755
mai fiatalok...
  • IXEMGabeo
    #755
    thanks:) cukker vagy xDDDD
  • Brigicsaj
    #754
    Hát a mai fiatalság szavaival élve "lájkolom" amit írtál! xD
  • Brigicsaj
    #753
    Hova akarsz beilleszkedni? Hisz te írtad, hogy egyik stílus irányzat képviselőiből sincs egy darab se , ott ahol élsz! Akkor miről beszélünk? :)
  • Brigicsaj
    #752
    Szia!
    Ha engem kérdeznél én annyit mondanék neked, ha már ennyi féle-fajta stílusból magadénak érzel egy-egy kis darabot, akkor szerintem egyiket se választ, ne akarj tömeg "gyártmány" lenni...Legyél egyedi! Úgy öltözködj, ahogy neked tetszik (persze a jó ízlés határain belül) , és hallgass olyan zenét, ami és amelyik csak tetszik.

    Én ezt nem értem a mai fiatalságban leginkább. Mindegyik valamilyen stílust akar követni. De kérdem én, minek önkéntesen belebújni egy skatulyába? Azért hogy utána kikérhesd magadnak az előítéleteket? Fölösleges!
    Élj úgy, öltözködj úgy, hallgass olyan zenét, amit szeretnél, ahogyan szeretnél.

    (Ez az én személyes véleményem, aztán úgy döntesz, ahogy jónak látod :))
  • 38tibi38
    #751
    Rendben,köszönöm a biztatást:)
  • IXEMGabeo
    #750
    csajozz be szöveget azért mondtam, mert nem tudtam az életkorod. ahogy kivettem a szavaidból változó életkorban vagy, hmm. Amit már előttem is mondtak, ne hagyd magad befolyásolni legyen helyén mindig az eszed és az a legjobb, ha a magad egyéniségét alakítod ki.
  • IXEMGabeo
    #749
    és még be merik a cigányokat jó, tisztességes állampolgárnak állítani őket átérzem a helyzeted, én kb 97-2005 voltam általános iskolás és már akkor tele volt a sulim kisebbségiekkel, totál szutykok voltak és sajnos itt a fórumon meg merik védeni őket, amikor nyilvánvaló, hogy egy alapból szemét nép, nagyon kevés a dolgos, rendes roma, kevés százalékban...de OFF vége. Ne érdekeljen senki és semmi csak magaddal törődj és tanulj, mint állat, mert maximum avval érhetsz el sikert...Nem kell stréberkedned, magadnak tanulsz, hogy elérd a céljaid. Nem mondom azt, hogy jó lesz a helyzeted, mert Magyarországon egyre kevesebb a lehetőség így azt mondom tanulj meg egy nyelvet és húzz ki innen, ez a fő tanács, amit tudok neked mondani:(
  • tttttom
    #748
    Hát én meg pont ettől tartom magamat különlegesnek, hogy nem akarok sehova se beolvadni. :D Mert minek?
  • 38tibi38
    #747
    Majd inkább gimnáziumban. Nem azért mert nincs kedvem hanem mert ott értelmes emberek lesznek nempedig ilyenek,hogy ha már a közelükbe megyek kiröhögnek,meg ha udvaron is csak rájuk nézek már egyből szólnak a másiknak,meg a kisebbségiekből is egy tucat van,nem vok raszista de amit művelnek egyszerűen felháborító. Hátha gimibe már jobb lesz mint itt mert szerencsére ebbe a gimibe senki se fog járni csak Gyulára vagy Csabára,de én maradok itt mert nem akarom a szüleimet ugráltatni,hogy vigyenek el kocsival meg ha nem akkor fél 6 kor kelljek hogy beérjem a buszt.
  • IXEMGabeo
    #746
    csajozz be:D
  • 38tibi38
    #745
    De én tartozni akarok valahova. Nemtudom miért de rosszul érzem magam a bőrömben,mivel generált szorongásom van és beileszkedni se tudok:(
    Egyszerüen nem akarok önmagam lenni:(
  • Herr Lehrer
    #744
    legyél halott ;)
  • tttttom
    #743
    Figyelj erre fiam! :)

    szerintem inkább ne kövess és ne is olvadj be egy stílusirányzatba se. :)

    Legyél inkább önmagad. ;)

    Más szóval viselkedj úgy mint egy normális ember és legyél tisztességes. Ami neked tetszik ruházat azt vedd fel és ne azokat amik divatba vannak, de mondjuk nem szereted. :) Hát én kb. ennyit tudok neked javasolni. :)
  • 38tibi38
    #742
    Hali. Tudom ez nem ide tartozik de nemtudtam máshova irni. Melyik stilusirányzatot kövessem? Emo:megvan bennem az életérzése de külsőmet félek azzá tenni,góth nál ugyanez mint emonál,skinhed:utálom a romákat,de nemvok kigyurt állat,deszkás:nemtudok gördeszkázni,punk:apám nem naon birja őket,metálos:birom a zenéket meg minden de nemtom hogy öltözködnek,diszkós:ezeket se tom hgy öltözködnek.... És az a legnagyobb baj hogy sajnos a Leg unalmasabb városban élek ahol ezekből egy sincsen! Ha tudnátok még stilusirányzatokat mondani megöszönném.
  • warnjames
    #741
    A mai fiatalok? Én sem vagyok túl öreg a 24 évemmel, de amiket manapság tapasztalok és látok az még engem is felháborít. A mai fiatalok alatt én a 14-18-as korosztályt értem. Elképesztő, hogy egyrészt - és ez főleg a lányokra igaz - úgy néznek ki, mint a saját anyjuk. A viselkedésük... na azt nem tudom ilyen röviden kifejteni. Borzasztó. Mondjuk, ilyenkor mindig azt kérdezem magamtól, hol vannak a szülők?? Én miért nem jártam hajnalig bulizni 14 évesen? Na, nem azért mert nem jutott eszembe, hanem mert a szüleim nem engedtek. Hála az égnek!
  • IXEMGabeo
    #740
    nem, hanem a másik fele a lusta, túllaza, semmittevő fajta és akik melegedni járnak be oda főként...;)
  • Mike at home
    #739
    "ugyebár kb 60-an vagyunk ebből a fele ember"

    a másik fele mi? alien?
  • Brigicsaj
    #738
    én tök nyugodt vagyok..:)
  • IXEMGabeo
    #737
    jó most a szöveg egy részét már elfelejtettem már bőven éjfél után olvastam el:D hirtelenjében válaszoltam amúgy nyugi a lényeget kivettem:)
  • Brigicsaj
    #736
    ő sem az összesre írta, ha jobban odafigyelsz...megemlítette az egyre fogyó kivételt, és abban igaza van,....vannak kivételek, csak már egyre kevesebb.... :S
  • IXEMGabeo
    #735
    megcáfolnám annyiban, hogy azért ahova járok kurzus, ugyebár kb 60-an vagyunk ebből a fele ember, akit megismertem a tanulás mellett dolgozik is, próbálják a szerény anyagi körülményeiket picit elnyomni és önállósítani magukat, úgymond hasznossá tenni magukat..ez mondjuk pozitív és nem kis dolog bevállalni, az is igaz, hogy ez a 2 éves dolog itt azért sok a szabadkezünk szval simán belefér az ember idejébe a munka is, persze, aki akar és nem áll jól. Lényege a dolognak nem minden fiatal olyan, ahogy leírtad, ahol most vagyok az V kerben, elég normális a csoport semmi gáz nincsen, legalább is azok között akiket úgy ismerek...vidékről is sokan jöttek, albérletük van, meg koleszosok, semmi gond nincs velük, emberileg is a legtöbbjük szimpatikus.
  • Brigicsaj
    #734
    Ott a pont! :D
  • IXEMGabeo
    #733
    utolsó sorokban az iróniád érződik
  • Ackro
    #732
    mai fiatalok? pfff
    hányinger amit az iskolákban csinálnak meg az, hogy neki joga van -mondjuk erről a hülye társadalom azaz mi tehetünk- na persze!
    jogai vannak! meg nem adunk nekik egyest alsó tagozatban (végülis nem olyan fontos megtanulni írni-olvasni), nehogy megsérüljön a kis lelki világuk...
    akinek vannak jogai annak kötelezettségei is vannak de ezek már azt csinálnak amit akarnak! csak a szex meg a szipó! :) meg a buzi lájkolós közösségi oldalak meg felszínes és sivár értékrend.
    persze nem ők az igazi hibásak mert a szüleiktől büdösödik az új generáció és lássuk be a mai szülői korosztály is egy halom szar: a társadalmi különbségek egyre inkább kontrasztosak van a semmittevő miller aki beleszarik minden(ki)be meg a csóri hatszázgyerekes mert unalmában fiall, meg lehet ingyenélni segélyekből aztán meg rinyál, hogy nem tudja eltartani.
    a másik, hogy vagy mindenki akkor megy szabadságra amikor én vagy nem tudom, de szerintem nincs nagyobb forgalma egy tesconak vagy corának mint hétközben munkaidőben csak tudnám hogy a faszba lehet megpakolni úgy a kosarat a semmittevésből, hogy kitörjön a kereke míg kitolja az x5-ös bmw-ig a parkolóba.
    na jó kezdek elkalandozni...
    egy gondolat még: aki dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni és sajnos az marad fenn aki lop, csal, hazudik és ezt a magatartást plántáljuk a jövő generációkba akik ezt egyre profibban és egyre hidegebb vérrel fogják művelni.
    tisztelet annak az egyre fogyó kivételnek akik majd ezt a két parazita osztályt tartják el becsületes munkával a jövőben is.
    na jó inkább megyek megnézem, hogy beálltam e a ferrarival a teremgarázsomba aztán úszom egyet lefekvés előtt, holnap nehéz napom lesz, le kell ugranom máltára mert beázott a nyaralóm pincéje és hát az embernek mindent magának kell intéznie! borzasztó, hogy manapság milyen nehéz rendes személyzetet találni! :)
  • Brigicsaj
    #731
    Nem nagyon érdekel, hogy örül-e vagy sem...xD Tudja ő nagyon jól..:D Csak nem képes feldolgozni,...vaaaagy játsza az agyát..:D
  • IXEMGabeo
    #730
    ennek a hírnak a Kaszás lovagod nem örülne;)
  • Brigicsaj
    #729
    Sehogy..:D Már van párom, így aztán esélyük nincsen..:P
  • IXEMGabeo
    #728
    Horgászni szoktak 1-2 tavon, ami a közelbe van...

    persze ott a Duna is, dehát, mint tudjuk a hal nem igazán terem mindennap a Dunába, tehát logikusan nem egy leányálom a horgászatra...ezt nekem anno az általános iskolás szigetszentmiklósi oszt társaim mesélték...
  • Molnibalage
    #727
    Mit mondtak? Nem mintha sokat tudnék róluk. Nem vagyok pecás.
  • IXEMGabeo
    #726
    xDDD ezek a mai fiatalok már a Dunát sem ismerik fel xD

    amúgy tudom, hogy az, hisz voltam Ráckevén ugyanez a látvány fogadott:)
    viszont azt meg kell kérdezzem, hogy a hogásztavakról, akik meséltek nekem igazat mondtak e? elvileg kellene, hogy legyenek ott külön bányatavak hisz Csepelen is volt belőle nem egy...
  • Molnibalage
    #725
    Grrrrrrrrr! Ez A Duna... :)
  • IXEMGabeo
    #724
    hmm, ja a legendát én is hallottam a horgásztavakról xD
  • IXEMGabeo
    #723
    kikupálódtál, mint a filmekben:D
    és hogy viseled azt, hogy a pasik sorban állnak utánad?:D
  • Molnibalage
    #722
    Hát nem a Auchannál, az biztos... Mondjuk itt. :)

  • Brigicsaj
    #721
    merre?
  • Brigicsaj
    #720
    Én sose ütöttem, lehet lány mivoltomból, de én inkább otthagytam őket beszéljenek magukba, nem érdekelt...Jó mondjuk olyan nincs, hogy nem érdekel, de ha a látszatát kelted annak, hogy szarsz arra hogy ők mit mondanak, vagy csinálnak, akkor a nagy többség keres mást akit szekálhat, mert nincs meg az örömük, hogy sírni lássanak és megalázottnak...:) Sztem ez jobb módszer, mert az erőszakban, hát nem mindenki kerül fölül, egy gyengébb ember jól megszívhatja..:S
  • Brigicsaj
    #719
    Hát én Debrecenben születtem..:)
    De már miklóson kezdtem a sulit..:)
    Am meg nem néztem így ki régebben...:) csúnya voltam nagyon, kövér voltam, pattanásos meg szemüveges..és hár ezért csúfoltak..:S Aztán megelégeltem, lefogytam, a szemüveg azt mai napig nem tudom hogy csináltam, de már nem kell..:P Aztán a pattanásaim is eltűntek...:D Aztán kezdődött hogy megnéztek a fiúkák..:D Szal megdolgoztam érte, hogy így nézzek ki..:P Így legalább nem csúfolnak a külsőmmel...:P De én még mindig önbizalom hiányos vagyok kicsit...de sztem egészségesen..:P
  • Molnibalage
    #718
    Hát azt csak annak csúfolják, de az igazi Miklós a picit odább van. :)
  • IXEMGabeo
    #717
    ez nem jó...ilyeneket én azért nem csináltam, pedig, azért alapjáraton sokat ülök gép előtt:D
  • IXEMGabeo
    #716
    szimplán nem képesek a jót értékelni maguk körül;) ami jó abba belerondítanak, hogy magukra hívják a figyelmet és imponáljanak másnak...mivel önmagukkal elégedetlenek így hát belerontanak más életébe evvel csak a saját maguk bizonyítványát állítják ki...csak az a baj, hogy hiába is beszélnél velük, nem lehet szót érteni az efféle emberekkel. Szépen csak annyit tehetsz, hogy nem törődsz velük, ha meg durván beléd kötnek, és, ha már a kúltúr emberek közötti megállapodás sem működik, nincs mit tenni haza kell küldeni az egyiket egy jobb egyenessel...De ilyen szituba nehogy belekeveredj, csak, ha már ott tartana a dolog, hogy nagyon aláznának akkor kell egy nagyot ütni, hogy leszálljanak rólad