55
Logikai fealdatok és Intelligencia tesztek (NEM IQ TESZT!!)
-
cucmalajmc #55 fizika:
a traktor sebessége 10 km/h. a föld és a traktor kereke közt fenn álló súrlódási együttható 0,5. a traktornak 200 négyzetméternyi területet kell felszántania.
kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Milyen színű a traktor? -
#54 #3-ra vki mondja meg a megoldást...azóta töröm rajta a fejem:) Najó,nem, kb. egy éve vki megmondta megoldását,de már elfelejtettem. -
adamboro #53 Mivel svédek gyerekek kapták a kérdést valószínűleg kihangsúlyozták volna, hogy a busz angol. -
#52 és ha angol a busz? -
jefferson83 #51 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy szembe :))) -
Megoldás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!BALRA ! Ugyanis a rajzon nem látszik a buszajtó.
-
#49 sry -
#48 mire is jó a kereső? -
#47 neméppen logikai de jó :)
-
#46 így van -
haxoror #45 4 -
#44 4 -
#43 vagy egy 6 méteres kút az elján van egy csiga , minden nap halad felfelé 3 métert de 2 vissza is csúszik. hány nap alat ér fel a csiga? -
#42 hát ne úgy játszd el hogy hangsúlyozod :)
hanem viszonylag gyorsan
szal ne:
KINGA apjának van ÖT lánya...
egyébként nem feltétlenül kell kingával, tőlem lehet ilona is, abigél... -
#41 sulis feladat...nem meglepő..matek tancsikat könnyű "elbűvölni" mostanság..rohadt egyszerű feladatokat,ami szorgalmi el kell végezni,s csókolom...máris ott virúl az ellenőrzőben az ötös..:-DDDd -
#40 hmmm...fura...anyámmal eljátszottam..és ő IS egyből rákérdeztett elég ironikusan:"csak nem,kinga?"..:-D
de persze,az ziher,h a nagytöbbségben ne, figyelenek az emberek..leírva pedig nyílván könnyebb..:-) -
#39 igazából ezt szóban kell eljátszani, és akkor jobban lehet érteni, na meg ha nem egymás alá írtam volna akkor nem jöttél volna rá :P
játszd el szóban, előszőr nem fog leesni az illetőnek :) -
#38 ehehe ez már eleve 5 :D -
#37 Kinga apjának van öt lánya:
Khira
Khora
Khara
Khura
hogy hívják az 5-diket? -
#36 ez logikai? :P -
#35 Én vagyok én, te vagy te. Ki a hülye, én vagy te? -
Goth #34 eh, szarul állok matekból, nekünk is lehetne ez szorgalmi :D -
#33 Kaptál érte 5-öst... ;) hát énis! :D -
haxoror #32 Mert már nem aktuális a feladat, Einstein korában a közoktatás nem volt olyan fejlett mint ma ráadásul pl olvasni is kell tudni hozzá ami máris kiejti a harmadik világ jó nagy részét :) -
#31 ? -
#30 Te is? :D -
#29 3. területmérő axióma...
eccerűűű..:-) -
#28 lol...ez szorgalmi volt anno...kaptam érte 5öst...
már nem emlékszem mennyi időmbe került,de nem volt sok idő..
logikus.. -
#27 Ezt nekünk 12.ben kellett megcsinálnunk és 33 emberből kb 30nak sikerült, szóval elég valótlannak tűnik az a 2% :) Igazából egyáltalán nem nehéz feladat... -
#26 Kb 20 perc..
Nem mondom ,hogy nem volt nehéz, lehet hogy csak mákom volt -
#25 sikerült! -
#24 ez jó, bár tényleg nem volt valami nehéz :C -
North #23 Ez nem volt nehéz, ez az oldal még segít is a táblázattal. Régebben csináltam, nem tudom mennyi idő alatt, de olyan 20-30 perc. -
#22 még egy 1-es :P -
#21 köszi szépen, mennyit kerestem már ezt a szart! -
Goth #20 Megoldottam az Einstein tesztet je! :D 1 órát kínlódtam vele majdnem, de benne vagyok a 2% - ban =)))
nemtom ismeritek - e. -
Goth #19 611111 =) -
#18 ez olyan mint amikor régen az unokatesóm betelefonált valami telefonos, rádiós játékba, és lehetett nyerni egy bögrét ha megmondja a telefonszámot (valaminek, arra már nem emlékszem):
az első hat a többi mindegy. Melyik ez a telefonszám? -
#17 Kipróbáltam haverokkal is, és csak az egyik tudta megoldani közülük a 2. feladatot (a többit ő sem ;)) -
#16 ja nekem is :D