Buszok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
kb. mennyi lehet az ára?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Sokhelyen ha nem lennének ott a japán ákom bákomok azt hinném hogy amerikában készültek a fotót
Neoplán vagy a Solaris?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
De arra még nem jöttem rá mit takar az hogy gyorsjárat?
Nálunk inkább falujáró van ami azt jelenti h bemegy minden kisebb faluba is

De szerintem kicsit felemásra sikerült az új 7700-as széria.Az eleje nem olyan szép,de a hátulját nagyon eltalálták!
Bár Japánban a Nissan gyárt teherautót és buszt is,mint a többi márkatársa is,pl:mitsubishi.
Csak az europai piacokon ezt nem árulják.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Köszi elõre is.
De amint lesz rakok be.
Ja meg ezen is ül a srác..
mondjuk beülrõl átülhettem volna de nagoyn szûk az egész busz
miért ilyen kicsi?
Fõleg a belsõrõl készült tetszik amikbõl általában a buszokkal foglalkozó oldalakon hiány van
Külön érdekességa tetõcsomagtartó. Kíváncsi vok mit csináltak volna a rendezõk ha vki fölmászik oda :):)
De lehet lusták takarítani,igy inkább mellõzik a használatát.