Twist Olivér - neopedofília klasszikus köntösben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért erre már lehetne mondani, h apád lehetnék..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
S amit az 1ik országban (kultúrában) szabad, azt nem szabad mind1ikben.. mindíg a helyi törvényeket és a saját nemzeti törvényeket kell betartani.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ez igen. Nagyon jó lehetett a producer, befenyítette biztos a fél stábot...
"...végülis, ez van"
Hát ez van. De Polanski azért még nem Fagin 😊
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
a mátrixot 65 millióból csinálták, és abban volt marhadrága bullet time meg számtalan egyéb apróság.
Igen, ezt lehet állítani akkor, hogy ha egy 20-30 éves ember ágyba visz egy 13 évest, végülis, ez van. Na de Polanski 1933-ban született, szóval 72 éves. Erre mondd hogy nem beteges.
Vigyázat pedofília?
Ha már a címbe került. Milyen egyszerû egy ilyen bélyeget rásütni valakire. És én szeretném itt Polanskit - ha nem is teljesen egyetértõen - de megvédeni. Mint ismert 1977-ben a rendezõnek viszonya volt egy 13 éves lánnyal. Nem mondom azt hogy szép dolog. De ha a jelenleg hatályos magyar törvények azt megengedik (és megengedik!) hogy 14 éves kortól akár velem egynemû partnert (egy fiút) az ágyamba vigyek, akkor ehhez képest Polanski nem csinált semmit! Elnézést, undorító voltam, de kikívánkozot belõlem...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
persze nem lehet olyan párhuzamot vonni, mint a lotr és SW között, de amikor olvastam nagyon hasonlónak tûnt.
már többször elolvastam a könyvet és mindíg tetszett, viszont még egy film/sorozat/rajzfilm feldolgozást nem bírtam végig nézni.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
a filmen is bealudnék
inkább kihagyom
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Középkor, LOL. A 19. század?😊