Buszok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://simtr.uw.hu/
Mezõgép - BN
igy egyszerübb
Mezõgép - BN
Ennyi volt az offból !😄
ezzel mire gondoltál??
villamos szim
www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/szimulator/ats.html
Mezõgép - BN
majd ha haza megyek, akkor megnézem, mert itt a suliban enm tom.
kiváncsi vok rá hogy milyen...elvileg 18 wheels of steal....so nem lehet olyan nagyon rossz
Mezõgép - BN
khm...khm...
ezt is bedobtam ide, hogy ha hazamek meg tudjam nézni... ,ert most nem ottnon vok
Mezõgép - BN
forum
Mezõgép - BN
Mezõgép - BN
Most beszéltem szomszédommal. Felvették a Volánhoz. Budapest - Bag - Tura vonalon fog járni.
200000 nettóval kecsegtetik, de azt mondták neki, hogy csak 2 jeggyel fogják meg vagy levegye a gázoljat, panasz legyen arra hogy nem fût vagy nincs nyáron légkondi és megy a picsába....fasza... 200 ért már nem venném le én sem a gázolajat(ha buszoznék)
ilyen ki csinossal fog járni...(dögöljön meg xD)
MAN NÜ313-15 (A25)
menetkész önsúly: 14080 kg
csomagtér: -
féro"hely: 60+49+1=110
Motor típusok: MAND2866LUH26 E2 (228kW)
légkondicionáló: WEBASTO Aerosphare
utasülések típusa: VOGEL
Jelleg: 14,7 m-es szóló, helyközi
egyéb: ABS, ASR, EBS, tárcsafék, automatikus váltó
<#gonosz2>#gonosz2><#smile>#smile><#smile>#smile>
Mezõgép - BN
bele kellene ültetni a fejeseket az ülésbe egy napra... megtudnák hogy mi a Magyarok Istene >(
Mezõgép - BN
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Igaz kb 5-8 ilyen volt de ott tényleg teljesen(100%-ben) el volt kopva a futófelület. És ha netán egy ilyennel karambolozik a sofõr, gondolom nem hivatkozhat arra hogy "bocsi de nem volt futófelület a gumin"
hála Istennek a BKV sofõrjei értik a dolgukat, mégha 1-1 idõnként bunkó is.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Már a 400-asokra is ráfér egy kis felújítás,de az is igaz,hogy tartosan nem fog látszani,mert kedves honfitársain fognak róla tenni,hogy ne nézzen ki sokáig ilyen szépen a busz,meg hát az évszak is megfogja tenni a magáét.
Az ok, hogy hamar dzsuvásak lesznek újra, de legalább kívülrõl jól néznek ki még egy darabig, meg váztörésük sincs. 😊
Ezzel párhuzamosan még 280-asok is újulnak meg, ami sajnos 2007-ben már túlzásnak mondható, amennyibe egy olyan felújítás fáj, már inkább el kéne gondolkodni használt buszok beszerzésén... Oké szép-szép, csak már lejárt a típus ideje.

Pécsett is megkezdték rendberakni a 400-as Ikarusokat (eddig kb 3-5 darabot újramázoltak viszont a 3 zöld csíkot már nem festették rájuk újból).

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
khm...khm...
a manra :SS Kérdeztem az egyik sofõrt azt mondta hogy az nem felel meg az
eus elvárásnak és leváltják egy eusra.....de kérdem én .... minek abba a
szjbab***ott buszba biztonsági öv ?? senkise használja!!!! láttam olyat
is asszem a 383as megy ezen a vonalon hogy LEVÁGTÁK HÁTUL A BIZTONSÁGI ÖVET gondolom valami cigó tag....de ha nem felel meg akkor mér nem egy új
E95öst raknak a helyére :S az már megfelel van rajta biztonsági öv , ja meg KÉNYELMES nem úgy mint a Man....
khm...khm...
khm...khm...
Egyszerûen szuper...sztem... bár akikkal beszélgettem eddig, sokaknak nem jött be a 359-es
IKARUS EAG395.12; 16 Scania
menetkész önsúly: 13200 kg
csomagtér: 4,5 m3
férõhely: 51-69
Motor típusok: SCANIA DSC1121 E2 (235 kW)
légkondicionáló: Thermo King, SÜTRAK AC310
utasülések típusa: VOGEL ECO 010
Jelleg: 12 m-es szóló, távolsági
egyéb: ABS,
ComfortShift (CS) váltóvezérlés
Mezõgép - BN