level up
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ááá, Scenecon második része mikor kerül fel a honlapra?
A bakik elõször engem is nagyon zavartak. Sokszor bakizom, de úgy tûnik, ezeket aligha fogom kinõni. Sosem lesz belõlem egy Friderikusz Sándor, de akik nézik a mûsort, általában nem miattam, hanem a téma miatt teszik, és talán tetszik nekik így is.
Másfelõl több frontom is próbálkozom, hogy szebbé, jobbá tegyem a level up-ot, hiszen ha vannak, akik megtisztelnek a figyelmükkel, ennyit mindenképp megérdemelnek. Többször felmerült annak a gondolata, hogy más valakit ültetek be magam helyett. Nos a gond csupán annyi, hogy még nem találkoztam azzal az emberrel, akit én is érdemesnek tartanék arra, hogy átvegye a stafétát, és be is vállalná (annyiért mint én 😊
Serpa: örülök h. neked ennyi idõd van felesleges kommenteket irogatni, most is süt a nap, menj inkább biciklizz egyet :>
Szal ami nekem nem, de másoknak nagyon "fáj" az a bakik. Én úgy kezelem ezt, hogy emberek vagyunk és a "nagy" televíziókban is vannak bakik élõ mûsorban habár ugye a többség felvételrõl megy. Szal lehet hogy ez lenne a megoldás? Nem élõben leadni, hanem megvágva és egy tökéletes kérdésekkel és válaszokkal tudnánk megnézni a mûsorodat, ami a bplusz rádióval hasonlóan irtó hasznos informatikai és játékokkal foglalkozó mûsor. Mindenképp várnék választ, mert csak így tudunk segíteni.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
kuplung, sebváltó, Szimulátor cockpit topicban volt már róla szó
és hogy melyik progi támogatja ezeket? játékokba mikor lesznek ezek beépítve? léteznek-e valami szabványok (mint pl. a Force Feedback esetén)? Magyarországon miért nem (vagy nehezen) kaphatók? stb.
és olyan embereket hívni a mûsorba akik benne vannak a témában, asszem létezik valami szimulátor központ is Budapesten, na arról se tudok szinte semmit, vagy periféria gyártók képviselõit, és fanatikus gémereket
Nagyon megköszönném a mûsort, mivel gondolkodok perifériák házi barkácsolásán, és biztos beindítaná mások fantáziáját is a téma.
2 nézhetõ mûsor van: level up, linuxportál<#eljen>#eljen>
Szerintem a hazai "pro gaming" vonalat kéne létrehozni, támogatni, bemutatni - lehetnének olyan mûsorok hogy melyik játékot érdemes elkezdeni (melyek a cybersport játékok pl cs1.6 cs:s cod q3 starcraft) miket kell beszerezni hozzájuk (tippek trükkök) meg milxen hardwareket érdemes beszerezni hozzájuk (egér egérpad gamepad specbillentyû) SZERINTEM<#phone>#phone><#heureka>#heureka><#heureka>#heureka><#heureka>#heureka>
Lup---meg esetleg még a kreativ klub, és vége is.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ezen kívül csak pár részt néztem meg, de ezek alapján én azt látom, hogy Zsombor kihozza a maximumot a lehetõségekbõl 😊
amúgy lassan lehetne egy bf2 edition, bb és donc biztos megint szenzációsat alakítana 😛
(nemhiába, "pici" scene-ünk sztárjai õk mégiscsak <#vigyor>#vigyor>)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(jó még a netburger, kreatív klub, exit... én ezeket nézem... a kidburger nekem valamiért nem tetszik, pedig aztán én is még "kid" vagyok <#idiota>#idiota>)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Mindig nézem, ha lekések róla akkor meg letöltöm.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
En mondjuk nem lattam szal nem mondok rola semmit csak kicsit furi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
régebben a pont hu-t néztem az rtlklubbon, de mostansáb olyan gagyi lett, na meg az h hajnalban van. :S
ennek a mûsornak nem ilyen "egyszerü" tévén lenne a heyle
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
így tovább! 😉
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Én már reklámoztam itt SG-n különbözõ topicokban a mûsort.
Örülök hogy nyílt topicja, be is került a kedvencek közé.
További jó mûsorszerkesztést kívánok!
Nem vagyunk egy RTL Klub, de azért vannak jócskán, akik nézik a mûsort. Mivel már megy egy éve, kíváncsi lennék a véleményetekre, milyen témákat látnátok szívesen benne, esetleg hogyan lehetne javítani a színvonalon?
Üdv:
JaB-En