612
SG: Székesfehérvár Connection
-
#572 és akkor rendezhetnénk egy sg-s talit :D -
#571 akkor küld el emailbe, pm-be megirtam az emailcimemet. azt nem igérem 100%-ra, hogy szines lesz. -
#570 lol dejó, hogy rákérdeztem. :) 10 ft az príma lenne! 76 oldalról van szó, úgyhogy azt hiszem várok. :) -
#569 geo koliba
10 ftért nyomtatok, de ha sok az anyag (több mint 40 oldal) és tudsz várni kb egy hetet, akkor ingyen :D -
#568 és olcsón (x ≤ 10Ft) nyomtatni? -
#567 Hol lehet nagyon jót Darts-osni? -
#566 Gondoltam -
#565 csak annyit, amit itt olvasok
van egy csaj, akivel ezek szerint egyszer találkoztál, 'elvileg' tudod a nevét, tudsz egy rossz mail címet
ezek után mit gondolhatnék? -
#564 Jó reggelt!
Nincs kedved elmesélni akkor hogy te mit tudsz? -
#563 a nevét -
#562 :D téged csöppet becsaptak :)
-
#561 Köszönöm a választ!
(A nevét vagy a képről a csajt. Különben) -
#560 nem ismerik -
#559 Maga a kérdés, hogy tényleg ez a neve és ha tud valaki valamilyen utolérési lehetőségét. -
#558 Keresek egy lányt aki segítséget ígért nekem. Ezt a nevet adta meg Rottenbiller Anna, de sajnos nem érem utol a tőle kapott e-mail címen. Ha segít van róla egy képem is: http://noob.hu/2011/04/06/kona_08_0007.jpg
A baloldali hölgy lenne az.
Remélem tudtok segíteni. Mindent köszönök. -
#557 :DDD hát a barátnőm onnan ment ki svájcba, szerzett pár ismerőst. miért? -
#556 Nem jár valaki véletlenül a Fehérvári Kodolányi Fősulira? -
#555 Jó reggelt!
Egy kérdésem lenne. Hol lehet Fehérváron hosszú szőrű kefét venni porszívóhoz? -
#554 wow, dearanyoskedves :) -
#553 ez királyság! :D én sosem állnék neki sütögetni :P max egy rántottát csináltam reggelire, egyszer, aztán ennyi :D -
#552 -
#551 most jön vissza a barátnőm, és ezzel lepem meg.
meg nemsokára szülinapja:D
-
#550 mire készülsz? :D valami feladat vagy ennyire hódítani akarsz? :D -
#549 most már csak egy oölcsó virágos kéne mert 24ezret nem fogok virágra költeni :DDD azt meg tudom: reggel a piac :D -
#548 ja most nézem hogy lett... :) -
#547 tudod hol nézd meg? a liszt ferenc utca végén. ha a plaza főbejáraton kimész, akkor dobj egy balost be a sétálóutcába, mintha mennél az országalmához, és az első ház jobbra, a liget sarkánál. ott van (mikor utoljára arra jártam legalábbis volt) ilyen vasedény-háztartási bolt. a másik a kossuth utcai postátol vissza, pont a sarkon volt, de az lehet már nincs ott, arra nem jártam már egy ideje. -
#546 ósannba vót, jeah! -
#545 jaja -
#544 Tecsóba Sparba nézted már? -
#543 vasedénybolt van valahol?:D sziv alaku forma kéne:D vagy auchan. csak nem biztos hogy van és feleslegesen nem akarok vennibuszjegyet:D -
#542 már be vagyok náluk iratkozva, úgyhogy sajnos már sosem tapasztalhatom meg Árpi szakértelmét. :( ez esetben viszont marad a random.org. :)) -
#541 én erre csak annyit tudok mondani hogy a speedcar-hoz menj a Veres Árpihoz... :))) ő a tuti, és még praktizál -
#540 janem... csak gondoltam körbeérdeklődöm, hogy melyik oktatónál lenne érdemes gyakorlatra jelentkeznem. 30 óráról van szó, úgyhogy nem lenne szerencsés zsákbamacskázni az ilyennel. :) -
#539 Mert? csak nem molesztáltak? -
#538 sziasztok! van köztetek olyan, aki a turbo2001 autosiskolánál szerzett jogosítványt? -
#537 ami valovilágba volt, az nem fehérvári vót?:S -
#536 van. ha jó gokartpályát keresel, akkor viszont nincs... :( -
#535 van a közelbe valahol Gokart pálya? -
#534 EC Bazis? A plazaval szemben vannak, azt hiszem Palotai ut 8.
Patrontoltesben pedig lehet, tudok segiteni, ha legkozelebb aktualis lesz, igaz fejbol nem tudom, milyen aron. -
#533 csak az info lesz, ami huzos, más nem:D de viszont lehet lesz annyi kreditem hogy átraknak államira, ugy meg nagyon jó dolgom lesz:D