Logikai tesztek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a traktor sebessége 10 km/h. a föld és a traktor kereke közt fenn álló súrlódási együttható 0,5. a traktornak 200 négyzetméternyi területet kell felszántania.
kérdés:
You\'ll never walk alone!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
hanem viszonylag gyorsan
szal ne:
KINGA apjának van ÖT lánya...
egyébként nem feltétlenül kell kingával, tõlem lehet ilona is, abigél...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...
de persze,az ziher,h a nagytöbbségben ne, figyelenek az emberek..leírva pedig nyílván könnyebb..:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...
játszd el szóban, elõszõr nem fog leesni az illetõnek :)
Khira
Khora
Khara
Khura
hogy hívják az 5-diket?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
eccerûûû..:-)
már nem emlékszem mennyi idõmbe került,de nem volt sok idõ..
logikus..
don't give a fuck
Nem mondom ,hogy nem volt nehéz, lehet hogy csak mákom volt<#vigyor4>#vigyor4>
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
nemtom ismeritek - e.
az elsõ hat a többi mindegy. Melyik ez a telefonszám?

... got nothin to share with you...

... got nothin to share with you...
engem ezzel 8 csákossal szivattak meg kivégzõs verzioban :)
vhogy ugy volt,h 8an álltak 1más mögött, véletlen szerûen kiválasztva,h fehér / piros csáko van-e a fején
namármost
mindig annak kellett kitalálni,h mi van a fején,aki éppen jött
max 1 embert lehet vesziteni :)
tehát az 1. nem lát senkit, 1bõl nyekk :) vagy mázlija lesz
a 2.nak meg az elõtte állobol kellett kitalálnia... pffff
2 nap gondolkodás után feladtam,erre be akarta magyarázni,h a maradék 7 h éli tul, aztán hipp hopp, 1bõl benyomtam,h ez igy kamu,és rácáfoltam a megoldására :)
a hülyegyereknek elfogadták a logikai levezetést,de az istennek sem akarták elhinni,h a megoldás rossz,mert ha az életben kiállitok 8 embert,és a logikára hivatkozva kell bemondaniuk a saját csákojuk szinét,és én vagyok a kivégzõtiszt,akkor 8 emberbõl 8 hulla lesz,mert a logika hibás :)
na mind1,ha erre is ttok vmi logikát,akkor hajrá :)
de neh ti is az arányokkal gyertek,mer arra rá tok cáfolni
(pl. 1 fehér-7piros, inverz, 2 fehér-6piros, inverz, stb stb)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
You\'ll never walk alone!
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”