Kártyaméretű mobil a Samsungtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyerekek! Csodamobil ide vagy oda, nekem is van egy jó Nokia 6230-am (Beépített kamera, MP3 lejátszó, szép & kijelzõ, me külsõ... stb.) mégis, nagyapám most adta vissza az 5110-esem, és most azzal fogok szaladgálni! Annak a telefonnak van STÍLUSA!
És ha arra kerül a sor nagyot lehet vele ütni... <#vigyor3>#vigyor3>
És ha arra kerül a sor nagyot lehet vele ütni... <#vigyor3>#vigyor3>
"az én mobilom 1,3cm vastag, 3mm-el vékonyabb egy hitelkártyánál"
Ahaa, de most akkor hogy is?? erre modnsják, hogy vastag hitelkártyád van??!! 😊)<#eljen>#eljen>
Ahaa, de most akkor hogy is?? erre modnsják, hogy vastag hitelkártyád van??!! 😊)<#eljen>#eljen>
HEY MAMMA...!
mármint a nem kilógó antenna...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
"Érdekesség és esztétikailag is elõnyös"
2005-ben ez érdekesség...???
2005-ben ez érdekesség...???
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Azér érdekes, hogy Cap által bevágott telefon képe és a fent említett nem ugyan az... nézzétek csak a gombok elrendezését, és a "Samsung" felirat helyét!
hehe most hogy még nézegettem a teló képét, és nekem inkább egy jó öreg magnókazetta jutott róla eszembe 😄
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Jah jó,csak nekem már túl vékonynak tûnik, és egy picit meg szélesebb talán, viszont tuti sérülékenyebb
"Az mire jó, hogy nincs vastagsága? Bankkártyánál ok, de az ember azt nem tartja a fejéhez. Elképzelem, hogy valaki egy ilyet próbál a vállgödrében tartani, miközben valami egész mást csinál a két kezével, hááát 😊."
Biztos ezért adnak a csomagban hozzá headset-et. 😊
Biztos ezért adnak a csomagban hozzá headset-et. 😊
Nekem is tetszik. Azert tunik szamologepnek mert masok az aranyai😊 mas telefon inkabb keskenyebb es magasabb 😊 de jopofa, es eleg sokat is tud.
a hitelkártya tokba befér majd az iPod nano mellé 😊
Nekem az ötlet tetszik, de a dizájn nem igazán -tényleg úgy néz ki mint egy számológép.
Egyébként én régóta szívesen látnék egy olyan telefont ami rendkívül vékony, ugyanis én a nadrágzsebemben hordom. Jelenleg egy nokia6100 és egy T100-asom van, de el tudnék képzelni ezeknél vékonyabbakat.
Egyébként én régóta szívesen látnék egy olyan telefont ami rendkívül vékony, ugyanis én a nadrágzsebemben hordom. Jelenleg egy nokia6100 és egy T100-asom van, de el tudnék képzelni ezeknél vékonyabbakat.
Az a Siemens volt, már ha feltételeznénk, hogy eddig nem a Benq gyártotta nekik 😉
kíváncsi vagyok azért az árára... nem kéne sokba kerülnie de fogadok lesz egy 100-as
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hat ez qrva jo!! Ez teccik!
Az mire jó, hogy nincs vastagsága? Bankkártyánál ok, de az ember azt nem tartja a fejéhez. Elképzelem, hogy valaki egy ilyet próbál a vállgödrében tartani, miközben valami egész mást csinál a két kezével, hááát 😊.
Télleg nem nagy szám... az én mobilom 1,3cm vastag, 3mm-el vékonyabb egy hitelkártyánál, 1cm-vel hosszabb... bezony egy Motorola V3... és szerintem klasszisokkal jobban néz ki mint ez a számológép...
utánagondolva, egyébként meg nem is olyan nagy szám ez, a mostani mobilom sem sokkal nagyobb egy hitelkártyánál, max 1 cm-vel hoszabb, de 2 cm-vel keskenyebb, na jó nem 1 cm vastag
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Jah, és majd a pénzárcámban tartanám a hitelkártya mellett<#nyes>#nyes>
Hmm? Õk a harmadik telefongyártó jelenleg, néha a második, attól függ kinek a statisztikáit nézzük 😊). Nokia-Motorola-Samsung a sorrend.
Tudja valaki ezt hogy kéne fogni? Mert max ujjbeggyel lehet tartani, de ha jól látom ahol fognám ott épp gomb van 😊).
Tudja valaki ezt hogy kéne fogni? Mert max ujjbeggyel lehet tartani, de ha jól látom ahol fognám ott épp gomb van 😊).
ütõs diságn! <#beka2>#beka2>
Szerintem is elég pofás lett a kicsike!
Viszont nem kéne... Elveszteném! <#nyes>#nyes>
Viszont nem kéne... Elveszteném! <#nyes>#nyes>
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Nekem is tetsz <#nyes>#nyes>