Peer Impact - legális hollywoodi fájlcserélés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/cikkek/39162
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nem értem mit össze tudnak nyavajogni az emberek hogy drágák a DVD-k.
Ami drága azok a zenei CD-k
mert mig 5000Ft-ból veszek 3 filmet(mumia1-2, skorpió király), addig a mellet lévõ pocon meg ott figyel xy 15-20 számos CD-je amibõl ha van 3-5 szám ami normális(azt is unom mert a rádió már agyonjátszotta) 4000-5000Ft-ért. Ja és alig van a világon készülék ami vinné a hülye védelem miatt...kicsit magukba kellene szálni a Zenei kiadóknak...SZVSZ
A veszteséges tömörítésnél (mp3) igenis hallani a különbséget, persze ha van jó cuccod hozzá!
Ez a megoldás, letöltögetés teljesen olyan érzést keltene bennem mint ha DC-zne az ember, tele ISO val meg MP3-al a vinyóm és még fizetek is érte.
Inkább azt kellene elérni hogy ne 15 ezrekért adják a DVD ket hanem a töredékéért! Ekkor aztán tényleg lenne haszna minden kiadónak ugyanis, legalább is sztem nagyon sok ember kiadna egy-egy DVD ért 2-3 ezer forintot, hogy ne keljen szenvedni a sok SF védelemmel, illetve mennyivel szebb már az EREDETI DVD a polcon, mint egy ISO a HDD-n. Jaa és lehet hogy ebbõl a plusz pénzbõl többet fordítanának egy egy játék/mozi elkészitésére, és akkor lenne valami tartalma is ezeknek nem csak látványa / Tiszetelet a kivételnek/
Jaffa Kree!
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Én videóanimácókat készitek és egy 10 mperces darab eredeti minõségben 200 mega. Xviddel tömöritve 30mega és gyakorlatilag megkülönböztethetetlen az eredetitõl.
a lényeg érthetõ, de van egy nemtudom milyen nyelven íródott szavam <#confused>#confused>:
dokumentásióbe=dokumentációba <#vigyor3>#vigyor3>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
És akinek gyors netje van, az még egykis bevételre is szerttehet (hoha nemhinném, hogy túl jelentõsre).
A wmv videoformátum tömörítése szerintem egy közepes minõséget produkál. De én nem szeretem különösebbképpen használni, ha kódolok. Kis bitrátával a legjobb szerintem a VP7 es formátum (sajnos nagy a gépigénye, 1,5Ghz es P4 van minimumnak a dokumentásióbe, és tapasztalataim szerint kell is neki, esetleg kissebb gépigényû altarnatíva ami nem olyan sokkal rosszabb az az RM10 es, utána csak a WMV), 900kbps felett meg a Divx6, vagy Xvid.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
es igenis hallani a kulonbseget, a tomoritett sokkal gyengebben szol.
azert 0 penz jar inkabb."
Kár, hogy maga a DVD lemezen található film is veszteségesen van tömörítve 😊 Vagy neked 600gigás filmjeid vannak otthon? Mert az a nem veszteséges 😊
Ezért tartom érdekesnek, hogy wmv-t használnak(jó, ezt megint megeszi az emberek 99%-a, de õk eddig is megették. A maradék 1% meg majd dekódolja, és terjeszti). Amellett, hogy a tömörítése sem nevezhetõ igazán jónak.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
az ilyen veszteséges tömörítésekben pont az a lényeg, h az ember által nem érzékelhetõ részeket eltávolítja, így csökkentve a méretet. nézz meg egy .bmp-t és egy .jpg-t, ha a .jpg tömörítése a minõség megörzésére nézme minimun magas, akkor 1:1 méretben semmilyen különbség nem látható. De még kinagyítva sem feltétlenûl jön elõ a különbség. A méret mégis tizedére/századára csökken.
azert 0 penz jar inkabb.
adjanak el lossless cuccokat, akkor esetleg meggondolna az ember.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Jó vicces, hogy a wma-t és a wmv-t választják, ugyanis a VLC mindkettõt lazán dekódolja(az újabb változat már a 3.0-s wmv-t is)
Szóval jobb lenne, ha inkább valami rendes fileformátumot találnának ki.