2438
-
#2438 pár érdekesség..:D -
#2437 Szeged megkapta az első Ikarus-Skoda troliját. A Skoda a troli hajtását adja. Nem tudjátok, hogy Skoda a Transzelektro hajtást adogatja midenfelé? -
#2436 E95-ösbe (Rába alvázas 12 méteres
A bal oldali rekeszekbe belefér egy bicikli? (Csepel Cruiser)
akinek van ismije aki ilyennel jár próbázáttok már ki kösz -
#2435 -
#2434 arról sajnos nem lett (nem is nagyon volt nyitva, bár sztem kinyitották voélna ha szólok, na majd jövőre, akkor szebb, jobb képeket is csinálok:D sajnos nem jött meg a lencsegyűrűm a kamerához, és igy kicsi a látószög)
de 1080i és 5Mpx az megvan:D -
#2433 Motorterekről is, és 3-5 Mpx-est, ha lehet.
köszcse4 -
#2432 ma lesz miskolcon nyílt nap csinálok nektek sok képet/videót
-
#2431 Kínai buszok válthatják az Ikarust -
#2430 -
öregember #2429 a rendőr volt az ügyes aki elterelte az eredeti útvonalról......
-
Apocalipto #2428 Ügyes. -
öregember #2427 fennakadás volt -
Apocalipto #2426 Nem tömnek semmit. Államilag tiltva vannak az új buszbeszerzések. -
Apocalipto #2425 Minőségibbet csináltak belőle mint amit a néhai Alfa gyártott. -
#2424 Bemásolom az egész cikket mert sokkolt :D
Ahogy már korábban beszámoltunk róla, három Nagyváradra készült, de le nem szállított Alfa Localo Belgrád mellett kezdett új életet. A kocsik beváltak, ezért a Veoila újabb tizennégy kocsira szerződött a gyártó Megabusszal. Érdekesség, hogy eredetileg a nagyváradi kocsik fél-alacsonypadlósak voltak, de mivel a szerb előírások jóval megengedőbbek, normálpadlóssá építették át őket.Micsoda istenfasza gányolás mehetett ott ecsém...A most szerződött kocsik is 740 milliméter padlómagasságúak lesznek, az utastérbe két lépcsőn át lehet majd bejutni. A buszok Volvo B7R alvázra épülnek, motorjuk Euro V-ös minősítésű lesz. A buszok ára átszámolva 40 millió forint körül alakul majd, aminek 20 százalékát a szerb állam fizeti. A Megabus tervei szerint összesen kétszáz kocsit gyártanának a Localo-klónokból.
-
iszakos #2423 Ezért nem rendelnek!:(
Inkább megtömik a külföldi zsebét -
#2422 Nem csak a szakszervezetket, hanem az összes magyar buszgyárat (Credo, Ikarus, MJT, Nabi, CSBM, Plazma stb)
3000 embernek adna munkát, ha ezekből a gyárakból rendelnének...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rák vigye el a cigány miniszterelnököt a geci kormányával együtt!!
Szép az MAN, meg a MB Citaro, meg a Volvo 7700, de a pesti népeknek ezek is doszt elegek lennének:
????????,
-
#2421 -
#2420 Nem utaztam még Citaron csak Conecton az is egész jó. Gong sincs vele pedig "olcsó Citaro-pótlék"
-
Apocalipto #2419 Új Citaro egy isten. -
#2418 Nem is írtam, hogy baja van csak nem szép (pocsék).
A pajszeres dologért meg bocs :DDD -
Apocalipto #2417 Semmi baj nincs vele :) -
#2416 Volvo Drögmöller concept:
-
#2415 van egy kis MAN Lions Coach/Star beütése, de elmegy :) -
#2414 Mostanában bejövős: Tata Hispano Xerus, Merci alvázon:
-
#2413 A BKV új -használt- Citaroi közül egy:
-
#2412 "Gyönyörű...."
-
#2411 Az egyik legjobb, legátgondoltabb konstrukció a világon!
Beulas Glory. 15 méter akár 78 utasnak 19 m^3-es csomagtérrel.
Scania alvázon bestbest!
Magyarországon főleg csehektől érkező nemzetközi járatokat látni.
-
#2410 Itt a válasz. -
iszakos #2409 A BKV-s Van Hoolok mióta vannak Pesten?
Mennyi idősen kerültek ide?
-
Apocalipto #2408 A 405ösökhöz nem volt megfelelő tapasztalat az Ikarusnak, ezt a 405ösök egykori tervezője ismerte be. Tekintve hogy a miditender húzódik már pár éve, nincs más választás mint felújítani azokat a sz*rokat. -
#2407 " 1994–95 között 90 darab ilyen busz érkezett Budapestre. A járművekkel sok probléma volt, két súlyos balesetet is szenvedtek, a gyár többször visszahívta a buszokat. A hegyvidéki járatokról folyamatosan hívták vissza a problémás járműveket." Én ilyesmire gondolok. A nyomik mindent összefirkálnak. -
#2406 Kezdjük ott, hogy a magyar utak minősége is rásegített abban, hogy ennyire tönkrementek. Annak meg letörném a kezét, aki összekarcolgatja, és firkálgatja ezeket a járműveket. -
#2405 Nem az a bajuk, hogy öregek, hanem az, hogy szarok. -
öregember #2404 naponta látok 260asokat, új festéssel..... és azok egy picivel öregebbek mint a 405ösök -
#2403 Még 20 év múlva sem cserélik le őket. -
#2402 Láttam egy felújított BKV-s IK-405-öst. Azokat sem cserélik le mostanába........... -
#2401 Irány Polgár..
Szeptember 16. és 18. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ikarus, Csepel és veteránjármű találkozót a Hajdú-Bihar megyei kisvárosban. -
#2400 Engem a lámpája zavar. A szélvédő nekem nagyon tetszik :D -
#2399 Érdekes a szélvédő konstrukciója.