31
-
#31 Upssz ezt jol elneztem...... -
#30 Jogos :D
szélesebb :D -
Librarian #29 Gyerekek! Csodamobil ide vagy oda, nekem is van egy jó Nokia 6230-am (Beépített kamera, MP3 lejátszó, szép & kijelző, me külső... stb.) mégis, nagyapám most adta vissza az 5110-esem, és most azzal fogok szaladgálni! Annak a telefonnak van STÍLUSA!
És ha arra kerül a sor nagyot lehet vele ütni... -
GMilton #28 "az én mobilom 1,3cm vastag, 3mm-el vékonyabb egy hitelkártyánál"
Ahaa, de most akkor hogy is?? erre modnsják, hogy vastag hitelkártyád van??!! :)) -
#27 hát igen...tud valamit a samsung...de mi van akkor ha kettétörik a zsebemben? :D -
#26 de nagy határ szar ez... -
#25 mármint a nem kilógó antenna... -
#24 "Érdekesség és esztétikailag is elõnyös"
2005-ben ez érdekesség...??? -
rajenk #23 Azér érdekes, hogy Cap által bevágott telefon képe és a fent említett nem ugyan az... nézzétek csak a gombok elrendezését, és a "Samsung" felirat helyét! -
Smitiz #22 hehe most hogy még nézegettem a teló képét, és nekem inkább egy jó öreg magnókazetta jutott róla eszembe :D -
Hegyikecske #21 Jah jó,csak nekem már túl vékonynak tűnik, és egy picit meg szélesebb talán, viszont tuti sérülékenyebb -
SirMaci #20 "Az mire jó, hogy nincs vastagsága? Bankkártyánál ok, de az ember azt nem tartja a fejéhez. Elképzelem, hogy valaki egy ilyet próbál a vállgödrében tartani, miközben valami egész mást csinál a két kezével, hááát :)."
Biztos ezért adnak a csomagban hozzá headset-et. :) -
OMax #19 Nekem is tetszik. Azert tunik szamologepnek mert masok az aranyai:) mas telefon inkabb keskenyebb es magasabb :) de jopofa, es eleg sokat is tud. -
FTeR #18 a hitelkártya tokba befér majd az iPod nano mellé :) -
archkoven #17 Nekem az ötlet tetszik, de a dizájn nem igazán -tényleg úgy néz ki mint egy számológép.
Egyébként én régóta szívesen látnék egy olyan telefont ami rendkívül vékony, ugyanis én a nadrágzsebemben hordom. Jelenleg egy nokia6100 és egy T100-asom van, de el tudnék képzelni ezeknél vékonyabbakat. -
Inquisitor #16 Az a Siemens volt, már ha feltételeznénk, hogy eddig nem a Benq gyártotta nekik ;) -
#15 kíváncsi vagyok azért az árára... nem kéne sokba kerülnie de fogadok lesz egy 100-as -
peca #14 hat ez qrva jo!! Ez teccik! -
#13 Arra gondoltam hogy a benq megvette es eltorlik a samsung markanevet a telefonok vilagabol... -
pemga #12 Az mire jó, hogy nincs vastagsága? Bankkártyánál ok, de az ember azt nem tartja a fejéhez. Elképzelem, hogy valaki egy ilyet próbál a vállgödrében tartani, miközben valami egész mást csinál a két kezével, hááát :). -
#11 Télleg nem nagy szám... az én mobilom 1,3cm vastag, 3mm-el vékonyabb egy hitelkártyánál, 1cm-vel hosszabb... bezony egy Motorola V3... és szerintem klasszisokkal jobban néz ki mint ez a számológép... -
#10 utánagondolva, egyébként meg nem is olyan nagy szám ez, a mostani mobilom sem sokkal nagyobb egy hitelkártyánál, max 1 cm-vel hoszabb, de 2 cm-vel keskenyebb, na jó nem 1 cm vastag -
#9 tetszik
mi pénz kóstálhat egy ilyen -
Cat #8 -
Ratty #7 Jah, és majd a pénzárcámban tartanám a hitelkártya mellett -
pemga #6 Hmm? Ők a harmadik telefongyártó jelenleg, néha a második, attól függ kinek a statisztikáit nézzük :)). Nokia-Motorola-Samsung a sorrend.
Tudja valaki ezt hogy kéne fogni? Mert max ujjbeggyel lehet tartani, de ha jól látom ahol fognám ott épp gomb van :)). -
scooterbr #5 ütős diságn! -
#4 Szerintem is elég pofás lett a kicsike!
Viszont nem kéne... Elveszteném! -
echo #3 Nekem is tetsz -
#2 na ez nekem tetszik! bár én alapból rühellem a beépített "kamerát" -
#1 Mar halottnak kellene lennie a samsung telefonoknak erre meg uj telefonokkal orvendeztetnek minket majdnem hetente..:) nem rossz otlet csak uj dizajnert a cegnek..:)