674
-
gyuri12 #113 én fektetve fogom:D -
#112 A memóriakártya nem tudom, 10 mega körül van, a HDD meg 20 GB. Ha akarsz letölteni demót, rátenni zenét, vagy mentésden kívül akármit rátenni, akkor már jól jön egy HDD. Én a helyedben mindenképpen Premiumot vennék, de te tudod. Akkor vegyél egy Core-t egy memóriakártyát, meg a játékot azt nyomathatod, amíg tönkre nem megy a gép.
Amúgy a Core nem nagyon éri meg, mivel ugye 75.000 és abban benne van a gép meg a vezetékes joy, ami talán 10.000.
A Premium meg 100.000, amiben benne van a gép, egy HDD ami kb 23.000, a vezeték nélküli joy, ami 12.000, egy headset, ami 7.000 és egy patch kábel, ami 1.000 Ft :D
Szóval:
Core pack Premium felszereltséggel:
-75.000 a Core
-7.000 a headset
-23.000 a HDD
-1.000 a Patch kábel
Összesen: 106.000, ami 6.000el több mint a Premium és még hozzá kell tenni, hogy 2.000el drágább a vezeték nélküli joy és még a krómozott DVD lejátszó, amit itt hazánkban nem láttam még. Szerintem nem éri meg. De mint már mondtam, te tudod. Ja és még a játék 16.000-17.000ért.
Egy jótanács: ha meglesz a gép és állítva használod (fektetve használd), vigyázz, mert ha megdől akkor baszhatod a lemezt, mert csinál rá egy gyönyörű nevéhez méltó 360 fokos karcolást. Én sajnos így jártam, de szerencsére egy ezresért megcsinálták. Történetesen ez a Saints Row-al történt. -
gyuri12 #111 akár hiszed akár nem,én most folymatosan utánanéztem...
és ha megveszem a Core packot,aztán a memóriakártyát,meg a játékot,és már játszhatok is amíg csak tönkre nem teszem? vagy kell vennem vinyót is? -
Szeszmester #110 Vedd a fáradságot és nézz utána!
Egyébként 10 ropi, a merevlemez meg 20 fölött.
Ergó:
85 memkarival vagy 100 minden jóval. -
gyuri12 #109 de nekem nem kell vezeték nélküli joy(szeretem ha felbuknak benne)
és mennyibe kerül egy memória kártya?:D a lehető legolcsóbban akarom összehozni:) -
Szeszmester #108 Nem érdemes Coret venni.
A premiumban vezeték nélküli joy van (királyság), egy 20 gigás vinyó és 1 hónap live előfizu.
A coreban semmi nincs, amire adatot tudsz menteni, tehát egy memóriakártya mindenképp kell. De ha a netről is akarsz frissítéseket tölteni a játékokhoz, akkor már kell a vinyó. -
gyuri12 #107 ezt felfogtam!
amúgy elmegy ez a Core pack 1-en? és csak megveszem a 360-at,aztán a gammát,és mehet is? -
#106 Ha elég a Core pack (1 vezetékes joy + a 360) akkor azt vedd. Az asszem mindenhol 75.000. Ha premiumot akarsz (1 vezeték nélküli joy + 1 db 20 GB HDD + króm DVD olvasó), akkor ezt megint csak szinte mindegy, hogy hol veszed, mivel mostanában már 100 körül van mindenhol. Ott vedd ahol akarod, csak ne fizess többet 100nál. A játék meg 16-17 ezer. Gyakorlatilak mindegy, hol veszed, ilyen árnál az a 2-3 ezer nem sokat számít. -
gyuri12 #105 na ebből semmitsem fogtam fel:) (főleg azért mert most reggel van)
akkor valaki érthetően mondja el nekem,hogy hol vegyem meg a legolcsóbban az Xbox360-at. előre is köszi! -
#104 116.780 Ft Konzolstudioban.
99990 Ft a gép, 16990 Ft a játék.
115.999 Ft cheapboynál.
99999 Ft a gép, 16000 a játék.
De Core packban a gépet 75.000 ért is lehet venni. Így jóbal olcsóbb.
:D -
Szeszmester #103 :D -
Gabe18 #102 107.500
100 a gép,6 a hack,és 1500-ért megiratod valahol. -
Szeszmester #101 117.
100 a gép, 6 a hackelés, 10 az író és 1 a lemez. -
gyuri12 #100 akkor kb másfél év múlva (talán) meg is lesz XD -
#99 Kb 120ból jönne ki. 100 az XBOX 360 és 18 körül van a játék. -
gyuri12 #98 na most emiatt a játék miatt,nincs kedvem semmivel se játszani:(
amúgy mennyibe kerül eza gém? és egy xbox? -
#97 Szerintem nagyon király játék, már másodszor tolom végig. Mondjuk rakhattak volna bele drámaibb helyzeteket meg kicsit mozgalmasabb történetet, de mindent összevetve nálam 10-ből 9,5-ös legalább :) -
gyuri12 #96 ok...:D -
#95 Add el mindened és vedd meg. -
gyuri12 #94 most olvastam végig az összes hsz-t,és tényleg ennyire jó? mert elkezdtem nézni a videókat és nekem rohadtul tetszettek! kár hogy már elkölköttem minden pénzem:( pedig akkor gyűjteném egy Xboxra,aztán pedig megvenném ezt a gémet:) nagyon király lennede talán 3 év múlva lesz rá elég pénzem XD (de ha leárazzák akkor csak 2 év) -
#93 Basszus qrvajó ez a játék. Nekem ma lett meg. Most ott tartok amikor először lesz este és jönnek a denevérek vagy mik. -
Szeszmester #92 Végignyomtam mediumon, 25 nyakláncot találtam csak meg :S
Viszont levágtam, h ahol van egy nagy piros GoW jel, ott kell keresgélni, a láncok a közelükben vannak. Asszem :)
Maga a játék eszméletlen, hardon is nekikezdek, aztán majd mehet neten multiban :) Jó ez a single, csak kevés fajta ellenfél van. Néhány öltetes, üdítő pálya/jelenet is előfordul, de az utolsó előtti fejezet kicsit uncsi volt (az uccsó viszont telitalálat!). Meg amikor beragad az ajtó és a droid nyitja ki... Először poén volt, de negyedszerre már unalmas (számoltam).
A történet elég gyengus, egy darab választ nem kapunk. In media res, vélhetőleg a Földön küzünk az idegenekkel, ennyi.
A végén az idegen túlélő gondolata mi akart lenni? Talán ezt akarták magyarázni a készítők, h a történet itt lényegtelen? Szerintem nem sikerült túl ütősre, mind1.
A special edition fémdobozban van, azt talán majd meg is veszem, ha be tudom szerezni. Majd szilveszter után, ha lesz rá keret :)
A grafika meg nagyon tuti, szerintem eddig nem is volt ilyen. -
Gabe18 #91 Multiba az az alap.Ha lelősz valakit az nem hal meg (hacsak nem robbanás ami széttépi),csak összeseik,akkor még vagy löni kell,vagy odamenni aztán taposni-fürészelni... -
Szeszmester #90 Most volt először olyan, h az ellenfelet lelőttem és térden állva haldoklott. Az emberem meg úgy fejberúgta... :) Tisztára, mint a Duke 3D-ben!! :) -
Szeszmester #89 Qrva jó ez a vonatos pálya, nagyon izgi :) -
Szeszmester #88 Passz, még nincs live elérésem. -
Gabe18 #87 Én asszem 10-et találtam elsőre.
Én meg a multi részét nem nagyon értem.A három játékmód közül van az Assasination,amiben mindkét oldalon van egy ember akit ha lelönek akkor egyből bukta az a csapat.Vagy legalábbis ezt vettem ki.
De a Warzone meg a 3.,nem is tudom mi a neve között,nem látom a különbséget.Sima Team Deathmatch-nek tünik mindkettö.Annyi különbságel hogy mintha a Warzone-ban a "legyengült" ellenfelet könnyebb kilöni.
Valaki tud valami pontosabbat? -
Szeszmester #86 Hát, ez tényleg nem volt nehéz.
Ti összegyűjtöttétek a dögcédulákat? Én most menekültem el az APCvel és 22 van. Van vmi leírás hozzá? -
Szeszmester #85 Zsír :)
Akkor próbálkozom, thx! -
#84 Csak fuss oda, mindent szarj le:D -
Gabe18 #83 Márpedig csak a rohanás marad.Nekem is egyszer szétverte,na mondom a rosseb fog itt várni...
Igaz én alap szintem vittem végig először,nehezebben már biztos bajos lesz odaérni az ellenfelek között.
Vigasztaljon a tudat hogy nem kell egész a kocsiig futni,mert animáció jön... -
Szeszmester #82 Wazz, én elakadtam :S
Amikor el kéne érni az APCt, mert jön egy bazi nagy szörny és szétveri. Vmi ötlet? Az elején a 2 rakétás csávót kilövöm a robbanós íjjal, ekkor elkezd visszaszámolni. Ha lövöldözök, lejár az idő, ha rohanok, mindig kilőnek :S -
xboxtuti #81 Láttatok már ennyi progit egy helyen? http://xbox360mod.uw.hu/
-
#80 Ja nagyon üt a game szerintem is. Már másodszor tolom végig :) -
#79 valaki a jatekmenetet a Kill.Switch-éhez hasonlitotta..Ha olyan, akkor tuti-jó; azt a game-et nagyon komaltam... :-) -
Szeszmester #78 Eszméletlen jó ez a játék!!!
Rég játszottam ilyennel, pedig nem ma kezdtem :)
Végre, erre volt szükségem! Hentelés ezerrel, ami nem agyatlan lövöldözésnek tűnik, de a felszín mögött mégis az!! :) A hangok nagyon eltaláltak, hangulatos, a grafika mindent odaver, egyben van az egész. Sajnos neten még nem próbálam, de hamarosan veszek egy éves gold előfizetést. :) -
#77 ...Én még PS2-ön tolom, de ott is meg lehet nezni egy 2001-es game-et(jo, ne az ICO-t, az mááá' akkor qrvaszép volt); meg meg lehet nezni 1 BLACK-et pl... Ugyhogy lesz még álleesés X360-nál is szerintem... -
Gabe18 #76 Hát induló játéknak a megjelenés körüli dolgokat szokták nevezni tudtommal.
De ezen nem veszünk össze,legyen ez induló game,és majd legyenek még 2x-3x jobbak ennél,annál jobb lesz nekünk! -
#75 jah, akkor bocsi...mivel a gép egy éves, ez en fogalmaim szerint még indulo game... Gondolom a 36 is, mint minden mas konzol kibir(game megjelenesileg)6-7évet; szoval én még indulonak nevezném.../de ez egyeni megiteles kérdése.../ -
Gabe18 #74 Hát azt nem mondanám hogy induló game,mert a 360 már lassan 1 éves.
Inkább a CoD3-al együtt az első olyan játék ami igazán megmutatja a gép lehetőségeit.Már ami a grafikai részt illeti.