A filmes játékadaptációk buktatói
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GTA-ból is ütõs filmet lehetne csinálni, mondjuk Vin Diesellel a fõszerepben. 😊
Egyébként valamit nem értek. A játékban ugye magad fedezed fel, éled át a történetet, úgymond magad göngyölíted fel a szálat. Jó esetben dönthetsz, bár ez a ritkább. (Ez még akár a doom-ra is igaz, nem csak fröcsögés van, az email-ek olvasása benne kifejezetten szórakoztató és háttérként viselkedik.) Míg a filmben egy elõregyártott valamit kapsz, jól megrágva, amit a standard módszerekkel eléd tálalnak. Hogy még véletlenül se kelljen a pattogatott kukoricád mögül akárcsak az ujjad is megmozdítanod. Pont a felfedezés élményét veszi el a film... Pl. milyen lenne már a Day of the Tentacle megfilmesítve 😊).
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kivéve a Casshern-t 😉
Ennek a játéknak a filmjét megcsinálnák én lennék az elsõ aki megveszi 😄
Szeretném felhívni a kedves cíkkíró figyelmét arra, hogy a Final Fantasy: The Spirits Within NEM játék filmadaptációja. Való igaz, hogy a története nyomokban hasonlít az FF7 alaptörténetére DE ettõl még nem lesz köze hozzá. Hála a jó istennek. De ilyen alapon akár a mario filmadaptációja is lehetene. Az FF:TSW egy teljesen különáló modern anime. Éa egy animeban nincsenek élõ szereplõk.
A Final Fantasy VII: Advent Children pedig szintén nem adaptáció hanem az FF7 történetének levezetése. Ilyenformában pedig elég fura lenne, ha játék ismerete nélkül élvezhetõ lenne. Ha viszont ismered azt akkor egy frenetikusan jó anime.
By
\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
már a licencek is megvannak 😊
a másik, hogy nyilván brandekbõl fognak filmet csinálni - egy kalandjátékot nem hiszem, hogy el lehetne adni.
ha valaminek jó a története, szerintem nem lemásolni kell filmvászonra (a filmkészítés nem kopi-pészt), hanem akkor eleve nem játékot, hanem filmet kell belõle csinálni.
szerintem.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem