RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azaz ebben a rasszban nem talalkoztam magyar userrel.(mint már irtamvolt,csömöröm van a fantasytól kissé..igy kifejezetten az Acc faj miatt játszom.)
Mindensetre aki kultiválja a Bellt,eztán biztos tudja...Hozzátok is mehet😊)
Kellemes játékot.
akkor nem is nagyon nézhetted, mert mindhárom fajból van elég sok magyar novuson 😄
jómagam a bellato oldalon egy magyar klán vezetõje vagyok, és elmondhatom hogy annyi a magyar hogy be se férnek már a klánkeretbe 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A Novus-on nem talaltam magyarokat.
A Lumenen vagyunk,a HUN-Lords klánban..elég jo csapat,aktiv és segitõkész állomány.
A Soluson meg nem is voltam.
!!!!!!!!!!!Küldi hiba:lvl 21.en ki kell iktatnod 20 Ghost-ot..a célterület agy szebtély...nah..a ghost ott is van..de nem számolja el a progi..állitolag Armory 117 ben müxik csak ez a küldi...
Korábban meg volt,hogy itemgyüjtéses küldinél (Lizzard) csak minden 3-4 lénytöl esett a cucc....és az sem mindegy hol ölöd öket.
A Lizzardnal a domb egyik oldalán esett tárgy a küldihez...a másik oldalon semmi.
A Craftolás ugyláccik random:
-lvl 13-as pajzsot simán készitettem,lvl 4 esnél elkurta😊))
-uyanez van a lõpszer,ill fegyo craftnál is.
LVL 20. tól brutalba levonja az XP-t halálkor!!!!!volt,ho 20% minuszt adott...néztem mint az állat😊))
Picit lejebb elolvashatod melyik szerveren milyen magyar klánok vannak.
The gods have disconnected you ...
-a kitermelt érc feldolgoztatása után a kinyert anyagokbol fegyver tudunk késziteni a hozzávaló eszköz megvétele után.a karakterlapon látjuk a szintünk emelkedését..azaz egyre jobb dolgokat állithatunk elõ.
-ugyanigy tudunk lõszert is gyártani,és páncélokat.
-érdemes minden materialt megtartani(én nem igy tettem,most lvl 20 ason guberálok a kezdõpályán),mivel a kis lvl-ü mobok már nem droppolnak😞((
Az upgrade másik dolog.Oda sok összetevõ kell..azaz magasabb szinten dobnak,ill tudunk ugy összehajtani pénzt,hogy vehessünk..akár az aukcion is.
Érdekes kombinációk vannak...akinek van kedve ,csinálja....
Végülis hentelni minden játékban lehet..de igy érdekesebb...😊)
Végül néhány link,ahol sokminden van.(Moblista,stb😊)
link 01.
link 02.
link 03.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Akkumlátort lehet venni a vegyesboltban😊)a fegyverslotba tegyük a toolst,aztan ha van ore(érc)akkor nyomja...én +1-3 ig mind az öt szinbõl tudtam kitermelni..
az akku idõlimites,a tools nem.
Ezután fel kell dogoztatnunk a nyersanyagot....
Kellemes Ünnepeket!
kérdés: van valami bünti ha nincs CP pontom?
kezdek agódni, az expert skill pontjaim nem akarnak nõni, 46 jelenleg de elkéne érnem az 50-net, 2db GM a többi 4-5-ös, mennyi kell az 50-hez!?
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
A bányíászással még mindig homályban vagyok....vki informáljon.
Amugy lehet fejlõdni...ma délután inditottam egy karit..ezuttal nem a novuson.ugyanaz(acc/spec..)most épp lvl.19 vagyok,az összes kvesztet lenyomtam,stb.valszeg lvl 20 tol van xp vonás,stb.érdekes..itemet szépen dobnak,de pénz nincs..azaz nem csillog a placc a "gold" feiratoktól😊))
a Lumenen sok magyart láttam.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Masszivan játszanék,ha lenne majd társulat hozzá!
Infókat köszi.
A játékban stilszerüen
Bányászni hol lehet,s hogyan?eccer kiirta,hogy vmi akkumlátor is kell az itemhez....
ha a Novuson vagy suttogj rám😊)
Apropó?vérdij,ill bérgyilkosság van ebben a játékban?
mikor lehet s hol az ellenséges frakciokat levadászni?..(eccer kinyirtak😞(((....revans kell😊)))
szóval...kár lenne elvesziteni ezt a játékot...😊)
Azt hallottam lvl30 felett már nincs küldibõl ruha(páncél).
Tehát ami esik lvl30 feletti az majd kelleni fog
Mi is épp bandot akarunk csinálni az Accretie fajjal.
Hátizsákot pedig a Sundries nevû NPC -nél lehet venni kb 22.000CP.
A bandhoz minimum 8-an kellünk,de hamarosan meglessz😊)))
amugy lattam Hungarian Elite clanost,csak rohadtul nem válaszolt...(LOL)
Novus->Cora: Arrows of Hungary néven
Lumen->Cora: HUNters néven
Solus->Bellato: FistOfHungarians néven
Toaster klán nemtudom melyik szerveren van. <#nemtudom>#nemtudom>
Érdekelne az invertpory növelésének modja..ahogy nézem(és a tutorban is irták)lehet kiterjeszteni..ehhez mob dobja a cuccot,vagy vhol kapom,veszem?
Emmellett Magyar Klánt keresnék....Accretia lvl 13 Spec-ként
Kifejezetten a mechek miatt tolom ezt a gamet...hegyesfülü arcokkkal nem nagyon akarok játszani(mármint sajat karival)..
A starnál szervert ajánlott..és az 1.-t választottam..azaz jelenleg a Novus-on vagyok.
thx
a mobok dobálnak rendesen értékes cuccokat,nem is baj,ha pl a ban nyitása is potom 100K volt.
jo,hogy nem csak a megszokott fantasy éra,mivel ezek a mech-ek elég jól mozognak😊)
az oldal jo....Talán egy banner kéne az ilyen oldalak infojával ide😊))
ad egy kuldit:vadásszak le 20 splinter brat-ot...a térképen a picába van a célterület,odasétálni nincs értelme..mert utközben pl a Cannibal mobok 1 utéssel kinyirnak..a teleport érthetetlen,a térkép 1 kalap szar😞(((
ez fruszráloan nehéz(nem az 1.mmorpg amit játszok),vagy van vmi trükkje??...emellett be lehet kapcsolni a mobok lvl kijelzését vhogy?elég szar ugy tesztelni öket,hogy agyonvágnak😞((
jah-----100k ért láttam térképet is....
a legnagyobb gáz meg az utvonalkeresés...elakad a kari egy kavicsban is,meg néha váltogatni kell a mause/keyboard opciot..hogy ne rohangáljon egyfolytában 1m-t jobbra,balra😞(
a küldit csinálnám,de nem érek oda élve😞((
namint az nem hogy pontokat nem tudok osztani,vagy lol vagyok hozzá??szintlépés kiirva,azt ennyi?
hentelek,hogy a lvl 5 fegyot hasznalhassam,stb...npc-k a kuldiket adják gondolom...ezt hol látom majd??a klasszikus felkiáltojel lesz a fejuk felett,azaz az átlag jelrenszert tolja a játék?...(jo a hangulata..remélem igy is marad😊))
Nem lehet, hogy a klántársaidnak magyar, ékezetes nevük volt? Csak, mert elméletileg az is tiltott.
Kérdésem volna, valakinek van tapasztalata a grade4-es guildben hány játékos fér el? Mert épp ott tartunk, hogy az 50 fõ grade 3nál nagyon kevés 😞
Második guild indítását fontolgatjuk lassan... De ugye, az nem az igazi...
RMT - gy.k. REAL MONEY TRADE
farmerektõl vett cuccok, vett pénz,ilyesmi
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül
Sok féle dologgal kapcsolatosan ügyködnek a fiuk. pl.: kitisztitják a realmoney-s illegális dolgokat Valószínûleg jópár acc kerül banlistára. 😊
Elméletileg ne msokára elindul.
"The issue with the RF service is significant and will take some time to resolve. The current target for resumed service is 14:00 GMT on Friday 21st December 07."
(A mi idõnk szerint 15:00 Ha nem változtattak tegnap este óta semmit)
mi van ezzel a szarral ? még mindig karban tartás van v updat re készülnek ? v mi ?
Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül
most updare van?