RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL nehogy bellnak menj ott leszarják a fejed mint ahogy nekem szarták le 1 csoka volt aki midneben segitett a többiek off line meg inaktiv hulladék volt sajna ezé mentme át corának ott legalább pörög az élet nem csak nézenk elöre hogy mi van .. O_O
lol..
uughoy cora ranger ugyis kell ranger a klánban 😊

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

PROOF gyere eredetire !
SOLUS szerver CORa faj ! ott van pár értelmes magyar csoka kb 10-12..
és mindenben tudunk segiteni ennyi
ha van valmi kérdéseed ird meg ide..

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

ÁÁÁ tényleg mekkora láma vagyok. 😊 Kösz. 😊
KILLER2
<#falbav>
Óvassad má' eee, hogy mi van a topci fejéécébe írva!

Töltsük le az internetet!

a Create Subscription -nál kell.
Az írja hogy így is regisztrációs kulcs kell... azt honnan szerezzek?
Értem... Régebben én is voltam törtön de aztán valahogy elfelejtõdött az egész... Nemrég olvastam hogy Free lett a game. Így gondoltam megint megpróbálom... A 3 szerver ami afõoldalon van miben különbözik? Bellato rangert indítok majd. 😊
KILLER2
Még mindig vannak tört szerverek.

Töltsük le az internetet!

Most hogy ingyenes az RF akkor ezek szerint mán incsenek tört szerverek hanem mindenki a fönn van.😊 Hány magyar lehet fenn vajon?

Érdekel játék és el akarom kezdeni. 😊
Nekem soha sincsenek problémáim, maximum megoldandó feladatok. Nem szaroztam senki dolgát, te mondtál vmit, ami rohadtul nem helytálló abban a környezetben, amiben bemutattad. Ennyi. Oltogatni meg akkor se tudnál ha olvasnád.
Thx, jót játszom eredetin, jó szórakozást neked is.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

omg.. Sztem Irid ha vmi problémád van fordulj a szomsztéd téglafalhoz, ha nem tüntvolna fel, ha nem szarozod a más dolgát nem oltottunk volna le.
Játsz jót az eredetin, mi is azt tesszük máshol.

Ennyi!
Nem tudom, hogy hazudsz-e, nem akarom leellenõrizni, mert nem érdekel.
Ha neked azt írják, hogy piros hó esik ha rágondoslz te azt is elhiszed?
Attól, mert vki letölt egy szerver oldali klienst, átír pár számot azt bumm elindítja, még lehet hülye. Ezért is szarok a tört szerók, vki felmegy, megszokja mi van ott és a tört foshoz viszonyít.
Az értékeket pedig te adtad és mondom ne hidd azt, hogy ismered a másikat te kis low -.-
bb

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

frango
Ja, hogy akkor én hazudok? Nézd meg akkor game cp-ben.
Tipikus kocka... Vesz két értéket azt már egyböl számolgat is...Csak a változókat felejted ki!😊
Asszem zárjuk is...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Mennék én ha lenne értelme és 12x-es lenne a rate minden téren, mert ami infókat itt adtál, az egy max 6x rate-s szerverre igaz.

Ahány tornyot tudsz lerakni, akkora képzeletbeli sokszög sarkai szerint érdemes lerakni a tornyokat. PB-nél fontos, hogy a tank a tornyok között tartsa a boss-t, így folyamatosan lövik. Igaz ez a farmolásra is.

3 napja egy 50es ACC spec lerakott 2 50-es tornyot Sette portalhoz, ott volt még 2 striker, meg egy tank. 3 órán keresztül senki sehova, még az archonokat is szétbaszták. Pöppet erõs, és 6ot tud lerakni. A bibi az, hogy (ha jól emlékszem hirtelen) 1 towerhez kell 2 favor, 2 iggy meg vmi 10M, igencsak drága.

igazábol, farmolni kell a kari, meg talicot pakolni a cuccokba! apropo talic, Novuson az AH-bol 2 mill alatt nem lehet talicot venni "mercy-t", ami 2 mill alatt van azt nem lehet kijelölni 😞 ugyan ez a helyzet a T3-as kristályokal is, ami 1 mill alatt van nem lehet kijelölni 😞

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

Nethyrrea
toronyszámra nézve meg, attól függ mire kell. raidboss ellen vagy csak farmolni. azt meg úgyis az adott helyen tudod megtapasztalni hogy melyik elég erõs és mennyi kell oda. meg persze van követelmény is hogy egyik tornyot legalább milyen messze kell lerakni a másiktól. egymás hegyén hátán nemlehet.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
krafter mint kaszt ep2 patch óta leginkább csak arra jó hogy pb raidekre meg tán chipwarokra pakolja a tornyokat. kraftolni gyakorlatilag értelmetlen vele.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

üdv
ha már úgy is ráértek, használjátok agyatokat valami értelmes dologra is 😊 pl: írhatnátok némi infót a gyártos karirol, lvl 30-tol hol és mit érdemes farmolni? hogyan lehet a craft PT-ét gyorsan növelni? mennyi tornyot érdemes felállítani, és milyen alakzat az ideális?
köszi

frango
Te meg ne fordítgassadat ki a másnak a szavaitat...Uram,örmester😊
Na de mondom gyere azt mutasd meg nekünk hogy kell 2hét alatt 55ös karit csinálni!Kiváncsiak vagyunk rá.Funnyboy

Frango te tod mirõl beszél..? o.o ^o)

Elsõ mondatod: Uhh, én meg azt hittem a jõvõ heti lottószámok, doo.
Második mondatod: Ne ismerj senkit úgy, hogy nem is ismered.
Harmadik-negyedik mondatod: Nagyon nem 12x az a rate vagy nem XP-re mennek. Ha 12x a rate, akkor meg megvan 2 hét, max 3 hét alatt az 55.
A vége: Ne beszélgess annyit, játssz is ha már azért vagy ott 😛 A zárójelest meg elhiszem rólad, ha már ennyire büszkén állítod.

Ezért elszöktél onnan, nem bírtad a tömeget.

frango
Lejjebb írtam pár player statisztikáját...Bár te biztos nonstop tolod akkor...Na próbáld meg! Csak egy hét kell! Annyi semmiség egy "nagy MMOsnak" nem? Mi is csak beszélgetni járunk a serverre...
(mert mi hülyék vagyunk)

Nagy az Isten állatkertje

Vedd észre magad, és élj! 😊
Jazz nem tudtam, hogy ennyire érzékeny vagy 😊
Ha majd vmit leugatok azt észreveszed, mert hozzászólni se fogsz tudni majd. Nekem a 12x rate azt jelenti, hogy 12szer több xp, pt és minden ami ezzel jár.
Matek: Xinafnak 2,5 hónap (10-11 hét) lvl50, ez meglesz nekem is, osztva 12 = 1hét. Szét farmolod magadat itemekbõl, hiszen esik, mint állat, jobb cuccban könnyebb grindelni, ergo 2. héten megvan az 55.
Nem akartam megemlíteni, de tört szerókon csak azok játszanak akik "nem tudnak" MMO-zni, nem értik a lényegét, ennyi erõvel offline is tolhatnák, teljesen más, mint OFF, de ezt te is tudod.
VAGY NEM 12x A RATE!!! Régebben L2J-ztem és sokféle szerveren toltam különbözõ ratekkel és igenis meglátszott az, hogyha vmi nem 2 hanem 4 akkor az dupla olyan gyors.
Nálunk guild chat-en nagyon jó a hangulat, bár ritkán írunk, mert Ventrilo az Ventrilo.
Mindenki a saját háza táján sepregessen, mert látom sok a szemét, ne beszéljen hülyeségeket és ne gondolkodjon más agyával és ne ismerje más képességeit, mert ez így lehetetlen.
Nem mondtam azt, hogy szar a tört szeró, csak leírtam miért nem játszanék ott, fasznak kell itt kombinálni.

3x os volt azelsõ szero amin elõször nyomtam, az baromi jooo voolt, jo sokat szebnvedtem a summoner karimmal, tök jo volt meg minden.. majd jött h. ingyenes lett,server resi, be kelett tenni moutaint,outcastot,új sieg kites launcher stb... utána 4x lett a szero még outcast nélkül, ott már elértem az 50 s szintet is, igaz ott már acc tank voltam. Nosmális szerot az eredetin kívûl nem igen találtam, most beszélek a hungary idegesítõ civakodásokrol, õszinte vagy megértem, sajnálod gondoloma 600x szerorol az 55 s karidat, de "😮 12x rate, 2 hét ha ráérõsen játszom és megvan a maxos kari. Ebbe mi a jó? Ha még vki meg akarja ismerni mi a játék, megértem, de hosszútávon gec" de sztem ezt meglehetet volna normálisabban is fogalmazni... 😛 Ha itt ez megy,. h. nem ettszik vmi máris leugatod, mi mehet a guild chaten aki olyat ír ami nem teccetõs épp.. gg
Nethyrrea
lures lot, aoe party. több hasznot csak mákos upgradekbõl lehet összehozni, vagy nagy boss raidekbõl, vagy mákos elemental dropból. 1-2 emberes partival még akkoris hosszú idõ ha topos cuccban csináljátok, esetleg ha van egy dodge monkey kéznél.

tán még elan.

Nethyrrea
tény, mondjuk ebbõl én szerencsésnek mondhatom magam, általában a BD partykban amiben voltam volt legalább 3-4 archon mindig 😄 meg a leg topabb tankok 😊

egy ideális 50+-os bd csapat leginkább úgy néz ki hogy 1 tank, hogy tartsa az aggrót (ha a boss egyszer is elszabadul akkor lesz ott nemulass....meg igen magas repair vagy új mau vételár), esetleg egy vazsi vagy valami más dd, a többi meg OMAU.

Még annyit hagy kérdezzek már aki lvl 50.
egy Warlock egy Tank karival..szal ketten mit tudnak farmolni?
nagyon kéne vagy 700milla eredeti szerón de a calli hiába huzunk össze 30at és én 2 lövésböl leszedem öket nem dobtak csak 2 millát 30 perc alatt és ebböl még ninc slevonva a potik ára..
Kurokkal is próbálkoztunk de abból 10 darbot összehuzni elég nehéz 5k üt ey kur...
szal fogalmam sincs mit kéne tenni =(

Na akkor én azt tanácsolom hogy gyertek Solusra !!
Kell a sok magyar a guildbe...
Mellesleg a tankunk hétfötöl archon lesz XD

frango
Nem 2 hét!Pár példa...Aktiv játékosok...
Faj lvl kaszt OL óra
Acc 53 Striker 464 h
Cora 51 Grazier 484 h
Cora 51 Grazier 463 h
Cora 51 Steeler 519 h
Cora 51 Templar 288 h
Cora 50 Warlock 261 h
Bell 51 ArmorRider 320 h
2hét 336óra...Asszem senki nem játszik nonstop...
Én Acc Assaulter vagyok lvl50es és az 50es questek felénél tartok 136óra játékkal.
Errõl csak ennyit...Nemtudom... Nekem a játékélmény a lényeg, nem pedig az, hogy hány hónapot, évet játszogatok egy szerencsétlen szám növekedéséért...
Lehet csinálni olyan szervert is ahol 50* lassabban fejlödsz mint offon. Azt azon lehet éveket szintezni...
Én offról tértem át tört szerverre. Kipróbáltam párad és ez az Ascension tényleg jo. Nekem off(novus)2.5hónap játék után unalmas. Meg itt találtam ételmes magyar játékosokat is...(ritka!😄)
De kár is ezen vitatkozni. Kinek mit tetszik. Csak ne osszuk egymást ilyenek mitatt, hogy ki hol játszik...Inkább tanácsokat adjunk és segitsük egymást!

😮 12x rate, 2 hét ha ráérõsen játszom és megvan a maxos kari. Ebbe mi a jó? Ha még vki meg akarja ismerni mi a játék, megértem, de hosszútávon gecc. Semmi kihívás, max PvP, de RF nemcsak errõl szól.
De mivel megy, van kereslet rá. Hát sok sikert hozzá.

...

Ehehe XD
Én akkor jöttem át OFFra mikor tört szerón benyomták hogy ACC- töl elveszik a Red siege kitet XD na akor töröltem az 55 ös strikeremet a picsába... méghogy elveszik szép volt mondom /=(

Ezt nem is vitatom, csak máris ígymegyúgynobb az összes, az szúrta a szemem.. 😊 Ascensionrol nem lépek már le, mert sztem egy egész ütõs közössséget alakítottunk ki, amit lehetne bõvíteni. 12x os szal nem egy "Mario".. 😊
Felesleges vitatkozni, hogy official vagy tört szeró. Kinek mi tetszik vagy melyikre van ideje.
Én véleményem (2 éve kezdtem tört szerón):
1. Függ milyen a szerver, nagy rate kilõve, túl könnyû, akinek az easy mód kell, menjen MARIO-zni. Ebben egyet ért szvsz mindenki. Ha jól be van állítva a szerver, majdnem ugyanaz. OFF-on tudom mi van, tört szerókat nem ismerem, nem tudom mit, hogy állítanak be rajta, milyen különleges NPC-k vannak berakva.
2. Felhúzod a karidat, jó a társaság, ezzel nincs baj, viszont bármikor jöhet a wipe, leállhat a szerver, akadozik a játékmenet, jöhet bármi ami csak a tört szerverek mûködése közben jelentkeznek és elég szar érzés ha elmegy a kárba több hónapos munkád én ebbõl köszönöm NEM kérek. Mekkora a valószínûsége, hogy ilyen bekövetkezik, nem tudom, de benne van a pakliban, hogy melyik tört szeró esetében nem tudom, nem ez a lényeg. OFF-on ilyen nincs, amit egyszer otthagysz, ott is marad 😊
Társaság ugyanolyan fasza, aki retardált azzal nem kell foglalkozni, egyedül marad vagy megtalálja a többi low nyomorékot vagy nem is neki való az RF.
3. Donate: Tört szerót vmibõl üzemeltetni kell és sajnos egyes playerek igen jóban vannak a GM-ekkel és bármennyire azt mutatják, hogy nincs donate, bizony befigyelnek érdekes itemek embereknél, egy kis power level, sok apró dolog ami elõny a többi tisztességen játszó játékossal szemben. Ilyen biztos van, de azt megint nem tudom, hogy hol és kétlem hogy lenne oylan tört szeró, ahol ilyen valamilyen formában elõfordul.
(Tudni kell, hogy a GM feladata a játék üzemeltetése, ha csak egy picit is beleavatkozik a játékmenetbe azzal pl., hogy segít vmi haverjának, az már kicseszés a többi playerrel szemben) Ebbõl sem kérek, még csak érezni sem akarom, hogy ez elõfordulhat.

Röviden ez az én személyes véleményem és tapasztalatom. Mindenki vonja le az elõnyöket, hátrányokat.
Jó RF-ezést.

Mondom 1röl 50 re 2.5 honpa ebben benne van 1 hetes farm etherben meg az össze PT kihuzása erre a szintre

üdv
gondolom ez függ a sikeres BD-k számátol is, nem mind1 milyen a csapat összetétele!

na elmentek ti a....😊 akkor én fogom tartani az új rekordot 50rõl 51-re 2hónapos futam idõvel😄

Nethyrrea
50-51 1 hét alatt az kicsit még lassú is. BD-kbõl simán összehozható pár nap alatt.

Nethyrrea
és ezt mennyi idõ alatt is csináltad?

jaja ezt hallottam driver ismerõs 50rõl 51-re 1hét alatt, bár amennyit õ játszik nem is csodálom, csak bd-re kell 1 jó csapat

50 felett BD 0.88 % exp / BD 😊
sokall easybb felmenni 52 53 ra mint 48 ról 49 re

Elnézést de tört szerón kezdtem én is.
CSak rájöttem nincs értelem mert mindenki tök egyforma és baromi erös..
10 nap alatt 55? +6 os fegyokkal rohangáltunk anno
hát nem sok filigje volt 2000 ren voltunk a szerón ...
officialon sem jobb de azé ha ott elérsz valamit akkor arra már büszek is vagy..
törtön nem =(

Minden tört szero más-más sztem elég fleleõtlen úgy nuubozni vmit amit nem is ismersz, gg.. 😛

Egy szerver nem csak a rate/exp baromságoktol lesz jo, a közösségtõl is, 3 aktív magyar van velem együtt a mi szeronkon, amin 1másnak craftolunk,questezünk,fejlõdünk és szeretettel várunk mindne játékost.
Nem az ment, h. "figy találtam rare orebol 45int staffot kinek mennyit ér" én egy ilyet tapasztaltam lvl 38 as summoner corammal és többen még liciteltek is (omg)..

Mind1 a lényeg, h. ne szidj olyat XinaF amit nem ismersz... 😛

hát ep2-ben a fejlõdés irtó gyors, 5% napi tc3party-val simán megvan, csak ritkán van party, emlékszem mikor még autó poti se volt valami õsrégi verzióba, 2006nyarán volt ez, akkor a fejlõdés sokkal lassabb volt, manapság már gyorsabb sokszor bár 50felett....😊😊

üdv
az utolsó kettõre AB def/shield party, egy miller magára húzza az AB-t, a többiek meg beállnak az AB hátamögé, ott lényegesen kevesebbet sebez, csak poti kell, és repülnek a PT-ék 😊

meele 66/66
range 66/66
FORCE GM
shield 50/99 XD
def 75/99
az utolso kettön még dolgozom de azokat beleht hozno bármikor szal..

A klánom minden tagja igy tolja maxra huzva a PT ket és még igy is elég fast a fejlödés😊
szal hidd el ripsz ropsz csak játtszani tudni kell....

Nethyrrea
azér a ripsz az annyira nem ropsz, hacsak nem akarsz egy low pt-s gimp lenni 😄

Bizony, bizony, nem szarozunk, aki teheti ide jöjjön.

Ja és aki tudja kicsit reklámozza már az RF et a solus szerót jo lenne minnél több magyarral tolni!