RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

húú jó kérdés de sztem holnap beprobálom

ás ez milyen régen fut ?
én az aegissel szenvedek de semmi nem müködik szal..

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

még nem,
http://www.rfequilibrium.com/ ezt a server-t néztem én, de tök mind1 melyik server de én snipert csinálok most

frango
Szerintem a POA azért nem jó választás mert 1. Túlnépesedett(nem kicsit!) 2. Iszonyat sokszor DCzik a szerver, meg sokszor leállítják, állandóan szenvednek vele...

Papiii! Azért mert az a két faj a legjobban játszható😄DD

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

amugy fistofhungarians poán toltáok ? gondolom msot ti is visszamentek valahova?

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

hát remélem mert sokaknak sok pénzük és több éves munkájuk fekszik rfben

azt olvastam hogy 1 évig mér elmentik a karakterek-et, lehet hogy új Eu-s forgalmazót keres a ccr?

Nethyrrea
zanzásítva annyi a sztori, hogy a codemasters amúgy is elég döcögõs viszonyát a koreai fejlesztõkkel a CCR-el most még az is tetézte, hogy most lenne aktuális a licenc meghosszabbítása, de nem tudtak megállapodásra jutni, és ezért kénytelenek bezárni a játékot.

szerintem csak a buzi sárgáknál nem volt senki aki beszélt volna angolul és nem volt kedvük veszõdni a nyugati piaccal, ami a kínai/koreai RF töredéke csupán.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nem jövõhéttõl te, november 9-tõl zár be a játék.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Na de most ez 100% hogy a NOVUS t megszüntetik?
Game ban is írták hogy vége.
De miért?
Corát már nem fogok megint feltolni 2 honap alatt 50 -re 😊
ehehe

no szoval cora most nem elöször csinálunk egy 55 ös bellt 😊

bell?hogy hogy?

No uj hirke megint!
RF poa server nem müködik mátol !
2-3 hetes átállás van ott is !!!

most gyertek ide kb 100 játékos össz vissz !!
www.rf-aegis.com
itt van egy patch szedjétek le
ha kész vagytok választok népet stb... mi bellekt leszünk és ugyanez a név Xinaf néven kereseetek engem

max ha a poa megnyilik ujra akkor átmegyünk oda ha ez nem jo szerver ennyi mára ezt a részt folyamt nézem ha valaki valamit nem ért irja meg
bye,

nah sziasztok én meg pont most akartam elkezdeni a game-t eléggé megtetszett és az érdekelne a cora-t meg az acco-t mért nem kezdenétek olyan rossz vagy mi ?? 😄
Akkor az eredeti game kliens már nem is kell? Hanem az új?
Szóval Bell. 😊

Remélem ha új szervert adnak be akkor majd át lehet a bell kariainkat vinni rá.
A neve maradnak? HUNters, Xinaf stb... Én ugyanaz leszek.
elöször töltsétek le a client RF POA

ftp://174.132.16.180/RFOnline221.7z
http://blitz-downloads.com/Downloads/RFOnline221.7z
http://www.poadownload.com/download/RFOnline221.7z

ezekböl valameiket töltsétek le !!!! 3-4 ora alatt lejön aszem XD
bár monkjujk most mineki ezt a szart szedi de nemgáz belassult és kész..

JA és az eredeti szerver több mint fele ide jön át van esély rá hogy uj szeró lesz addig is elkezdünk egy szerón belleket !!!!

BELL!!!

szervert mondok ha lesz valami uj info késöbb

Akkor újralakul a klán ezen a szerveren? Mert akkor megyek Ugyanazon a neven leszek... Legyünk újra corák már megszoktam és cool faj. 😊 Vagy akkor Bell de Acc semmiképpen!
Komoly? Én meg éppen most kezdtem bele. 😞

A klán valami törtön tovább fog menni?
OK KURVÁRA VÁLTOZOTT AZ EGÉSZ SZAR!!!!!SENKI NEM JÖJJÖN RF -RE !!!
JÖVÖ HÉTTÖL BEZÁRJÁK A SZERVERT !!!!! NINCS ÉRTELEM TOVÁBB JÁTSZANI !!!! ISMÉTLEM NINCS TÖBBÉ EREDETI RF SERVER!!!!!!!

HELYETTE MINDEKI ÁTJÖT ÉS FOLYMATOSAN JÖN AZ EGYIK LEGSZINVONALASABB TÖRT SZERÓRA RF POA

ITT A LINK : www.rfpoa.com
itt szerdjétek le a client 1 és 2 részt ..majd másoljátok fel az erdeti rf mappába!!
utána szedjétek le a patch résznél lévö béta patchet !!! és azt is huzzátok bele az erdetibe !!

ezután nyomjtaok magatoknak egy egyszerü accounot és már mehet is a játk !!!

na és a másik nagy kérdés mik legyünk???????? XD
cora oldal kizárva ennyi pénz és csalodás után a faszomat bleverem az egész corába !!!

Xinaf RF nagyon megköszönném : )))) adjak vmi címet? ide küld: [email protected] vagy MSN: [email protected]

Elõre is TY !!
Hmm arra adj választ honnan tudod hogy az egy 47 es cora , red isis esetében?
én nem tudok megkülönböztetni egy 47-49 es corát, söt 41-42, 43-44, 45-46....
nem vágom de mitöl vágod hogy 47 es .pls help egy picit

Hu no szoval én ugy tudom a teal és green mau 1.6 billa lesz..
én ezt több heylröl igy tudom..na majd meglássuk.
Ja Omaura int4 hora staffal elék nélkül simán csapok 4-5 között és semmi extra nicns bennem egy gyenge közepes karim van..pénzhiány :S

Nyüzü: generálj uj kulcsot ennyi az egész..és kapsz egy emailt is ami aktiválnod kell de ha akarod adok egy felhasználot üres nincs benne semmi lehet inditani a karit rajta ennyi ha kell irj ide vagy probálkozz még egy kicsit 😊

Nethyrrea
16-18k?

nos, vegyük példának Kaine-t a spiriten. remélem jólírom a nevét. õ, a +6-os int lance-jével (ha nem type C...), 3, azaz HÁROM skillbõl képes elpusztítani egy omaut.

ami a karokat illeti, passz, annyit tudok hogy a teal mau is annyiba fog kerülni mint most a red. de már egy ideje mással játszok.

Help!!! Nem enged regelni :S azt írja mikor subcriptiont akarok csinálni h rossz a key:S help!! elõre is tyXD
Mordak
Hát nem tudom mi nagy kibaszás mi nem, és vitázni nem akarok 😊
1 dolog nem tetszik. 47-es cora nekem esik Red Isis-el......
Az új patch nektek is kedvez, lesz új summon amit idézhettek, ami kibaszás a corakkal, h nem lehet használni csak 49-en a Red isis-t.

Amúgy a mauk nekem EP2 elõtt jobban bejöttek. Sokkal táposabb volt szerintem, de nem volt ekkora különbség a melee és a range (és a range-nek is normális net-e volt!!! OMG az de jó volt) között. Egy +7-int es is (50es kari) "csak" 15k-t ütött a 47-es maumra. volt táranként 10db net, és persze csak 110k HP. Most 16k 18k stb megy a range maura néha. Csak pislogok, h mi lett itt.
Amúgy 50% HP-nál mindíg cserélek! Kivétel az 1-1 elleni küzdelem. És ahogy elnézem nem lesz csak patch után új maum. Addig Archon ruci, fegyó, stb, utána a mau.
A soluson a 48-as mauval öltem már 47-es melee ACC -ot és 47+ -os Cora-t egyedül. Igaz belementek a pofozkodásba, és le is amortizálták a maum mire végük lett. (de nem cash shop-osok voltak!)

Nethyrrea - megéri várni az új patch-re és inkább akkor venni karokat a maura? persze 51-re felhúzni a karit, és a kék karokat megvenni?

BuMM sajna nem tudom megmondani Pityunak, mert Offline vagyok gép és idõ hiányában 1-1,5 hétig. (CW környékén fent szokott lenni.)
Addig marad a fórum, és a nosztalgia az RFA-s régi szép idõkrõl, még mikor PiNe-al toltuk...

ui: nem is baj, hogy még nincs patch. Legalább lehet Rare Ore-zni 😊

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

Na cora klán egy Xamion nevû bátor Cora rangert keressetek .😊 Én is keresem majd Hunterseket.
Nethyrrea
ez solus server? mert omau-ként spiriten eléggé elkeserítõ tapasztalataim vannak. legalábbis, ha meglátok egy aránylag magasszintût is, vagy nem is kell hogy az legyen, mire elõveszem a maut és beszállok, addigra 90%-a olyan messzire és általában olyan gyorsan fut hogy nem is tudok belelõni.

még egy melee acc is egy akármilyen wind weaponnal simán lefutja a mau-kat. vagy a legtöbbje már rutinból, ha esetleg meglátja az RMAUT (net miatt), már csap is magára guardian cumót, meg cash shop cc, vagy accok a saját cc-jüket betárazzák és csak te mész tönkre bele anyagilag, mert az összes netedet ellövöd (ami ugye darabra kiszámolva jóval drágább mint egy cc - gy.k. cure charger), és egy darabot nem ütöttél bele.

aki meg van olyan nyomi hogy ütéstávon belül marad míg beszállok a mau-ba, természetesen jószerivel a földbe döngölve végzi ha nem 50+-os, vagy melee esetén 47. mert IGEN nagy mák kell ahoz hogy egy 47+-os melee karit te leszedjél, legyen az cora vagy acc. még omauval is.

Nethyrrea
a torony öngyilkosságban az accok és a corák a spiriten is nagy profik, fõleg az accok, mivel féltik az amúgy átlagosan rengeteg cp-jüket 😄 (fõleg akik régebb óta nyomatták, mivel régebben az accok folyamatosan nyerték a cw-ket és tonnányi cp-t kaptak mindig) xD

no az a 4% hp az 40% akart lenni csaka nulla lemaradt XD
ehehe

Hát igen...
Ha minden jol megy karácsonyra én is meglepem magam egy 52-53 lvl vel oanna meg jade fel 55-re😊
Most 50 vaok de omauval nincs esélyem amint látok egyet egyet ütük aztán futás XD
kiváncsi vagyok az uj patch -re😊
néhány okos ember azt mondja hogy nem lesz mert a CM összeveszett nemttom kivel és nincs pénz kifizetni a patcht- szal..
de ha lesz akkor a teal és greena mau az valami ritka nagy kibaszás lesz mindenkivel szemben XD
igy is aki nem tank vagy nincs +3 int rucija omau ellen az 2 lövés
ja ha meglesz az omau probálj ne DC-zmni CW-én és pattanj ha 4% hp vagy 😊
kis jotanács de télleg
ja és BuMM voltam igen még midneig megvan a krim meg minden ami akkor volt 44 es vaok még mindig vele és ha hunpityu fent lesz irjon már rám valahogy mert nálam van a dárdája XD

Mordak
Hát igen...
Ha minden zökkenõmentesen menne az életemben, akkor már nekem is 50-es maum lenne. DE itt a tél, közeleg a karácsony és meg akarom lepni magam egy OMAU-val 😊

Raid...
Hmm remélem nem leszek áldozat. 2,5 hónapig bírtam halál nélkül 😊
Majd a minap egy CW-n adtam 13k CP-t egy Coranak. Ohhh baz totál depis lettem... lehet h nekem van túl sok :S

CW: Elõfordul... akkor gyilok van mint te is mondtad és csak azt nézem, hogy hol tudok/kell DPS-el besegíteni.

Iridescent: Ahogy mondod... a cp-m 80%-át CW-n kapartam össze.

üdv: Mordak

Szia Mordak.
Hát igen akkor eléggé szét volt csuszva a bell guild =(
Sajnálom hogy ekkor igy volt ha minden zökkenõmentesen ment volna már leeht ott tolnám az 50 es maummal :S
szo mi szo mi sem raidelünk maygarok közt szoval fohust nem támadunk , jo mikor party raid van más guildal akkor igy is ugy is betámadják a fohust is szal tökmind1 ki öli le ...a másikat.
JA CW meg abszolut faj faj ellen 😊
Multkor jol ledurrantottál vagy 2-3 szor egymás után nem is vágom mirt kell ennyire elsõ sorbol osztanom az áldást de hát ez van😊 grat

A klán neve HUNters.

Mordak: így van rendjén, cw-n pusztítani, de amúgy felesleges 😊
Lehet gyakorolni az integetést XD

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Na végre ( úgy tûnik megoldódott a dolog ) Remélem este már bent leszek vagy holnap. Nem tudom hogy leszek mert az egyetem mellett elég szûkre szabott az idõm. 😊

Tehát hamarosan a Solus szerver egy bátor Cora rangerrel bõvül .😊 Már alig várom... Majd keresem a klánotokat. Mi a neve?
Mordak
Hmm
Xinaf mi volt a bell karid neve? BuMM talán? Róla hallottam, h átment a Cora-khoz.
Akkoriban a Guild-ünk eléggé szét volt csúszva, most nagyjából rendben van. aktívak vagyunk 13 - 18-an. ( szerencsére XD megy a TC3 party )

Ja és hogy tudjátok, én nem támadok meg a klánotokból senkit! (A fohu-sok többsége így van vele.)
A CW kivétel!!!
Szóval ha Etherben ölöm a cora-kat az azért van, mert valami miatt elborult az agyam... pl legutóbb egy 45+os raidelt Bell Warf elõtt, és lenyomta, a tornyaim, miközben Chooty quest Etherben segítetem a kicsiknek. (a crafterem CP-je nem túlzottan érdekel)
Amikor meg átléptem az AR re befutott a tornyok közzé...
Õt kerestem akkor amikor egy pár Hunters-es taggal is összefutottam. õket nem bántottam 😉

jó játékot!
üdv: Mordak

frango
Guglin keress rá! torrent, p2p. sok helyen fennt van...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

HÁT ILYEN NINCS! Most meg 98% nál nullázódot le pedig addig ment vagy 70-120- al... És 1 órája meg sem mozdul!!!!!

Szórakozik a fileplanet vagy mi a f*** van?

Két napja próbálom letölteni ezt a **** klienst és mindig ilyenkor rohad le!

Nem tudok valami más letölthetõséget adni? Vagy hagyjam a **** ba az egészet?
Ja... Remélem most már lejön... Másodjára...
Ehh, wtf? Marad az újra kezdés.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Vagy töltsem le újra? Már másfél órája meg sem mozdul... 😞
99% -nál megállt a letöltés... Mi a franc lehet a baj? A hivatalos oldalról szedem... Süvített aztán 99%-nál hirtelen 0. 😞

Nagyon irritáló...
Proof ha ma fenn leszel küldj PM-et nekem én észre is veszem 😄 Vagy hirdesd /Sell chatbe, hogy minket keresel.
Többit megbeszéljük ingame.

ProofWilliam :
Igen Solus szerverre gyere.
Cora ranger az még nincs a magyar guildben.
kb 10-15 en vagyunk magyarok és abbol 5-6 aktiv egész nap.
Ventrin beszélünk folyamat de nem kötelezö.
Nagyon jo ritka joa társaság egész nap röhögöünk szinte.
Azért solus mert az a legujjab és mi is ott vagyunk 😊
kb1000-1500 játékos játszik valahogy igy asszem de ez nem biztos

A másik kétszerverre ne menj mert ott nincs egálban a három nép...
unalmas lett a játékmenet SOLUSonmeg nagyjábol egálban vannak a népek

Mármint melyik serveren? Souls?

És a 3 szerver miben különbözik? Vagy csak simán azért vannak mert 1 -re nem férnek a játékosok?

összesen hányan vannak 1 szerveren? Már nagyon irritál a törtek 10-50-100 az popja... Tudom hogy olyan népszerû ez a game mint a WOW de ennél az officialon biztos többen lesznek. 😊
Hol van a legtöbb magyar? Persze tudok angolul de azért jó lenne egy magyar klánba tartozni...

Cora leszek és ranger. Azt még nem döntöttem el hogy ijjal vagy puskával nyomulok majd... Majd amelyiket jobban megszeretem. 😊
Én regeltem filefront-ra, várni kell 25 percet utána jött 850-900 körül.

Esetleg tudok valami helyet ahonnan gyorsan jön? Iszonyatosan lassan jön. a fõoldalról...
Nem rossz. 😊

A törtön Bella voltam mert tetszett a nagy puskás módi. 😊 De lehet hogy most Corazok majd. 😊

Ahogy nézem Cora rangerek nem csak ijal nyomják vagy õk is tudnak puskákat használni. 😊 Estére talán már bent is leszek. 😊

Kösz a segítséget. 😊
Proof a szerverek csak az indítási idõpontjukban különböznek. Solus 1 éves szerver, szal még fiatal, érdemes ott elkezdeni és ahogy Xinaf is írta, segítünk mindenben.