Nagy Testvér Díj 2005: Gyurcsány vagy a Google?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdem én: mire jó akkor a személyi, a lakcímkártya meg a diákigazolvány, miért kell még egy azonosító kód az embereknek???
Emlékszem a chat-szobákra 2002-ben 😄
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
Vérnarancs
Arra viszont nem emlékszem, hogy akkor õt is jelölték-e Nagy Testvér díjra, de szerintem nem.
És ha tényleg nem, akkor kiváncsi lennék, hogy hogyan magyarázzák meg az illetékesek, hogy akkor amazt nem jelölték, most meg emezt igen.
Egyébként egyiktõl se venném szívesen, ha hivogatna... 😊
Én akkor is csak nevetem az erõlködésén, most miért tennék másként?
Az SZDSZ egy náci párt.
de nem akarok belefolyni.
"még a linkelt íromány is csak 2x említi, egyszerû párhuzamként." (FTeR)
vs.
"Érdekes a végén ott az ms, aki megmenthet a gonosz guglitól a saját keresõjével. 😊))" (yvorl)
ja, 2x. 1x elején pár szóban (utal rá, h a köz inkább az mst szokta nehezményezni), és még 1x a végén, mondja, h ms is elkezdte megtenni az ellenlépéseket. ennyi. 😉
yvorl, meg a saját véleményét közvetítette. józan ésszel belátható, h semmi közöm hozzá (kivéve, ha azt hiszed, h 2 regelt nickem van).
"még a linkelt íromány is csak 2x említi, egyszerû párhuzamként." (FTeR)
vs.
"Érdekes a végén ott az ms, aki megmenthet a gonosz guglitól a saját keresõjével. 😊))" (yvorl)
Arról nem is beszélve, hogy HA a jelöltbõl "díjazott" lesz,...
azért ez mégis csak érdekes.
OK! Csak így olyan látszata van, hogy a rossz gyakorlatot folytatók közül kipécéztek egyet... Talán a neve miatt, talán a tisztsége miatt, talán csak azért, mert gyönyörûen fel fogja kapni a témát a közmédia (mondjuk az éppen belelendülõ választási kampány miatt)...
Isten ments, hogy a politikai adok-kapok idekeveredjen, de kérdezem, miért pont õ? És miért nem az, aki ezt a (tényleg idegesítõ) telefonos önnépszerûsítõ kampányfogást elõször alkalmazta Magyarországon? (Amúgy gõzöm sincs, hogy ki volt, csak sejtem...)