Buszok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit kicsi a kép,de érdekes,ha jobban megnézitek!😄
Pécsen már volt egy két hasonló baleset,bár nem ilyen látványosan kente el az emberkét.

Bence: Már régebben is lehetett hallani a garázs bezárásáról szóló pletykákat, de idáig szerencsére túlélte. 😊 Egyébként abban az esetben fogok teljesen leszokni a bkv-ról, ha mindenhol megjelennek a Transman buszai. Majd a 3, 7, 139gy-re is vesznek fasza leselejtezett pécsi buszokat, vagy gyártatnak csuklós Localót? Lol... Ja, egyébként a 28-128-as meg átköltözött Óbudára; buszokkal együtt (bár gondolom errõl Te is tudsz 😊 ).
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A Vt-trans meg tovább terjeszkedik. 😞 Holnaptól a 13-asok és a 41gy Man, ill. 263-assal megy, hétvégén meg a 40-es Localo-kkal (pár 412-es azért maradt). Így akarják szépen lassan felszámolni a kelenföldi gar.-t? 😞
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
egy szétzúzott busz a háttérben is egy meg becsült ik 280-as 1/4-es ablakokkal
nem a spóroláj jövõje, de kevésbé környezet szennyezõ (szerintem megéri)
Azt hogy a volán társaságok különjárataikat túl drágán adják azt nem csak a privatizációval lehet megoldani hanem pl úgy hogy az illetékest kidobják a bársonyszákábõl, és valaki olyant ültetnek a helyére aki ért is hozzá.
Az én MAGÁNVÉLEMÉNYEM viszont az marad hogy egy esetleges privatizációval nagyobb mértékben ritkulnának a járatok (ha nem is drasztikusan), mint egy sima racionalizációval.
Létszi,létsz,létszi!

Én ugy gondolom,hogy ha ezt egy volánnál teszik,jó lehet hogy elbocsátanak pár embert,de biztos nem tömegesen,hiába van magánkézben a társaság,a személy szállitásra nagyon sok jogszabályi elõirások tartoznak,amiket nem lehet felrugni.Meg ahogy hallom,igy is a minimum létszámmal dolgoztatnak a volánok,igy az elbocsátás veszélye is kisebb.A msáik része,hogy egy válalkozó töb hangsukyt feketetnea menetrendi közlekedés mellet a különjáratokra,amire a mostani volánok ezt nem teszik.Drága tarifával dolgoznak,és igy alul maradnak a versenyben.
Ezene múltkor nagyot csodálkoztam 😊
elsõsorban azért mert szinte mindig a nyereséges járatokat privatizálják (veszteségeset ki venné meg??)
Itt van pl a kapos-volán: A kaposvár BP, Kaposvár Szhely és Kaposvár Gyõr járatait akarja "kiadni" 2012-ig. Ha ez így folytatódik akkor az lesz hogy a volánoknak nem marad egy nyereséges járatuk ami eddig valamelyest kompenzálta a veszteségeket, ez pedig ugye az államkasszát is mégjobban megterheli. Ezen felállás szerint lennének a magánkézben lévõ járatok modern buszokkal, és a veszteségesek állami kézben olyan buszokkal amiknek a múzeumban lenne a helye.
A balaton volán egyes járatait is mára regio busz kft mûködteti ami a busz oldalán fel is van tüntetve
Mondja nekem vki,hogy pesten zsufoltak a buszok!😊
Azt megnézném egy volvo,ezt meddig birná,ilyen üzemeltetési körülmények között.
Köszi a képet <#wave>#wave>