36
  • dokar
    "Tudod nem tudsz egy vécébe túl sokat szarni, ha soha nem húzod le. Kell néha egy kis frissítés." <<Ez a mondat nagyon ott van. Rakd be aláírásnak! Tuti nyerő lennél vele!
  • NEXUS6
    köszi;)

(meg HuAn-nak is)
  • dokar
    jó volt az osztás! grat!
  • NEXUS6
    "-Milyen állat? Mondjuk tacskó?"
    ;))) Ez teccik! Ui. a barátnőmnek én egy kutyus vagyok, de akár konkretizálhatjuk is. Köszi az ötletet.
    Amúgy én egy bűzösszájú, kihalás szélén álló hatalmas, tuskó hegyigorillára gondoltam megammal kapcsolatban!;) De a tacsi jobb mert az is olyan mint én, be nem áll a szája.

"-lehet, hogy nehéz elhinned, de nem a érdekfeszítő hozzászólásaid miatt járok a fórumra."
    Édeske, ha nem tűnt volna föl, most is az én hozzászólásomra reagálsz.;)))
    Mint ahogy mint a balin te is rárabolsz minden hozzászólásra, amiben az imádott CÉGEDET valaki M$-ként merészeli jelölni.

"-ez konkrétan a te esetedben mit jelent? "
    Ez virágnyelven annyit jelent, hogy ha csak egyoldalú vélemények vannak a hozzászólások között, akkor abból a fórumból nem lesz semmi.
    Tudod nem tudsz egy vécébe túl sokat szarni, ha soha nem húzod le. Kell néha egy kis frissítés.

De nem is merek belegondolni, hogy ez a cizellált hasonlat a te felfogásod hálóit miért nem rezgette meg.
  • Caro
    Az hogy "konzol"-nak neveztek egy PC-t.
    Azonkívül az, hogy veszteséges :P
  • Skyline
    Van idejük ünnepelni a ps3-ig:)
  • archkoven
    Konkrétan mi volt az első xbox-ban az a marha vicces okoska?
  • Caro
    Hát, az xbox az egy röhej volt, meglátjuk ebből mi fog kisülni.
    Én nem számítanék sok jóra. Még ha sikerült is egy kis fan-tábort összeverbuválni.
  • archkoven
    "Ha nem lennének olyan állatok mint én"
    -Milyen állat? Mondjuk tacskó?

"az ilyen fórumok az unalomba, és a nyálatokba fulladna"
    -lehet, hogy nehéz elhinned, de nem a érdekfeszítő hozzászólásaid miatt járok a fórumra.

"Néha le kell húzni a szart!"
    -ez konkrétan a te esetedben mit jelent?
  • HuAn82
  • NEXUS6
    Arki, Nuki!

Ha nem vettétek volna észre (persze hogy észrevettétek;))) csak segítek nektek, hogy perverziótokat kiélhessétek.

Ha nem lennének olyan állatok mint én, akkor az ilyen fórumok az unalomba, és a nyálatokba fulladna!

Néha le kell húzni a szart!
  • Aramir
    Mi a bajod a C64-el? :)
  • archkoven
    Nem vagyok nagy híve a konzoloknak, de a specifikációi alapján ez az xbox360 nagyon ütős darabnak tűnik. Ha mellé vesszük, hogy jelentősen előbb jelenik meg mint a PS3 valszeg sokkal nagyobb sikerben lesz része mint az elődjének. Nem kis dolgot sikerült végrehajtania a Microsoftnak azzal, hogy ilyen rövid idő alatt komoly tényezővé tudott válni a konzolpiacon ahol pedig már addigra le voltak osztva a lapok.

Az ilyen vészmadarakkal mint NEXUS meg nem kell foglalkozni, csak szeretne a figyelem középpontjába kerülni, bár ez még soha nem sikerült neki...
  • FecaA
    Szerintem meg vagyél boxot és péest is mint én....... JA és te nem vagy Harry Potter(aszem így kő írni :-))........
  • NuCLEARScoRp

szerintem vegyél egy C64-et az való neked...

Ja és a Xbox360 le fogja gyűrni a PS3-at ezt most megjósolom!!!
  • NuCLEARScoRp
    Nincs hát idióta barmokkal mint te nem foglalkozok... csak nagyokat röhögök a kisebbségérzéstől túláradó idióta divatszövegeken....

Ma Divat a MS-ot ócsárolni... amit a MS elkészít az szar, ocska, a MS maga a gonosz....
  • NEXUS6
    Én azon gondolkodom, hogy a M$ valójában hogyan is gondolta az előző x pályafutását, amikor az utolsó évben is veszteséget hozott (nem is keveset). Arról meg hogy a HW önmagában nyereséges legyen szerintem a M$ még csak nem is álmodik.

Márpedig legjobb tudomásom szerint pl a PS2 hw azért egy idő után csak hozott hasznot is.
  • Caro
    Win nem valószínű, de linux viszont natívban elfut rajta, csak tölts le egy PPC-s változatot. Bár most még lehet nem érdemes, mert még lehet nincsenek meg a driverek.
  • Aramir
    Hát az legyen a legnagyobb baja, hogy a régi játékok ugyanúgy néznek ki rajta mint XBoxon.
  • strogg
    http://index.hu/tech/hardver/fxb051122/
  • strogg
    en kivancsi leszek a ps3-ra is azert.
    Szvsz egyaltalan nem lesz akkora verseny a ket konzol kozott. Az elso xbox eladasait nezve (persze a ps2-hoz kepest) egyaltalan nem volt siker.
    Mondjuk en valszeg egyiket sem veszem meg, ugyhogy nekem 8 :DD
  • NEXUS6
    Amúgy szerintem, nem olyan gáz, ez az új x, ha az x86 emu még windózt is futtat, meg línuxot akkor asszem elgondolkodok rajta, hogy beruházok egybe.

Ha az AmigaOS4-is fut rajta valahogy (PPC + ATI-GPU hardver miatt) akkor nálam is inkább ez lesz a nyerő.
    De azért majdmeglássuk.;))))
  • NEXUS6
    Annál hogy valaki mindent leszaroz, szerintem csak egyetlen undorítóbb dolog létezik, hogy minden szart benyal!
    Szerintem...

De azért nincs harag?;)
  • dokar
    Remélem lélegeztető gép helyett ilyet kapsz karácsonyra!
  • csomi
    Majd meglatjuk az eladasok alapjan. Hasonlo nagy sikerre szamithat a debut pedig xbox360-nal is.
  • csomi
    Szerencsere az nem erdekel senkit ha hulyen halsz meg.
  • Dzson
    A PS2 megjelenésekor ölték egymást az emberek. Ehez képest ez nulla. :)
  • pemga
    Hmm, az a fenti kép kicsit Borg-os :).
  • REAL_CIÁN
    Megint? Miért, mi volt még?
  • Evil Merodak
    Jó, és mennyiért vesztegetik?
  • dokar
    Nekem nem kell ilyen Xbox 360, sőt ha Ybox 720 lenne, akkor se kellene! Fúj!
  • NuCLEARScoRp
    A Microsoft megint nagyot alkotott!!
  • echo
    hehe. és tényleg, ünnepeljük az eljövetelét :)
  • Hedgehunter #3
    mar van....:)
  • fflx
    esetleg vallast is alapithanak ott helyben
  • Darth Sith
    nah, ha ez ilyen sikert hozott, mi lesz japánban a PS3-nál..?