Frei dosszié (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár hogy megszûnt a mûsora, legalább könyveket ír.
Egy évig biztosan nem lesz Frei Dosszié - ezt maga a mûsor gazdája jelentette be.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
köv. utána nagyobb szünet? <#wow1>#wow1> miért?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
pont a számítógépjátékos rész az, amin könnyû illusztrálni, hogy egyszerûen nem igaz, amiket bemutat: nem gondolod, hogy veszélyes dolog a számítógépet csak a wordrõl vagy még arról sem ismerõ embereknek úgy bemutatni a gamer szubkultúrát mint öngyilkos, erõszakfüggõ elmebetegek csürhéjét, akik napi 16 órákat játszanak "griffháton, a negyedik dimenzióban"?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nem ismeretterjeszto musor, hanem szorakoztato riportfilm (aktiv, fokusz, naplo stb)
😎
ha olyanoknak szanjuk akiknek fingjuk sincs a temahoz, akkor egyertelmuen a keszitok velemenyet kell hogy tukrozze a musor a tenyek felhasznalasa mellett. (Feligazsag mi a tokom az?)
Peldanak eleg megnezni az internetes, szamitogepjatekos reszt.
Jah igen a musort is ugy hangoztatjak hogy a "vilag frei es stabja szemevel". Nem pedig az igazi vilag vagy mittudomain.
a legutóbbi adásban magához képest kevés ilyen volt, mivel 90%-ban ismert emberek véleményét hallhattuk.
Én most néztem meg, és azt tanácsolom fentartással kezeljétek a benne elnahgzott "tényeket". Az alap-témával nincsen baj, az teljesen igaz és jó hogy mûsort csinált belõle, de megint tele van nagyzó barmosgáokkal, amiknek a fele sem igaz.
Egy konkrét példa: az hogy az Írországban kint lévõ 7000 magyar hazánk krémje kb annyira igaz, minthogy az a pék vagy nem tudom ki bérgyilkos volt (akit megkérdezett az elnök vérdíjáról).
Ha meg nek ,akkor sem haragszom rá, csak akkor ne magyarázzom hogy hogyan kéne itt magyaroszágon élni. Lehet hogy jobban tudja, de onnan a távoból legynen okos.
ha tudtok adni egy linket, megköszönném (privátban)
ezer thx elõre is!
practitioner of the forbidden arts of death
az infláció, a ktgvetésihiány, a valuta-árfolyam és a hitelek kamatlába nem lépheti át a meghatározott értékeket.
persze, h lehetetlen behozni, hisz pár év alatt lenullázták az országot.
1990tol kezdodtek a rossz lepesek sott a legrosszabb lepesek 1990-1994kozott tortentek megalapoztak a jovonket es most szivunk. 😞
Az euro bevezetesehez valami 4-5kriteriumnak kell megfelelni mar nem emlexem, kozgaz oran csak hallgattam tanar aztmonda ne irjuk csak ertsuk meg. 😊 Szoval tenyekre nem emlexem de a lenyeg hogy nehany kriterium olyan mertekben nem felel meg az elvarasoknak, hogy szinte akarmit csinalunk lehetetlen par ev alatt behozni. 😛
Nemtom mar mi a fene volt de valaminek 3szazalek alatt kell lennie! Ami nekunk 9% volt, a mostani intezkedesek miatt ez leesett 6%-ra. Szoval erted. Sulyos gondok vannak. 😞
miért nem fizethetek €-val akár már ma?
2002tõl kezdve nagyon rossz irányba folytatta útját kis hazánk, a 100 steppet leszámítva 😊 ,de már azt is nyügjük.
a másik, azt nem értem, h a pénz elvonástól mér javulna bmi is.
mikor a fejlesztésekhez pénz kell (pl. Klebersberg pénz ölt az oktatásba, a 20as évek elején a nemzeti jövedelem ~2-3%át költötték rá, a 20as évek végén már ~14%ot), ami meg is volt (hitelek tömkelege), csak ugye elqrták, nem arra költötték amire kellett volna.
Pontosabban most az itezkedesek hatasara valamit javult, de nem eleget. 😊
hát ez az.
mi történt 2002 óta, ami ezt hozta?
költõi kérdés ^^
a hétfõi adás mûsorra se került volna, ha 2002ben nem történik az ami.
hisz rendre elfelejtik az emberek, hogy 2002ben oldaltól függetlenül mindenki egyetértett abban, ha minden úgy megy tovább ahogy, akkor már idén €-val fizetünk itthon; aminek bevezetése "nem kicsit" függ az ország gazd.-i helyzetétõl.
Elõre is köszi.
Ez egy kis ország, ahol éppen a tõlünk teljesen idegen háttérhatalmi törekvések valósulnak meg. Ezekbe nincs beleszólásunk, mint ahogy Orbánnak és a Gyurcsinak sincs. Õk is csak úsznak az árral és hozzáteszik a maguk kis dolgait.
Dynamic: Az atlag IS tehet arrol hogy idejutott az orszag. Miert? Mert nem gondolkodnak nem latjak at, hogy a politikusokat is csak cernan rangatjak mint a babukat. Es mindenki marja a masikat, hogy jobb e vagy bal pedig edesmindegy.
Mert nem veszik eszre hogy 17eve szinte semmit se csinalnak.
Nem tuntetni kell hogy mondjon le ez meg az mert azzal ugysem erunk semmit, egyszeruen ossze kell fogni en igy latom.
Gond lehet meg azis szerintem hogy ha valaki bejut a parlamentbe orul hogy o majd meg fog tudni elni a fizetesebol es ennyi neki eleg is. Lehet rosszul latom.
Milyen üres szavak ezek.Lehet köpködni, de én sosem éreztem ennek súlyát, csak egy jól hangzó passzusnak, a tehetetlenek mentegetõzésének.
De ha külföldre mész, akkor nem segítesz semmit az országon.
Mellesleg, rajtam inkább egy magyar gazdagodjon meg mint monfjuk egy ír.
De a lényeg akkor is ez, hacsak nem végszükséglet én nem hagynám el a hazámat. Akármilyen rossz is, én ide születtem ,itt akarok élni. Nekem ze fontosabb mint a pénz. Inkább élek itt minimál béren, mint hogy külföldön éljek ötször annyit keresve.