Logikai tesztek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fizika:
a traktor sebessége 10 km/h. a föld és a traktor kereke közt fenn álló súrlódási együttható 0,5. a traktornak 200 négyzetméternyi területet kell felszántania.
kérdés:
Milyen színû a traktor? <#idiota><#vigyor3>

Guilty01
#3-ra vki mondja meg a megoldást...azóta töröm rajta a fejem:) Najó,nem, kb. egy éve vki megmondta megoldását,de már elfelejtettem.

You\'ll never walk alone!

Mivel svédek gyerekek kapták a kérdést valószínûleg kihangsúlyozták volna, hogy a busz angol.

Mirtil
és ha angol a busz?

vagy szembe :)))

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

lck

Megoldás:
BALRA ! Ugyanis a rajzon nem látszik a buszajtó.

HURRICAN
sry

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Broafka

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

HURRICAN
neméppen logikai de jó :)

XenonIceX
így van

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

4

HURRICAN
4

XenonIceX
vagy egy 6 méteres kút az elján van egy csiga , minden nap halad felfelé 3 métert de 2 vissza is csúszik. hány nap alat ér fel a csiga?

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Broafka
hát ne úgy játszd el hogy hangsúlyozod :)
hanem viszonylag gyorsan
szal ne:
KINGA apjának van ÖT lánya...
egyébként nem feltétlenül kell kingával, tõlem lehet ilona is, abigél...

Membrah
sulis feladat...nem meglepõ..matek tancsikat könnyû "elbûvölni" mostanság..rohadt egyszerû feladatokat,ami szorgalmi el kell végezni,s csókolom...máris ott virúl az ellenõrzõben az ötös..:-DDDd

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
hmmm...fura...anyámmal eljátszottam..és õ IS egybõl rákérdeztett elég ironikusan:"csak nem,kinga?"..:-D

de persze,az ziher,h a nagytöbbségben ne, figyelenek az emberek..leírva pedig nyílván könnyebb..:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

Broafka
igazából ezt szóban kell eljátszani, és akkor jobban lehet érteni, na meg ha nem egymás alá írtam volna akkor nem jöttél volna rá :P
játszd el szóban, elõszõr nem fog leesni az illetõnek :)

Petka
ehehe ez már eleve 5 :D

Broafka
Kinga apjának van öt lánya:
Khira
Khora
Khara
Khura
hogy hívják az 5-diket?

Broafka
ez logikai? :P

NEOreg3
Én vagyok én, te vagy te. Ki a hülye, én vagy te?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

eh, szarul állok matekból, nekünk is lehetne ez szorgalmi :D

takraj
Kaptál érte 5-öst... ;) hát énis! :D

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Mert már nem aktuális a feladat, Einstein korában a közoktatás nem volt olyan fejlett mint ma ráadásul pl olvasni is kell tudni hozzá ami máris kiejti a harmadik világ jó nagy részét :)

Membrah
?

takraj
Te is? :D

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Membrah
3. területmérõ axióma...
eccerûûû..:-)

Membrah
lol...ez szorgalmi volt anno...kaptam érte 5öst...<#idiota>
már nem emlékszem mennyi idõmbe került,de nem volt sok idõ..
logikus..

shad0w
Ezt nekünk 12.ben kellett megcsinálnunk és 33 emberbõl kb 30nak sikerült, szóval elég valótlannak tûnik az a 2% :) Igazából egyáltalán nem nehéz feladat...

don't give a fuck

Arthas
Kb 20 perc..
Nem mondom ,hogy nem volt nehéz, lehet hogy csak mákom volt<#vigyor4>

Adi
sikerült!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

smici
ez jó, bár tényleg nem volt valami nehéz :C

Úgy érzed nyomott vagy?

Ez nem volt nehéz, ez az oldal még segít is a táblázattal. Régebben csináltam, nem tudom mennyi idõ alatt, de olyan 20-30 perc.

Broafka
még egy 1-es :P

Broafka
köszi szépen, mennyit kerestem már ezt a szart!

Megoldottam az Einstein tesztet je! :D 1 órát kínlódtam vele majdnem, de benne vagyok a 2% - ban =)))

nemtom ismeritek - e.

611111 =)

Broafka
ez olyan mint amikor régen az unokatesóm betelefonált valami telefonos, rádiós játékba, és lehetett nyerni egy bögrét ha megmondja a telefonszámot (valaminek, arra már nem emlékszem):
az elsõ hat a többi mindegy. Melyik ez a telefonszám?

takraj
Kipróbáltam haverokkal is, és csak az egyik tudta megoldani közülük a 2. feladatot (a többit õ sem ;))

takraj
ja nekem is :D

a fekete jobban elnyeli a meleget, ezért akinek besül a feje azon fekete van :DDD

ismerem, nekem ebbõl egyedül a négyzetes ment :/

Elvileg azért mert az elsõnél lefele, a másodiknál felfele görbül az átfogó. Ha csak egy kicsit is, de így jön ki a területnagyobbodás.

... got nothin to share with you...

... got nothin to share with you...

soulhunter
de... hameg mégse,akkor meg saccolnak,azt vagy bejön,v nem :)

engem ezzel 8 csákossal szivattak meg kivégzõs verzioban :)
vhogy ugy volt,h 8an álltak 1más mögött, véletlen szerûen kiválasztva,h fehér / piros csáko van-e a fején

namármost
mindig annak kellett kitalálni,h mi van a fején,aki éppen jött
max 1 embert lehet vesziteni :)

tehát az 1. nem lát senkit, 1bõl nyekk :) vagy mázlija lesz
a 2.nak meg az elõtte állobol kellett kitalálnia... pffff

2 nap gondolkodás után feladtam,erre be akarta magyarázni,h a maradék 7 h éli tul, aztán hipp hopp, 1bõl benyomtam,h ez igy kamu,és rácáfoltam a megoldására :)
a hülyegyereknek elfogadták a logikai levezetést,de az istennek sem akarták elhinni,h a megoldás rossz,mert ha az életben kiállitok 8 embert,és a logikára hivatkozva kell bemondaniuk a saját csákojuk szinét,és én vagyok a kivégzõtiszt,akkor 8 emberbõl 8 hulla lesz,mert a logika hibás :)

na mind1,ha erre is ttok vmi logikát,akkor hajrá :)
de neh ti is az arányokkal gyertek,mer arra rá tok cáfolni
(pl. 1 fehér-7piros, inverz, 2 fehér-6piros, inverz, stb stb)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Snecie Smicie
jó úton vagy

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Csirke4
Énis ismerem :)
Guilty01
Sztem csak akkor tudják megmondani,hogyha az elsõ,és a második embernek ugyanolyan színû a csákója...vagy nem?

You\'ll never walk alone!

Snecie Smicie
oldhátok meg:)

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Oldal 1 / 2Következő →