612
SG: Székesfehérvár Connection
  • akyyy
    és akkor rendezhetnénk egy sg-s talit :D
  • akyyy
    akkor küld el emailbe, pm-be megirtam az emailcimemet. azt nem igérem 100%-ra, hogy szines lesz.
  • lee86
    lol dejó, hogy rákérdeztem. :) 10 ft az príma lenne! 76 oldalról van szó, úgyhogy azt hiszem várok. :)
  • akyyy
    geo koliba

10 ftért nyomtatok, de ha sok az anyag (több mint 40 oldal) és tudsz várni kb egy hetet, akkor ingyen :D
  • lee86
    és olcsón (x ≤ 10Ft) nyomtatni?
  • king82
    Hol lehet nagyon jót Darts-osni?
  • king82
    Gondoltam
  • PesSim
    csak annyit, amit itt olvasok

van egy csaj, akivel ezek szerint egyszer találkoztál, 'elvileg' tudod a nevét, tudsz egy rossz mail címet
    ezek után mit gondolhatnék?
  • king82
    Jó reggelt!

Nincs kedved elmesélni akkor hogy te mit tudsz?
  • akyyy
    a nevét
  • PesSim
    :D téged csöppet becsaptak :)
  • king82
    Köszönöm a választ!
    (A nevét vagy a képről a csajt. Különben)
  • akyyy
    nem ismerik
  • king82
    Maga a kérdés, hogy tényleg ez a neve és ha tud valaki valamilyen utolérési lehetőségét.
  • king82
    Keresek egy lányt aki segítséget ígért nekem. Ezt a nevet adta meg Rottenbiller Anna, de sajnos nem érem utol a tőle kapott e-mail címen. Ha segít van róla egy képem is: http://noob.hu/2011/04/06/kona_08_0007.jpg
    A baloldali hölgy lenne az.

Remélem tudtok segíteni. Mindent köszönök.
  • akyyy
    :DDD hát a barátnőm onnan ment ki svájcba, szerzett pár ismerőst. miért?
  • king82
    Nem jár valaki véletlenül a Fehérvári Kodolányi Fősulira?
  • king82
    Jó reggelt!

Egy kérdésem lenne. Hol lehet Fehérváron hosszú szőrű kefét venni porszívóhoz?
  • PesSim
    wow, dearanyoskedves :)
  • shad0w
    ez királyság! :D én sosem állnék neki sütögetni :P max egy rántottát csináltam reggelire, egyszer, aztán ennyi :D
  • Adaaam
  • akyyy
    most jön vissza a barátnőm, és ezzel lepem meg.

meg nemsokára szülinapja:D
  • Adaaam
    mire készülsz? :D valami feladat vagy ennyire hódítani akarsz? :D
  • akyyy
    most már csak egy oölcsó virágos kéne mert 24ezret nem fogok virágra költeni :DDD azt meg tudom: reggel a piac :D
  • wander01
    ja most nézem hogy lett... :)
  • wander01
    tudod hol nézd meg? a liszt ferenc utca végén. ha a plaza főbejáraton kimész, akkor dobj egy balost be a sétálóutcába, mintha mennél az országalmához, és az első ház jobbra, a liget sarkánál. ott van (mikor utoljára arra jártam legalábbis volt) ilyen vasedény-háztartási bolt. a másik a kossuth utcai postátol vissza, pont a sarkon volt, de az lehet már nincs ott, arra nem jártam már egy ideje.
  • akyyy
    ósannba vót, jeah!
  • akyyy
    jaja
  • Bandi 18
    Tecsóba Sparba nézted már?
  • akyyy
    vasedénybolt van valahol?:D sziv alaku forma kéne:D vagy auchan. csak nem biztos hogy van és feleslegesen nem akarok vennibuszjegyet:D
  • lee86
    már be vagyok náluk iratkozva, úgyhogy sajnos már sosem tapasztalhatom meg Árpi szakértelmét. :( ez esetben viszont marad a random.org. :))
  • wander01
    én erre csak annyit tudok mondani hogy a speedcar-hoz menj a Veres Árpihoz... :))) ő a tuti, és még praktizál
  • lee86
    janem... csak gondoltam körbeérdeklődöm, hogy melyik oktatónál lenne érdemes gyakorlatra jelentkeznem. 30 óráról van szó, úgyhogy nem lenne szerencsés zsákbamacskázni az ilyennel. :)
  • wander01
    Mert? csak nem molesztáltak?
  • lee86
    sziasztok! van köztetek olyan, aki a turbo2001 autosiskolánál szerzett jogosítványt?
  • akyyy
    ami valovilágba volt, az nem fehérvári vót?:S
  • wander01
    van. ha jó gokartpályát keresel, akkor viszont nincs... :(
  • akyyy
    van a közelbe valahol Gokart pálya?
  • HiPPoNaX
    EC Bazis? A plazaval szemben vannak, azt hiszem Palotai ut 8.
    Patrontoltesben pedig lehet, tudok segiteni, ha legkozelebb aktualis lesz, igaz fejbol nem tudom, milyen aron.
  • akyyy
    csak az info lesz, ami huzos, más nem:D de viszont lehet lesz annyi kreditem hogy átraknak államira, ugy meg nagyon jó dolgom lesz:D