A filmes játékadaptációk buktatói

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
Én a Command & Conquert látnám szívesen filmen. (bár lehet nem tudnák visszaadni a játék hangulatát)

A GTA-ból is ütõs filmet lehetne csinálni, mondjuk Vin Diesellel a fõszerepben. 😊

Hedgehunter
Ha fps akkor miert nem farcry...?
Jaja, az Advent Children nagyon jól sikerült, de a játék nálkül, háát 😊. Az elején kb 5 percben próbálják meg összefoglalja a játék hosszú story-ját, plusz összekapcsolja Red XIII családjával 😊). De ha valaki nem tudja kik õk, akkor sosem fogja érteni, mert a filmben késõbb abszolut nem derül ki.

Egyébként valamit nem értek. A játékban ugye magad fedezed fel, éled át a történetet, úgymond magad göngyölíted fel a szálat. Jó esetben dönthetsz, bár ez a ritkább. (Ez még akár a doom-ra is igaz, nem csak fröcsögés van, az email-ek olvasása benne kifejezetten szórakoztató és háttérként viselkedik.) Míg a filmben egy elõregyártott valamit kapsz, jól megrágva, amit a standard módszerekkel eléd tálalnak. Hogy még véletlenül se kelljen a pattogatott kukoricád mögül akárcsak az ujjad is megmozdítanod. Pont a felfedezés élményét veszi el a film... Pl. milyen lenne már a Day of the Tentacle megfilmesítve 😊).
A warcraftból nem akar a blizzard filmet csinálni? Nekem nagyon bejönnek az intrói sztem a storyból a blizzardos grafikával nagyon tuti kis filmet lehetne csinálni.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

joebacsi
<#eljen><#eljen><#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sanyix
Mafiából is lehetne nemgyenge filmet csinálni 😊 bár alapból filmszerû azis.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

"egy animeban nincsenek élõ szereplõk."
Kivéve a Casshern-t 😉

Nexus: Jupiter Incident

Ennek a játéknak a filmjét megcsinálnák én lennék az elsõ aki megveszi 😄

Tiszteletem!

Szeretném felhívni a kedves cíkkíró figyelmét arra, hogy a Final Fantasy: The Spirits Within NEM játék filmadaptációja. Való igaz, hogy a története nyomokban hasonlít az FF7 alaptörténetére DE ettõl még nem lesz köze hozzá. Hála a jó istennek. De ilyen alapon akár a mario filmadaptációja is lehetene. Az FF:TSW egy teljesen különáló modern anime. Éa egy animeban nincsenek élõ szereplõk.

A Final Fantasy VII: Advent Children pedig szintén nem adaptáció hanem az FF7 történetének levezetése. Ilyenformában pedig elég fura lenne, ha játék ismerete nélkül élvezhetõ lenne. Ha viszont ismered azt akkor egy frenetikusan jó anime.

By

\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"

Aszthiszem a legjobb filmadaptációt a Fahrenheit-bõl lehetne csinálni. <#vigyor1>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Pharaoh
Abból gondolom egy ilyen tipikus amcsi ember bemegy a vonalak mögé és megöl minden nácit film lesz. Semmi új.

HuAn82
Nekem a DOOM és a RE 1-2 is bejött. <#nemtudom>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

wolfenstein mozifilm lesz a király
már a licencek is megvannak 😊
Milyen igaz, az király lenne!

nem tudom, de minek adjak ki pénzt egy olyan filmre, amit már láttam a gépemen?

a másik, hogy nyilván brandekbõl fognak filmet csinálni - egy kalandjátékot nem hiszem, hogy el lehetne adni.

ha valaminek jó a története, szerintem nem lemásolni kell filmvászonra (a filmkészítés nem kopi-pészt), hanem akkor eleve nem játékot, hanem filmet kell belõle csinálni.

szerintem.
Pharaoh
Vagy a Syberia-ból is milyan fasz filmet lehetne csinálni. Erre egy fps-ból kell csinálni, ami abból áll, hogy megyünk és lövünk. De persze a neve jobban eladható

Játsza végig a rendezõ mondjuk a Doom-ot és máris megtudja hogyan láthatja a fõhõst egy játékos.

Sadist
Azt nem értem, hogy miért nem olyan játékokból csinálnak filmet, aminek van SZTORIJA és nem csak látványvilága. Kate Archert (No One Lives Forever) pl. szívesen látnám filmvásznon. Az elsõ és második rész sztorija is fantasztikus volt, a párbeszédek humorosak. Egy érdekes keveréke lenne a James Bond és Austin Powers filmeknek. Vagy ott van pl. a Prince of Persia - Sands of Time. A játék maga is olyan volt, mint egy mese. Szerintem ezt is át lehetne adoptálni filmvászonra. Vagy ott van a Desperados, a maga hihetetlen jó vadnyugati stílusával, jól kialakított karakterekkel, és a filmszerû átvezetõ animációival. Vagy emlékszik-e valaki a Starcraftra? Na ha abból nem tudnának jó filmet csinálni, akkor semmibõl! Egyszerûen unalmas, sztori nélküli, jellemtelen játékokból próbálnak meg filmet csinálni, utána meg csodálkoznak, hogy gagyit alkottak...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

eddig egy normális játék adaptáció készült mortal kombat 1.szerintem.amugy a driv3rból lehetne még normális filmet csinálni.<#circling>
Sephi
Dr. Uwe Boll.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

← ElőzőOldal 2 / 2