Buszok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila56
errõl még nem hallottam,hogy elöbb is el lehet kezdeni.Apu azt mondta nekem hogy elöbb B-kategoriás jogsinál fontos hogy eltöltsd a két évet!

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Hát ezt Európában nem hiszem hogy ellehetne adni igy!😊
Itt más formavilág adható el szerintem.
Meg elég furi az egész konstrukció.😊

Attila56
jó...azt már én is látom..pl. az az emeletes..meg stb...azért azt felismerem még 😊
Meg ott van régi iakrus is..meg ha jól látom akkor Merci is?(legalsó polc elsõ kék busza)

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Én ugy tudom már ellehet menni korábban is,max többet kell fizetned a jogsiért,mert több órát kell venned.De én ugy tudom,hogy ez az idõkorlát csak elvi szinten van,tényhogy ajánlott egy kis gyak elötte!😊

Amit felismertem az a Neoplan pár tipusa

Attila56
fúúú látszik hogy Amcsi stilus..eléggé rusnya dög 😄
Viszont elöl az üveget még nagyobbra is lehetett volna csinálni...

bulba
Nos, igen az Ikarus Amerikai csapata mostanában valahogy többet tud felmutatni mint mi itt Mo-n kattt

És pár kép:

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Attila56
milyen buszok vannak még rajta akkor? 😊

Attila56
30 éves leszel mire kb. meglesz a buszjogsid 😄 😄 😄 😄(persze ezt komolyan mondtam...)mert ugyebár 2 évet kell várni minden jogsi megszerzése után.....hogy betudja gyakorolni....

Tapasztalatból tudom enm olcsók az ilyen modellek,de nagyon jó nézegetni õket!😊

Jó kis képek,a modelles kép nagyon jó szerintem is,de szerintem nem csak Ikarusok vannak rajta!😊😊

Hát azt tényleg nem tudom,mennyiben volt.
Az Ikarus egyébként is gyártott 200-asból városnézõ buszokat,azt hiszem Székesfehérvárnak.
Én 24 vagyok,egyenlõre csak B kategóriájú jogsim van,de tanulmányaim után leakarom tenni C,C+E,D jogsikat is.
Még nincs kizárva,hogy buszsoförként fogok dolgozni egyszer,majd kiderül!😊😊😊

Attila56
viszont az a kép marha jó ahol egész Ikarus modellek sorakoznak fel..a legrégebbitõl a legujabbig.Néztem neten lehet vásárolni ilyeneket de nem kispénzbe kerülnek ám....Ikarus.lap.hu

Attila56
Egy pár tré képet benyomok...mert unatkoztam 😄

Attila56
én szivesen utaznék rajta 😄
Gondolom nem emlékszel hogy mennyit fizettél az egészér
Kül. lenen pár kérdésem:
-Hány éves vagy?
-Buszjogsid van?
-Ha buszjogsid van akkor hol dolgozol BKV,Volán?

Hát igen a 200-asok mindenhol elmennek!😊😊

Azt nem tudom,de már utaztam vele,még nagyon régen,nagy buli volt!😊

bulba
Hát igen a magaspadló elõnyei 😊

Attila56
áááá igen ez az....ez az Andrásy uton szokott menni...pont ez...egészen a hõsõk teréig.Méghozzá asszem a vártól indul 😊

Attila56
szép,szép 😄

tess😊

ilyen csalást nem alkalmazok!😊
Akkor nincs értelme a játéknak!😊

Attila56
Igazából nekem az a 200-as Ikarus család tetszik amivel Bp-t szokták mutogatni 😊
aminek nincs teteje,az haláli aranyos 😊
De sajna oylanról nem igen találtam képet 😞

Attila56
az egy dolog hogy 2-2-s az ülésrendszere,de viszont akkor is több az állóhely,és sokkal többen felférnek rá az emberek,mert nagyonn az egész busz.Mondjuk ez a csuklósra vonatkozik.Az E91-es az igazából a külföldieket szállitgatja.Mivel annak nincsen nagy befogadóképessége.De viszont belül luxus lakosztájuú 😄 De télleg....

Attila56
azt hittem hogy jobb klikk,kép megjelenitése,és föntt kiírja 😄 😄 😄 😄 😄

Attila56
de szerintem eléggé jó busz 😊
És szerintem azért örülhetünk hogy valamit csinálunk,pl. igaz hogy ritkán látni Nabi buszt az utakon,de én már nem egyszer láttam.Pl. Bp.-n sok van,de sajna általában magánkézben van 😞

NABI élete sajnos elég tiszavirág életû lett M.o.-n.
Pedig hazájában (Amerikában) nem tartozik a rossz buszok közé.

<#eljen><#eljen><#eljen>

<#eljen><#eljen><#eljen>

Elég jól ki ismerem magam a buszok világában!😊😊

bulba
A hátulján és az elején 4-4 ülés 2 az ajtóval szemben és középen is van min. 5-6 álló hely
Egyébként nagyon jók az E94-es képek, nem is hittem volna hogy van városi változat
Csak az a baj vele hogy 2-2es az üléselrendezése, így sokkal kevesebb benne a hela.Ez sajnos manapság általános dolog az alacsony vagy félalacsonypadlós modelleknél 😞

Attila56
Nabi 700Se: Magyar Gyártmány.Magyar tervrajz,magyar összerakás,magyar mûhely.Azért legyünk rá büszke 😊
Még akkor is ha csúnya 😄

Attila56
2007.4.23.-án átveszem a topicot <#nevetes1><#vigyor5>

Attila56
Esetleg akinek kell kép,vagy info egy buszról szivesen megoszotm 😊

Attila56
igen az 😊
HONNAN TUDTAD? :d

Én Skoda-ra tippelek!

Nagyon jók a képek!😊

itt kimaradt a kép!😞

Attila56
A hétvégi képeket most bepotoltam.Reméelm nem gond 😊
Akinek kell kép,vagy info szivesen adok itt 😉

Attila56
Következõ dolog: Aki kitalálja az nagyon ügyes a Buszmárkákból:

Attila56
Egy kis Érdekesség: Csepel Union:

Raba,Contanct/Premier:

Nabi 700 SE:

Attila56
Jah adok egy kis infót,és egy kis feladatot.
2007.4.23.-án átveszem ezt a topicot.
Ha valaki akarja akkor szivesen berakok adatokat ide a kedvenc buszáról,vagy képeket!!!!
Megértéseteket elõre is köszönöm!!

Attila56
Csuklós E94:

Magánkézben lévõ E97,és E98-asok:

Attila56
Am. most jön pár kép....Témát szivesen nyitok egy bizonyos képrõl.:

E15-ös Ikarus:

Ikarus E15:

Attila56

Attila56
aranyos,de csak 8-an vagy 6-at férnek el bnne.Kül. az eleje csúnya 😄 😄

Érdekes darab!😊
De vannak városok ahol,szinte csak ilyen jármûvek futnak pl.😮laszországban

Egy magyarországon gyártott példány!😊

bulba
A kis forgalmú vonalakra 😊
(technobus gulliver)
http://www.tecnobus.it/en/ibrido/3.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

Az nagyon jó lesz!😊😊
Máre nagyon várom!😊