Intel: DDR3 és megújult logó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah jól néz, meg ideje volt logót váltani, de azért maradok az AMD-nél <#worship>#worship>
xbox360+komputer
õk választottak más nevet nem? 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Érdekes ez a Core core név. Remélhetõleg nem tiltják meg az AMD-nek, és a többi procigyártónak, hogy singe-core, dual-core, stb. meghatározassal illessék a saját termékeiket. 😊
"lejjebb szorítani a fogyasztást, 1,8-ról egészen 1,5 voltra"
Úgy tûnik, hiába beszélünk mi itt, hogy a volt nem a fogyasztás mértékegysége (ha már külön mondani kell). Az, hogy megy alacsonyabb feszültségen, közvetve okozza, hogy kevesebbet fogyaszt.
Úgy tûnik, hiába beszélünk mi itt, hogy a volt nem a fogyasztás mértékegysége (ha már külön mondani kell). Az, hogy megy alacsonyabb feszültségen, közvetve okozza, hogy kevesebbet fogyaszt.
Nálam is AMD inside. Az Intelnek nem logót kellene váltania hanem technológián kellene dolgozni, hogy ne rohadt sokat zabáló kályha procikat csináljanak. Régen pont ezért fikázta az intel (joggal)az amd-t a T-bird korszakban.
Nekem tetszik, persze leszarom, mert nálam AMD inszájd 😊
ej, ha ezt elõbb meglépik, akkor SJ nem tudta volna eljátszani azt a bizonyos poént a TRUe-val 😊
btw, sztem így nagyon gáz.
btw, sztem így nagyon gáz.