level up

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már nincs

mikor van a mûsor? mert a port.hu hülyeségeket ír, fix tv honlapján meg nincs infó
ááá, Scenecon második része mikor kerül fel a honlapra?

játékfejlesztõs adás nagyon jó volt (106), ilyeneket még néznék szivesen, esetleg konkrétabb mûhelytitkokat is (tudom volt már ilyen rész is)

van még a mûsor? régen láttam

JaB
bocsi, hogy nem reagálok rendszeresen... picit el vagyok havazva. a május valahogy mindig nagyon melósra sikerül.

A bakik elõször engem is nagyon zavartak. Sokszor bakizom, de úgy tûnik, ezeket aligha fogom kinõni. Sosem lesz belõlem egy Friderikusz Sándor, de akik nézik a mûsort, általában nem miattam, hanem a téma miatt teszik, és talán tetszik nekik így is.

Másfelõl több frontom is próbálkozom, hogy szebbé, jobbá tegyem a level up-ot, hiszen ha vannak, akik megtisztelnek a figyelmükkel, ennyit mindenképp megérdemelnek. Többször felmerült annak a gondolata, hogy más valakit ültetek be magam helyett. Nos a gond csupán annyi, hogy még nem találkoztam azzal az emberrel, akit én is érdemesnek tartanék arra, hogy átvegye a stafétát, és be is vállalná (annyiért mint én 😊

SLYTHOMi
Itt lehet elérni a levelup.hu naptár funkciót, ha a keddre kattansz, akkor láthatod mik lesznek a köv. témák 😉

Serpa: örülök h. neked ennyi idõd van felesleges kommenteket irogatni, most is süt a nap, menj inkább biciklizz egyet :>

Serpa
teljesen felesleges ez a topic.

az indítója csak tényeket közöl, reagálni nem reagál.

szóval ...

Arról lehet vmit tudni milyen téma várható a következõ adásban???

sapkafej
nagyon csaszi a mûsor

György

Írtad a BF2 topicban, hogy építõ jellegû kritikát szívesen fogadsz. Ugye azt ott már letárgyaltuk, hogy egy nagy letöltés gomb lesz és a szerzõi jogokat is jobban láthatóvá teszitek. Nekem ezekkel eddig se volt gondom, mert megtaláltam a pici letöltés gombot is, egyébként jó az új oldal. És az is tetszik, hogy a videók nagyon hamar felkerülnek az oldalra nemúgy, mint a ludológián volt régen.

Szal ami nekem nem, de másoknak nagyon "fáj" az a bakik. Én úgy kezelem ezt, hogy emberek vagyunk és a "nagy" televíziókban is vannak bakik élõ mûsorban habár ugye a többség felvételrõl megy. Szal lehet hogy ez lenne a megoldás? Nem élõben leadni, hanem megvágva és egy tökéletes kérdésekkel és válaszokkal tudnánk megnézni a mûsorodat, ami a bplusz rádióval hasonlóan irtó hasznos informatikai és játékokkal foglalkozó mûsor. Mindenképp várnék választ, mert csak így tudunk segíteni.

JaB
szóval költözött az egész a www.levelup.hu -ra 😊 onnan érhetõek el a cuccok 😊

nincs sok reagálás

RIZLA
<#bdead>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

letöltések nem elérhetõk (vagy csak regisztráltan? de annak mi értelme lenne?) <#rinya>

Örülnék egy olyan mûsornak, ahol autószimulátorokhoz készült perifériák lennének bemutatva

kuplung, sebváltó, Szimulátor cockpit topicban volt már róla szó
és hogy melyik progi támogatja ezeket? játékokba mikor lesznek ezek beépítve? léteznek-e valami szabványok (mint pl. a Force Feedback esetén)? Magyarországon miért nem (vagy nehezen) kaphatók? stb.

és olyan embereket hívni a mûsorba akik benne vannak a témában, asszem létezik valami szimulátor központ is Budapesten, na arról se tudok szinte semmit, vagy periféria gyártók képviselõit, és fanatikus gémereket

Nagyon megköszönném a mûsort, mivel gondolkodok perifériák házi barkácsolásán, és biztos beindítaná mások fantáziáját is a téma.

RaSTaBaNDiTa
én elég régi fix.tv nézõ vagyok és ha még 1 picit esne a mûsor színvonala ez lenne a kedvenc tvcsatornám mert még a bptv-t is überelné <#idiota>
2 nézhetõ mûsor van: level up, linuxportál<#eljen>

Szerintem a hazai "pro gaming" vonalat kéne létrehozni, támogatni, bemutatni - lehetnének olyan mûsorok hogy melyik játékot érdemes elkezdeni (melyek a cybersport játékok pl cs1.6 cs:s cod q3 starcraft) miket kell beszerezni hozzájuk (tippek trükkök) meg milxen hardwareket érdemes beszerezni hozzájuk (egér egérpad gamepad specbillentyû) SZERINTEM<#phone><#heureka><#heureka><#heureka>

ez a hirdetési felület kiadó! <#idiota>

RIZLA
Exit....?! loool....éppen a napokban került szoba az a müsor az 1ik ismerösömmel, és +állapitottuk, hogy az a csoka aki vezeti( vmi.régebbi tag) az kiemelkedöen orvosi eset. 😄
Lup---meg esetleg még a kreativ klub, és vége is.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

joebacsi
talán mert itt csak errõl a mûsorról van szó, ami azért eléggé kiemelkedik a többi közül 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
anno még a bf-el foglalkozó részt láttam (az még érint is valamennyire), az egész jó volt <#eljen>
ezen kívül csak pár részt néztem meg, de ezek alapján én azt látom, hogy Zsombor kihozza a maximumot a lehetõségekbõl 😊
amúgy lassan lehetne egy bf2 edition, bb és donc biztos megint szenzációsat alakítana 😛
(nemhiába, "pici" scene-ünk sztárjai õk mégiscsak <#vigyor>)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Most is vannak olyan mûsorok, ez egy nagyon pozitív kivétel.

(jó még a netburger, kreatív klub, exit... én ezeket nézem... a kidburger nekem valamiért nem tetszik, pedig aztán én is még "kid" vagyok <#idiota>)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ez egy igazán jó kis mûsor!

Mindig nézem, ha lekések róla akkor meg letöltöm.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Sephi
Valoban nem ertem. Meg a mutkor a fix teverol csak negativ hozzaszolasokat olvastam hogy mennyire szanlmasak az emberek ott es milyen hulyesegeket beszelnek. Most meg dicserik.

En mondjuk nem lattam szal nem mondok rola semmit csak kicsit furi.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
Szintén nincs FixTv-m de neten lattam anno a PGHL rõl készült adást. játékos szemmel nézve is hiteles a mûsor, nem olyan erõltetett hangnemû mint anno más ilyen temaju musorok voltak. szal grat hozzá! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

most nézem a Megmozgató játékok részt
ez komoly? láncfûrész kontroller? <#eplus2> 😊)
errõl nem is hallottam, pedig nekem is sok ötletem van kontroller készítéséhez, sõt talán a megvalósítás sincs annyira messze
de ezen jót mosolyogtam 😊
kép1 kép2 több kép

RIZLA
Ez igy van.....! báár mostanában mintha kicsit "laposabbra" sikerülnének az adások.Nem lehetne bekebelezni a Game Overt...? xDD Azt a két szellemileg visszamaradott makit annyira nem csipem, hogy csak na 😊

akyyy
azt régen én is néztem, ugy nyertem egy éves gs elõfizut😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nincs fiksztévém 😞(((((
régebben a pont hu-t néztem az rtlklubbon, de mostansáb olyan gagyi lett, na meg az h hajnalban van. :S

TVelvet
Jóez jóez, én szoktam nézni, ha arra téved a tévém 😊 1ébként jó, hogy Mo-n is van egy olyan mûsor/csatorna, ahol az informatikával komolyabban is foglalkoznak, azon belül is a Játékokról.
Encore
Örülök, hogy lett egy topic neki mert még nem hallottam a mûsorról de most pótolni fogom 😊
gabber_saviola
a legszinvonalasabb mûsor a fixtévén, minden elismerésem Fekete Zsombornak
ennek a mûsornak nem ilyen "egyszerü" tévén lenne a heyle

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

k8bal
szerintem is jó mûsor! érdekes és leköt!
így tovább! 😉

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

a honlapjukról is el lehet érni
én csak a warm upot néztem a fixpöttytvn, de azt is csak kristóf miatt, aki egy jelenség - méghozzá igencsak méretesad:SD:SADA
Régebben sokat néztem, nagyon jó mûsor, sajnos idõm nincs mostanában, de asszem letöltök majd részeket.
Én már reklámoztam itt SG-n különbözõ topicokban a mûsort.
Örülök hogy nyílt topicja, be is került a kedvencek közé.
További jó mûsorszerkesztést kívánok!

Fix tv-t neten keresztül lehet nézni vagy tévén be lehet hangolni?

Botond
Fix.tv-n mikor van adás?
JaB
Hali, pofátlanul saját mûsoromnak nyitok fórum topicot itt az sg-n, de csak azért, mert úgy tûnik, mintha az itteni játékos közösségek nem nagyon ismerik a level up-ot. Szóval a level up jövõ héten lesz egy éves tévémûsor, a fix.tv-n látható, illetve az eddigi 47 adás letölthetõ a ludologia.hu-ról is. Videojáték-kultúrával foglalkozik, beszélgetések vannak különféle témákról (játékfüggõségtõl a fejlesztésen át a játékmûfajok történetéig), illetve igyexünk a fontosabb játék-eseményeken is megjelenni (Games Convention, GPS bajnokságok, stb.)

Nem vagyunk egy RTL Klub, de azért vannak jócskán, akik nézik a mûsort. Mivel már megy egy éve, kíváncsi lennék a véleményetekre, milyen témákat látnátok szívesen benne, esetleg hogyan lehetne javítani a színvonalon?

Üdv:

JaB-En