RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryleh
sztem mindenki a maga nevében beszéljen.
a reklamácio meg azért,mert a weblapokbol rá lehet jönni szinte mindenre..csak eccerübb kérdezni....(meg utána lázadni,hogy miértnem ugy van....utánajárni fárasztobb biztos)
mellesleg nem véletlen a beirásom.

1,2 arcot láttam innen a játékban...(accre)oan alapdolgokat sértödötten kérdeztek,hogy felmerül bennem:miért nem játszatja végig lvl 40 ig vkivel a kariját...ugy nem kell gondolkodni...pont.

Ryleh
HÁT SORRY..DE ÉN MINDENT A hq-N VETTEM,OTT IS MAPETTKODOK A CUCCAIMMAL,STB

RYLEH ha már le oltod Nethyrrea-t h h válaszol akor te is tartsd magad és válaszolj ne káromkodj plss 😊

Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül

bár a wep combinálás nincs benne a gamben aszem (de mondjátok h igen 😊 )

Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül

Ryleh
ott vannak a kiba-.......tt linkek..szerintetek a kisujjambol szoptam ki??...aki csak kérdez..és nem jár utána.............
a fax kivan.......kiutakodni,rájönni...errrõl szola felfedezés öröme.....

http://www.rf-online-wiki.com/index.php?title=Crafting
Tessék a Craftingoloknak

30db x szinü excelsior + 20db silver cat + 10db gold cat = c Gem

-upgrade toolst sundriesnél lehet venni.... de nem az alap kezdö területen lévöknél, hanem a többi mapon tanyázóknál nézszét. Meglesz az. 😊 /fentröl a 2. sor pont a közepén 😄/

-full Excelsior... hm... ezt én se vágom, mert ezt a Hero nál kéne összecsapni csak azt nem tudom hogy miböl menyi kell hozzá, mert a leirás csak enyi "Excelsior + Silver Catalyst + Gold Catalyst = Complete Excel".
De... gondolom az "Excelsior Piecek" /szines kavicsok/ nem azonosak a receptben szereplõ "Excelsioral", mert én akárhogy próbáltam nem csinált semmit a Hero a cucokkal. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

nem írtál félre valamit mert én semmi upgrade toolst nem találoka sundridnél és,a full exlesiort se a heronál

hali ha már téma h melyik szerveren hányan akkor Lumenen Belleto oldara kellenének arcok Klánhoz, vagyunk páran de többen kellenének, na meg a klánra is öszedobni a lét 😛 pm Mrjonny -nak ha magadra ismersz 😊

Chai
Nem a kicsi kis ujjacskáimból szoptam a talic törõ mesét. Valahol, valamelyik okos fórumon olvastam. Ha nem hiszed, majd rákeresek. És attól, hogy még nem tört ki talicod nem jelenti azt hogy nem is fog... De legyen igazad!

Bellato oldalon a soluson - létszám gondokkal küzdünk - miszeritn az 50 fõs limit a guildben nagyon kevés. És eddig még nem kaptam választ a garde-el kapcsolatos kérdésemre, nem tudom meddig fog tartani ez az áldatlan helyzet.

Gubberx
Én is Solus-on vagyok a Cora oldalon, Alyr néven 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

hopsz.... kimaradt hogy a Cora oldalon vagyok 😊

Nethyrrea
defense gaugenek az upgrade megsemmisüléséhez semmi köze lol

ha lenne akkor már a fél szerver tankjai öngyilkosok lettek volna

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Én is ott vagyok,a bellato oldalon

Solus....
Most nem azé....de kb hány magyar van rajta olyan aki aktiv?
Én a szeró inditása óta ottvagyok, találkoztam kb 20 magyarrral azóta abból megvan még 2tö.

Chai
Valamit csináltak a rare ore dropjával... (Solus server)
Eddig 57 kicsi dobozból, olyan 8-10 millió jött ki.
De tegnap mindössze 700K és még 1100 gold jött ki belõle.
Addig érdemes eladni amíg még ilyen áron veszik (nálunk 1 millióért) :S

A fehér csíkot, ha leverik rólad - és már van talic a ruhádban, rosszul fogod magad érezni. Teljesen megsemmisülhet az upgrade.
Valamint, ahogy csökken a csík, csökken a védelmi hatékonysága a ruhádnak. Nagyobbakat fognak rád ütni.

ok jol van akor elirták a hivatalos oldalon 😛 elöfordul...
hmm pontosan mire szolgál a def gauge?

KILLER2
<#worship>Megyek is a Lumenre.

Töltsük le az internetet!

Nethyrrea
azokat a skilleket a driver kapja nem a crafter a crafter a lövegtornyokat tudja kezelni, meg defense gauge újratöltõ skillt, meg újraélesztõ skillt kap (defense gauge az a fehér csík a hp meg mana felett a karid fejefelett)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
novuson bellato oldalon 8-900k-ért vannak vagy bot vagy normál vevõk rá

jah igen és 1 anyagi kérdés hmm a Rare Ore-t menyiért adják veszik a többi szerveren ?
Lumenen már 1 milát verdesi Stackja

hali
hmm lenne 1 kérdésem méghozá az h Beleknél a Craftsman(lv30) elvileg olyan passiv skileket kap a hivatalos oldal szerint h :
"-Armor mastery: megneöveli a MAU védelmét,támadását
-Repair Discount: olcsobb javitás"
szoval ez elirás h nem ö kapja ezekett a skileket hanem a driver(lv30) v ténleg kap ilyeneket? mert ha igen az elég furcsa tekintve h nem is tud elvileg MAU-ba ülni szoval ez ösze zavar valaki segitsen 😛 😊 köszi

Ryleh

Az nem biztos én az elsõn is rentgeteg magyarral találkozok
a legtöbb magyar a 2-es szerveren van

KILLER2
Elkésztettem a karakterem. Végül egy KILLER2 nevû (meglepõ a neve, mi? 😊) Accretia-ra esett a választás. Tudtok ajánlani szervert magyar klánnal vagy mifenével, akik segítenek megismerni a játékot? Meg persze aztán a továbbiakban majd játszani is jókat.

KILLER2
Viszont azt továbbra is kérdezném, hogy hol van a legtöbb magyar? Vagy ti SGsek hol vagytok? 😊 SG-s arcok többnyire jók, meg amit itt írok fórumon, azt a játékban meg tudjátok mutatni vagy segjteni abban. Minnél több magyar legyen, az a lényeg, nem nagoyn akarok olyan emberrel vitába keveredni, akit alig értek 😊 Jó játéknak tûnik, tetszik ez a tech dolog. Nem rég elkezdtem a Lineage 2-t, de ez a tech dolog jobban bejön, szóval asszem inkább ez lesz a nekem valóbb MMORPG. Na mindegy, nem írogatok feleslegesen. Válaszokta elõre is köszi.

KILLER2
Megvan már. Nem rossz ez a visszaolvasás 😊 Azért köszi így válasz nélkül is.

KILLER2
Lenne egy olyan kérdésem, hogy itt vannak magyar szerverek? Ha igen, akkor kb milyen a látogatottságuk? Egész emgtetszett ez a játék, lehet, hogy bele is vágok, csak há nem vagoyk egy nagy angolos és ezért inkább kerülném a kölföldi szervereket. Köszi.

Nethyrrea
attól függ melyik, némelyik nagyonis.

pl bellatonál a zerker/wizard vagy ranger/wizard.

érdemes alaposan megfontolni hogy mi akarsz lenni mert ha nemtetszik/nemjó akkor 2 lehetõséged marad, új karit kezdeni, vagy készpénzért cash shop kreditet venni és ott reclass pillt

A kevert kasztok menyire életképesek?

és persze BUÉK mindenkinek

kezdtem 1 coras spiritualistát és megvettem 1 skillt és auzt írja hogy nincs elég masterim a skill hazsnáalatához. masterit hogy tudom növelni?

üdv
sok értelmeset nem tudok most mondani azon kívül, hogy BUÉK!

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

Ryleh
Amugy,az upgrede-hoz egy megjegyzés:

-ha nem vagy crafter,azaz inkább harcos kari,és nem nagyon érdekel a bányászati ügyködés,feldolgozás,stb..akkor inkább nézz az aukcion fegyót..
ez nem beszólás,nem kell félreérteni,de az ércbõl dobja (random)azokat az alkotoelemeket,amik részint kellenek az upp hoz,emellett a kombinálás,elöállitás igen brutal árba kerül..és még mindig ott a kockázat,hogy balul sül el!!!
pl egy db exelsior bekerülési költslge majd 300K,mire megvan..
accre aukcion 1 milláért teszik fel az A verziot...de ebböl lehet C,B verziot is csinálni

Nagyon sokrétü,érdekes az up,crafting...(tulajdonképpen ezért is játszom még mindig.)de el lehet szaladni a pénzel,és lehet nagyon nem lesz mahsznod belõle.

Ryleh
Upgarde tools-t kell venni a sunrid töl...ez ugye minden támaszponton van.
Kell hozzá : Full Exlesior..(ezt a Hero nál kell kombinálni..azaz a sok droppolt exelsior pieces+gold,silver alkotoelem.)
Kell még Talic,obsidian,Kristály.
Tulképpen a tools muztatja,hogy miket kér.
Az upgrade is random,a leirások szerint biztonsággal(??)a fehér feliratu seria fegyok uppolhatoak,a sárga(intense),már rizkósabb,és igy tovább.
Upgradelni lvl 30 .vagy feletti fegyot lehet.
Korábban betettem linkeket,a wikis oldalon le van vezetve az exelsior készitése,a mit mire dolgok,stb.

jót kérdeztél! Engem is érdekelne a dolog. Valaki össze rityenthetne egy részletes leírást a miértekröl és a hogyanokról. 😄

fegyvert hogy lehet a játékban upgradelni??

Ryleh
ma random nap volt.
20 rare ore feldolgoztatása után,4 kis doboz:
-lvl 45 ös Vulcan
-lvl 45 ös sword
-üres doboz
-large box...amibõl blue powder esett ki.

Többen mondák:nekik is ezek jöttek ki..a fegyverek.Az aukcio azota evvel van tele.

Más:

beolvasztás...

+3 red ore....48 db(nem kis összegért)..dobta a szokásos anyagokat
+2 red ore....szerényebb ,23 db...poison topaz,és az apro

De a legbrutálabb a craft.Sikerült a 35 ös mordály....a 30 as meg alszik....

A beolvasztás total mind1,hogyan csinálod..egyben,vagy kissebb tételekben..nincs logika.a webinfok megemlitik,ho a magasabb minõségüeknél nagyobb a sansz unikum itemekre....mégis tegnap az 1.talicom + 2 esböl jött...a + 3 megint sima topáz,obsidian,stb.

más:ha több karaktered van ugyanannál a fajnál...bemehecc a bankba mindegyikkel.(sic)
Felmerül a csalások nagyszámu lehetõsége is!azaz sajna a progi ad rá modot!!

egyszerre több kliens is tud futni.na..ha vkinek az a perverzioja,hogy milyen fasza hogy a rank-ja mutatja:mekkora killer,az simán csalhat is...
indit egy ilyen,és egy másmilyen fajtabelit.aztán kies helyen(van ilyen is)összefutnak...kill..pontok esnek 1000rel...és ezt a végtelenségig lehet.Amikor a nyilvánvaloan dollár/xp dolog ki van irva...nem lepödök meg semmin sem.

qrvajo játék(komolyan).....jobb is lehetne...de föleg a random dolgok...a crafting,kitermelés,jó 5let.

a 10 db chaos charge szintén gyakori.(21 gold az eladása,kereskedõnél)
Kár a tulzott random,de nyilván eccerübb volt igy csinálni,mint optimalizálni.

van más mmo is csak a wow-ot egyszrübb nekem leirni😊de akkor legyen l2,guildwars,gyuruk ura online, szal azzal toljátok😊Amugy aki tudja rare oréból szedje meg magát én 10-20millákat csináltam vele,10db chaos poti 900 és 1000 arany között vam, ami a 2.1.6 frissitésben mar csak 1et fog adni😞 több érdekes változtatás is lesz benne pl:csak a core-ban lehet banyaszni ez 1 jó ötlet kis motiválásra, tippelni se tudom mikor jön....ez a kieg

Ryleh
Na..a téma avval lezárva részemröl,hogy nem balanszált.ennyi.
Továbbra is játszom.Kifejezetten az éra,környezet,és a korrekt klántagok miatt.
Amint lvl 40-45 leszek...nem az fog felizgatni,hogy CW helyett hobbyból tegyek be másoknak...pont.

WoW...... mért mindig wow..... nem értem, nekem herotom van tölle, még a polcról is elraktam ne is lássam 1évig. 😊
Engem is zavar néhány dolog a gaméba, de egyelöre még a pozitiv dolgok vannak többségben. 😄 ... egyelöre 😊

Sziasztok olvasgattam az új emberek hozzá szólásait,és azt mondom hogy akinek nem texik az ingább wow-ozzon,nekem pl pont azt tetszik hogy van raid és ha egy lv50 esik nekem,levadásszuk a clánnal,és még lv40vagyok, pedig 10ezeret lõnek rám😊 Mau hehe😊 bár farmolhatsz hogy használd ez a hátrány.A fejlõdésrõl meg annyit tényleg monoton, de hát ez van,amugy meg a mi clánunk is szokott raidre menni sok kicsit 1lövéssel leölni,de fél ora után minket kergetnek ki szoval ennyit errõl,ha nem tudod a Játéknak a szabályait megszokni akkor ez nem a te játékod.........

Ryleh
nos a kioktatást visszautasitom.
tény,hogy a mobokon,kveszteken fejlödünk.
azthiszem nem olvastad el figyelmesen.azt nehezményezem,hogy a balansz nem jo..azaz csekély magas szintü user(lol,hogy dollárért árulják az xp-t),egész pályákat blokkol.
pl:
Armory 213,117 ben van 2 Cora-s,és aki ott kvesztelne,hentelne..az nem tud "élni".ha ez azoknak a usereknek élmény,akik blokkolnak,fejlödõ low gamereket,hentelnek le...az sztem egyrészt gyermeteg,de nem az õ hibájuk..a redszer engedi meg.

és nem oktass ki L2(nagyon sokáig nyomtam),stb-böl...mert miota mmorpg van,létezik..játszom.

szoval,ha megkérhetlek,finomits a stiluson..én nem a usereket lol-oztam le...hanem a redszert..azaz a gamét firtatta.
azt meg eldöntöm én mivel játszak,..ha megengeded.

szerinted játékélmény,ha 10 mp alatt kinyulsz..mert x,y kurvaerös,és nem hagy járszani?
ezek a userek a cw alatt sem cw-znek..hanem a minében hentelnek....

amugy olvastam a hozzászóléásaidat...sokmindent megértettem a játékinfoidrol..ezért köszönet,
de..de ne oktass ki senkit sem.

Nethyrrea
mondd melyik mmorpg nem arról szól hogy henteled a mobokat fejlõdésért?

ha itt szerinted szar a fejlõdés, nehogy elkezdj lineage 2-zni vagy hasonló mert öngyilkos leszel.

vagy játssz wow-ot. ott hamar max szintû leszel.

Ryleh
Fura,fura....

lvl 30 megvolt.kasztválasztás is.

ami viszont elgondolkoztat a folytatásban egy valami:

-baromi kiegyensulyozatlan a játék.magas szinten 1-2 karakter le tudja blokkolni az egész pályát,pályákat.beáll néhány kari,és semmi fejlödés...mobozás,stb.
-ha akarsz fejlödni,ace mobokat hentelhecc a HQ-n ,de akinek ez mmorpg,és szinvonal...azt nem jellemzem.
-mivel a rendszere ilyen....ledegradálodik a mobhajtásban,és azt is parázva...szoval mint egy sima single xp harácsolás.
-nem a le pvp-ztek sértödés....nem...megszoktam😊)
-az,hogy elvesziti az élményt a tény...néhány karakter elveszi az életteret.

ennyi....sztem nem vicc,hogy free lett.

Ja randon, sikerül vagy nem. 😊

Ryleh
Kérem aki tolja ezt a játékot:

-valoban total random sokminden?

pl:rare kövekböl nyert gitbox tartalma(vagy üres,vagy nem)
Craftolás,függetlenül a rátátol
Talic mastery (simán destroyed..azt pont.)
Upgrade(3 milla uszott el egy upp alatt)
Dropp....

Ami még szintén random,csak kevesebb veszteséggel müxik: a Heronál a high material visszakonvertálása...(viszont iszony pénzekbe kerül minden db hoz a hammer.....

Köszi az észrevételeket.

Ryleh
Más:
A Talic Mastery-vel mit tudok kezdeni?
Ahogy kiveszem: a Hero nál kellene kezelni...
vki ,aki kombinált már a Herónál,vagy a tools-al..irja le a folyamatot.
A Rare Ore összegyüjtése,feldolgoztatása után uj itemet kapunk,ezt beválthgatjuk meglepetésdobozokra.....ez tök random...
de nekem ma kiesett egy lvl.45-ös mordály😊)),elég sok Chaos Charged,stb...ja..és elég sok üres doboz is😊))))