Replika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vhogy most rám tört megint a replika....eddig kicsit pihentek a polcon a lemezeik..Idáig...Most hangulatom van hozzá..Masik Világ kapujában Marad már mindig a Legjobb Album..

Ha vkinek kéne vmely album linket tudok küldeni😉

LEgközelebb Mikor lesz Replika itt pesten???

viharockponthu
A 2007.12.21. Replika, Tankcsapda - Pecsa-s koncert néhány képe a galériánkban!

és honnan töltjük le õket?😛

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

hoppá ott figyeg a bcrics/warlock csatónál is ...eheh

dunga
És a koncertbeszámoló ITT van.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
<#vigyor2>
Új helyen van már, régit bezárták. Most a La Fabrik helyén mûködik, úgyhogy csak egy szintes a föld alatt.

Tegnapi plakát:

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

anno kecsó-n voltam katona a rep.bázison és hát rock café rulez😊)
huj de sok vodkát megittunk,,a felletesink is/százados, ezredes/is odajártak lazítani,heh

és hát replika kazettát is szarrá halgattam az idõ alatt!!

rock caféba emeleten fennn van még a metallica freskó???

dunga
Ahoz képest, hogy kb 50-en voltunk, elég jó buli volt.

dunga

Ma este Kecskeméten, a Rock Café-ban játszik a zenekar a Nem hiszek lemezbemutató keretében.

Öcsém által írt lemezismertetõ a Fémforgács oldalán: rökk'.

hellosztok nem tudjátok Csató milyen hangolásban játszik általába??? Én akárhogy kerestem még 1 tabot se láttam sõt még kottát se :S

nekem si tab kéne guitar
dunga
holnap kecsón Rock Café!

dunga
TAB-otok nincs, metalörök? Ide lehet küldeni zsákszámra: [email protected] = )

smv
Replika? Azt szeressük. Gergõ tanít dobolni. 😊

Starcraft + Diablo III - esemve

dunga
no'
10-én unplugged debrecenben!

dunga
szomszédban?😛

McFrost
régi underground banda, 10-es listán 7 amit csinálnak, nem túl eredeti az a baj,
de gyilkosak a számaik és kitartásuk dícsérendõ!
szvsz hasonló stílusú Watch My Dying & Monastery jobbak...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

voltam

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Topic: fel a csúcsra! 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Replika, ismerem õket nem fogod elhinni hol lakik az egyik tag ?

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

dunga
Sztem megérdemlik, h legyen itt topicjuk:$
aki gondolja, írjon