Buszok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, rebesgették, hogy vegyes vonal lesz a 40gy-ból

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

40Gyors: 16 db bkv-s 260-as + 4 db Localo (idáig 20 db bkv-s 260-as volt).
41-250: 9 db Localo (idáig 9 db Transmanos 263-as volt).
87-87A: 5 db 263-as + 3 db Localo (idáig 8 db Transmanos 263-as volt).
Illetve hétvégén a 41Gyors is Transmanos lesz, 1 (vagy 2, nem tudom pontosan mennyi van rajta hétvégén) db Localoval, hétköznap marad a 3 db bkv-s 260-as.

Azok részben vagy teljes egészében videoton-transman vonalak.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

És mi véelményetek az USA-ban népszerü ilyen lakóbuszokról?
Szerintem nagyon pazar!

Örüljön az utas,ha élve eljutt oda ahova szeretne!😄

Ha egy két képet fel tudnál tenni,az nagyon jó lenne.

Azt nem tudom,ilyen kereszt kérdésre nem számítottam!😄😄
Mindenesetre érdekes.

Sziasztok!

Na megjelentek Bp-n az újabb (Volvo) Alfa Localo-k. 😞 A piros40-esen jár 3-4 db, a 41-250-esen csak az jár, illetve a 87-87A-n is 2-3 db van. Ezzel sajnos tovább csökkent Dél-Budán a 200-as Ikarusok száma.

Attila56
a 2.-k és a 3.-k kép hogy kapcsolodik a buszokhoz? 😄 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
He-he.Romániába biztos ilyen közlekedik a szegényebb helyeken 😊
És még jegyet sem kell venni ha fent vagy 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
Ez haláli brutális 😄

Meggondolnám a felszállást!😊

ezek se egyszerüek😊

Attila56
gyááá ez komoly 😊
Azok a Merci buszok is olyan régi módika nem?😛

Attila56
hát igen....😊

SZIASZTOK NYITOTTAM KÉT FÓRUMOT:KITALÁLT ZENÉK ÉS ÚTHENGEREK

Ngyon szépek a régi buszok<#wave><#wave><#wave>

Érdemes néha feleleveníteni,azt hogy milyen jármüvekkel jártak elõdeink!

Attila56
Örülnél ha olyanod lenne<#mf1>
Te <#lama> ezek értékes,vagy érdekes buszok..nem kell egybõl lefikázni õket....

Meg a másik üzenetben is nagyon szép buszok vannak!Azokis csodagépek!<#mf1><#eljen><#mf2><#taps>

Húha!Nagyon szép mind a három busz!Igazi Csodagépek!<#eljen><#mf1><#vigyor><#mf2><#taps><#taps><#vigyor>

Képek a teljesség igénye nélkül:

Nem tudom,végülis nincs kizárva.
De a jelen felhozatalban nem láttam,lehet hogy amit láttál az egy ujságnak a melléklete lehetett.

Attila56
Pedig egyszer láttam egy busz újságot....valahol méghozzá magyar volt.De már nemtudom hol :S

Attila56
Jó de azok is ilyen hosszú utakra vannak fejlesztve.Meg túrista buszok.....

kimondott buszokkal foglalkozó ujság nincs,a Camion Truck Magazin,foglalkozik buszokkal.

A busz nem emeletes,hanem emelt padlószintû.
Ebben az esetben az E98 jöhet még szóba,mint lehetséges tipus.
Emeletes busza van volán társaságoknak:kisalföld,pannon

Attila56
Aki szereti az autokat azok jöhetnek az Auto motor topciba.Várok mindenkit sok szeretettel.Amúgy busz újság van? 😄

Attila56
Azért szeretném ezeket hogy jobban fel legyen dobva a topic 😊

Attila56
FAQ-ba kiszeretne belekezdeni? 😊

Attila56
Kész van felüólre a kép.Nem lett egy nagy szám....de eggyelõre jó lesz az 😊
Csak majd belessz rakva

Attila56
De viszont 2 emeletes........
Azért köveztettem erre mert az E sorozatnak vannak emeletes buszai(Eurolines)

Egyik se.
Magánfuvarozó busza.
Én ugy látom hogy ez egy Ikarus 396-os.A 95-ös nincs ilyen magas.

Attila56
Ez egy E94 Eurolines féle vagy E 95? 😄

Attila56
Szép..csak a kamerás nemtudja tartani a kamerát 😄 😄

Annyi meg pont kell!<#vigyor>

Attila56
aha 😄 😄
hááááát.......nem vagyok annyira rossz 😛,Csak alkalmanként(ritka) 😛 😄

Ijjászkodsz... Attilának hívnak... rossz ember nem lehetsz ^^

Attila56
Oké.Csak mások szerint lehet hogy hülyeség :S

Attila56
Húhhh....majd megnézem holnap mert ma jöttem haza a versenybõl ebbõl a pillanatbõl(íjász verseny) aztán kész vok,és fáradt 😄

Jó kis videó,néha az az érzése az embernek,mintha a próbapályába pár pesti utat is beépítettek volna!😊