonyat jó film alapjába véve!de a legjobb mikor Aslan barátunk üvölt vlmi orbitálisat!remeget a székem!😄D
btw:maga az üvöltését nem lehet vlhogy megszerezni?csengõhangnak kitenném!😄DD
btw:maga az üvöltését nem lehet vlhogy megszerezni?csengõhangnak kitenném!😄DD
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Másikból másolva:
Már az elejétõl fogva rendkívüli audio-vizuális orgia az egész, csodálatos képekkel és hangulatos csatákkal. Az éjszakai surranós résztõl kezdve engem teljesen a vászon elé szegezett.
Az biztos, hogy az elsõ résszel ellentétben itt a látványos akció rész az, ami megfogja az embereket (ha megfogja), kevesebb a filózás, karakterrajzolás, könyvet sem figyeli annyira.
Tetszettek az apróbb részletek, aranyos bevágások, (pl.:kiskentaur nem bírja tartani a kardot és az apja segít neki) - ezek is dobnak a hangulaton nálam.
HD-ben nézném még párszor, de lehet mégegyszer beülök rá.
~~~~~~ AIONHUN.HU ~~~~~~
Only INNOCENCE can save the World!
Már az elejétõl fogva rendkívüli audio-vizuális orgia az egész, csodálatos képekkel és hangulatos csatákkal. Az éjszakai surranós résztõl kezdve engem teljesen a vászon elé szegezett.
Az biztos, hogy az elsõ résszel ellentétben itt a látványos akció rész az, ami megfogja az embereket (ha megfogja), kevesebb a filózás, karakterrajzolás, könyvet sem figyeli annyira.
Tetszettek az apróbb részletek, aranyos bevágások, (pl.:kiskentaur nem bírja tartani a kardot és az apja segít neki) - ezek is dobnak a hangulaton nálam.
HD-ben nézném még párszor, de lehet mégegyszer beülök rá.
~~~~~~ AIONHUN.HU ~~~~~~
Only INNOCENCE can save the World!
Narnia krónikái - Caspian herceg
látta már valaki? jobb mint az elsõ?
látta már valaki? jobb mint az elsõ?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
én nemrég láttam, és most olvastam az elsõ négy részt szóval elég érthetõ miért. mert a negyedik és a második rész között 1 év telik el, Narniában meg 1000, a 4. meg az 5. között megint egy év, Narniában meg három. a harmadik meg még az uralkodásról szól. szóval az a lényeg, hogy Narniában kiszámíthatatlan az idõ, mert 1 év alatt eltelt 1300 év, de az elsõ és a második között 40 év alatt csak 1000...
Olvasgatom a topicot és nem értem miért hasonlítja mindenki ahhoz?
kettõnek köze sincs egymáshoz!!!
két külön világ!
amugy én ma néztem meg könyvet mégnem olvastam!
nagyon tetszett kivéve a vége! 😞
már felnõttek erre kiesnek a ruhásszekrénybõl! szval nekem lol!
kettõnek köze sincs egymáshoz!!!
két külön világ!
amugy én ma néztem meg könyvet mégnem olvastam!
nagyon tetszett kivéve a vége! 😞
már felnõttek erre kiesnek a ruhásszekrénybõl! szval nekem lol!
REAL MADRID
Bármelyik CD-DVD lemezboltban😉
Hali! Április 25.-én jelenik meg a Narnia Krónikái DVD!!!!<#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#smile>#smile><#bohoc>#bohoc>Azzonal rohanni fogok a könyvesboltba,hogy megvegyem!<#hehe>#hehe>
Hamarosan fent lesz egy interjú a Magyar Narnia Krónikái rajongói oldalon ,amit Liszkay Szilviával, a Narnia Krónikái könyvsorozat és film fordítójával készítettünk!!! Sztem az este folyamán már fent is lesz, ajánlom mindenki figyelmébe!!!!!
Szia ToMo33!
Melyik zenére gondolsz??Arra ami a 9 perces elõzetes alatt hallható???
Mert az engem is érdekelne (a sima elõzetes zenéje már megvan).
Megköszönném ha elküldöd...,a címem [email protected].<#wave>#wave><#email>#email>
Melyik zenére gondolsz??Arra ami a 9 perces elõzetes alatt hallható???
Mert az engem is érdekelne (a sima elõzetes zenéje már megvan).
Megköszönném ha elküldöd...,a címem [email protected].<#wave>#wave><#email>#email>
Az érettségire a legjobbakat!😊
Az oldaladhoz meg nagyon jó munkát!Követni fogom az eseményeket.😊
Az oldaladhoz meg nagyon jó munkát!Követni fogom az eseményeket.😊
sziasztok örülök hogy tetszik már november óta mûködik! most dizájnversenyt indítottam rajta. ha van kedvetek ti is kreáljatok rucit a honlapomra!
Egyébként álltalában magam csinálom a dizájnokat de így éretségi elõtt sûrûsödik a program!
Egyébként álltalában magam csinálom a dizájnokat de így éretségi elõtt sûrûsödik a program!
Hello Hegemonix!
Hú az a dvd hatalmas lesz!De várom már!
Szia ToMo33!Megvan az a zene?!!Elküldenéd?Köszönöm szépen!
e-mailem:[email protected]
msn:[email protected]
Hú az a dvd hatalmas lesz!De várom már!
Szia ToMo33!Megvan az a zene?!!Elküldenéd?Köszönöm szépen!
e-mailem:[email protected]
msn:[email protected]
Ha vki akarja eklüdöm neki !!!!
ToMo
Császtok !!!!!!!!
Tök jó hogy kijön dvd-n!!!!!!
És mindenki örömére megvan az elõzetes végén lévõ zene
császtok
Tök jó hogy kijön dvd-n!!!!!!
És mindenki örömére megvan az elõzetes végén lévõ zene
császtok
ToMo
És az extrákhoz MAGYAR felirat is lesz!!KIra!
Malbeth, és többiek!
Tényleg kijön nálunk is dvd-n ez a csodálatos filmalkotás, méghozzá 2 lemezes pazar, extrákkal zsúfolt kiadásban!! Nagyon jó hír! 😊
http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=Tb103e96909a08384452f250110a5bae
Tényleg kijön nálunk is dvd-n ez a csodálatos filmalkotás, méghozzá 2 lemezes pazar, extrákkal zsúfolt kiadásban!! Nagyon jó hír! 😊
http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=Tb103e96909a08384452f250110a5bae
megnézem az oldalt,és nagyon tetszik...,örülök,hogy most már a Narnia Krónikáinak is van Magyar rajongói oldala.<#fogmosas>#fogmosas>
Gratulálok az oldalhoz!Nagyon klassz és sokoldalú!Remélem egyre többen fogják látogatni!
Nagyon jó az oldal!!!😊 Fõleg Georgie és James interjúja tetszik, azon nevettem párat^^
Szia! Okszi meglátogatom! Te is szereted a Narnia Krónikáit??
ha van kedvetek látogassatok el erre a honlapra:www.narnia.atw.hu
sziasztok!Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra!
Tényleg jó lenne megszerezni azt a zenét is,mert marha jó.<#wink>#wink>
A 9 perces elõzetes végén lévõ zene nekem is kéne.És nem tom honnan szedték mert a filmben nincs benne,tegnap láttam mégegyszer és direkt nagyon figyeltem a zenét és nincs.Valahogy meg kéne szerezni!!
Én csak a második kérdésedre tudom a választ:
Mo-n két fajta zenei albumot is lehet kapni, közel megegyezõ árban:
szimpla zenei CD, 3500-4500 körül mozog. Zenei CD + DVD kisfilmekkel, interjúkkal, képekkel, klippekkel, ami 4500-5000Ft-ba kerül. Én a gyõri alexandra könyvesboltban megtudtam szerezni a bónusz DVD-s változatot szerencsére^^
Mo-n két fajta zenei albumot is lehet kapni, közel megegyezõ árban:
szimpla zenei CD, 3500-4500 körül mozog. Zenei CD + DVD kisfilmekkel, interjúkkal, képekkel, klippekkel, ami 4500-5000Ft-ba kerül. Én a gyõri alexandra könyvesboltban megtudtam szerezni a bónusz DVD-s változatot szerencsére^^
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy a 9 perces elõzetes végén van egy fantasztikus zene és annak mi a címe?
Csak azért kérdem hogy milyen néven keressem.
Egy másik kérdés. MO-n kapható a Narnia filmzene CD-je? Ha igen akkor milyen árban?
Nah csak ennyi kérdésem van ma estére 😄
Csak azért kérdem hogy milyen néven keressem.
Egy másik kérdés. MO-n kapható a Narnia filmzene CD-je? Ha igen akkor milyen árban?
Nah csak ennyi kérdésem van ma estére 😄
Igen, jó lenne, ha kijönne nálunk is!! Mindenesetre jó elõjel, h a HP4 is már Ápr.-ban megjelenik itthon!
Az USA-ban biztos Áprilisba jelenik meg,gondolom nálunk is (remélem).<#papakacsint>#papakacsint>
Én megszereztem DVD-én de nekem nagyon nem tetszik a film
Malbeth, honnan az infó, hogy kijön a dvd már ápr.-ban?
Vagy nem Mo.-ra gondoltál?
Vagy nem Mo.-ra gondoltál?
Szia Matek 24!Ezt a filmet moziban kell látni!!Ott éri eligazán azt, amit szeretne és nem gépen vagy tv képernyõn.
wlég 1xerü felrakod a VobSub nemvü progit es átnevezed az avi filmet és az feliratoot 1névre és annyi
ALien
Nem tudom.De én megnéztem moziban ötször,és malyd a DVD-t is megveszem Áprilisba.
úgy az igazi,nem mindenféle rosszminõségû trutyit nézni.
úgy az igazi,nem mindenféle rosszminõségû trutyit nézni.
Lenne 1 kérdésem:Leszedtem a filmet torrentrõl,feliratot is szereztem hozzá,de nem tudom hogyan kell a feliratot belerakni a filmbe8az a probléma,hogy a letöltött cucc 1 avit tartalmaz)<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom>
Erő Izom,Viszkit Iszom!
Szia!
Igazi könyvben nem akarod megvenni?
A Narnia Krónikáinak a bevétele a Box Office szerint 640 milliónál jár...,ngyszerûen alakul,és remélem a Japán bevételekkel át lépi a 700 milliót.<#wink>#wink>
Igazi könyvben nem akarod megvenni?
A Narnia Krónikáinak a bevétele a Box Office szerint 640 milliónál jár...,ngyszerûen alakul,és remélem a Japán bevételekkel át lépi a 700 milliót.<#wink>#wink>
Sziasztok!!!
Azt szeretném megkérdezni,hogy az oroszlán , a boszokány és a ruhásszekrény címû részt, honnan tudnám letölteni eBook-ban???(persze magyarul)
Elõre is köszi.
Azt szeretném megkérdezni,hogy az oroszlán , a boszokány és a ruhásszekrény címû részt, honnan tudnám letölteni eBook-ban???(persze magyarul)
Elõre is köszi.
Szia! A Caspian Herceg talán mégjobb,bár énnekem mindegyik egyformán tetszik!
Jó olvasást kívánok hozzá!
Jó olvasást kívánok hozzá!
Sziasztok!Most fejeztem be egy napja a A ló és kis gazdáját.Nekem nagyon tetszett.Ebbõl is gyönyörû filmet lehet majd csinálni.És nagyon érdekes a történet,kíváncsi is voltam hogy milyen események történtek a Pevensie testvérek uralkodása alatt.Ez a könyv pont abba a korszakba repít el.Már nagyon kíváncsi vagyok a Caspian hercegre is.Jövõ héten szerintem meg is veszem.
Az egy injekciós tû... A forgatás elõtt intravénásan lõtte be magát egy kis heroinnal a színész... <#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Azt persze tudtam, h nincs köze a Narniához, de kb. ugyanolyan jóót várok, csak talán egy kicsit komolyabbat.És igen, mind a 7 könyvet olvastam.
Szia!Remélem tetszeni fog a könyv,de arra legyél felkészülve,hogy semmi
köze sincs a Narniához,sem stílusában,sem mondanivalójában.
A Narnia könyveket olvastad már,kedves 1989??
köze sincs a Narniához,sem stílusában,sem mondanivalójában.
A Narnia könyveket olvastad már,kedves 1989??
Azért vettem fel az Edmund kérdést, meer máshol azt irták, h gonosz, és kiv voltam, h csak én gondolom-e másképp. A könyvben pedig asszem úgy írják le a törökcsemegét, h ha valaki egy azzal teli szobára bukkanra, az addig enné, míg ki nem pukkad... Ja és még sztem abba is kijõn, h nem rossz, h Mr. Tummnus-t, és a Rókát is megakarta menteni, hát csak nem gondolkodott elõre...A Míg arcunk nem lesz, arra azt írták, h kifejezetten felnötteknek szóló mese, de mind1 mia mûfaja, rem jó lesz!
Oldal 1 / 7Következő →