20
-
#20 Csak azt utálom ebben, hogy végigerőltetik az egész "technológiai szamárlétrát" a fogyasztókon, mert minden lépcsőfokon le lehet húzni őket, holott léteznek már sokkal gyorsabb és jobb rendszerek (pl. Japánban) mér nem lehet azokból venni ide is. Annyira drágák, hogy csak a japcsik bírják megfizetni? Vagy inkább az van amit a hozzászólás elején írok? -
#19 tanyán? -
#18 október táján, nálunk (falun) járt két PR-os f@sz a T-com-tól, hogy ők most ilyen wimax-os cuccot osztanak a népnek(felmérik a keresletet),ott ahol nem lehet adsl-t kiépíteni.
Mondom jó, de van adslünk, mondjanak egy árat hátha alternatíva...
- 512-es csomag 25K HUF
Így, ez most jelen formájában nem alternatíva. Lehet akkor, ha az árát töredékére mérséklik, de számomra ez elképzelhetetlen a magyar viszonyok között. -
#17 Ez a cikk merő ostobaság. A felsorolt technológiák mélg a magyar kábeles nethez képest (pl. UPC chello+) is drágák, az pedig 5 megabit, akárhogy is számolom.
Ez legfeljebb a divatmajmoknak lehet trendi, akik minden héten más telefonnal szaladgálnak és a csajuknak mutogatják a dzsipjükben, hogy "né má', én itt is tudok netezni, milyen kütyüm van".
A Star Trek-féle "kommunikátortól" (mert a sci-fi babérjaira törnek már) ezek az eszközök még fényévekre vannak, szinte senki sem használja ki a lehetőségeket. -
dondore #16 ez elegge valoszinu... -
dondore #15 ahol mas nem elerheto... -
Lame #14 Ja ez tenyleg tok valoszinu, hogy stabil vezetkes kapcsolat helyett fogok joval instabilabb es dragabb szolgaltatast vallasztani otthoni netezesre. -
#13 "Mivel sokan már most is elsődleges nethozzáférésre használják az említett technológiákat, ez a trend a hagyományos helyhez kötött széles sávú szolgáltatókat néhány éven belül nehéz helyzetbe hozhatja."
ez elléggé valószínűtlen
-
chuck #12 10 evvel ezelott a mobil telefonalasnak mennyi is volt a tarifaja? Ahhoz kepest azert eleg jol elterjedt :). Par ev kell neki, hogy csokkenjenek az arak, es beepeuljon a napi hasznalatba. Nyilvan most meg nem azok veszik, aki havi netto 100 Ezret keresnek. -
#11 Jó lenne az 5 év múlva is. Nemhogy 2... -
#10 A videótelefonálás megy majd ilyen árakon. Én is kíváncsi vagyok, mennyire terjed így el. :)
-
MrTressy #9 lehet népszerü de jan 1 tól nem lesz az 120 ft-s percdij kicsit húzos lesz vagy mennyit olvastam...
kutya nem fogja használni -
Pash #8 Megnézném hogy a mobilon mikor lehet majd 100megabit/sec-kel netezni, ami kábelen már két év múlva elérhető lesz... Ja és az árakat nem is említem. -
klastrom #7 2006-ban ez a trend gyorsulni fog
Há persze anyátokat, ki a ráknak kell ez a sz@r ?
Az adsl-t vinnék le inkább egy normális árra... -
Yv@n #6 Pontosan. Mi ez a hűde terjed szöveg? Sehol semmi ismerőstől nem hallottam még, hogy használná. Az árak is tréfásak. Mi az hogy a várakozásoknak megfelelően terjed? Várható volt, hogy ilyen áron nem kell a kutyának sem? -
#5 "zenét- és videoklipeket letölteni." És akkor majd jönnek akiadók h rosszalkodott valaki
Mert én már csak azért Megyek a János hegyre h ott vegyem meg legálisan a zeneszámokat. Mekkora LoL. -
ssdb #4 Ez várható volt. -
FTeR #1 1. az 512es ADSL mára már igencsak viccnek számít 2megás netek mellett. ezek a csúcs technikák meg egylőre sehol nincsenek hozzá, az elméleti határ meg senkit nem érdekel.
2. megnézném, h egy ilyen agyonkorlátozott és nagyon drága internet kapcsolat mikor jelentene konkurenciát a korlátlan (T-offlinet leszámítva) vezetékesnek.